Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn. gurme altınlar duruyormu? birde altın olarak ne aldınız. fizikselmi, gram altınmı, altın fon mu? bankadanmı alım yaptınız. nasıl oluyor altın alım satımları?
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
sn. gurme altınlar duruyormu? birde altın olarak ne aldınız. fizikselmi, gram altınmı, altın fon mu? bankadanmı alım yaptınız. nasıl oluyor altın alım satımları?
ben bankadan hiç altın alım satımı yapmadım ama hisse senedi alıp satar gibi bankadan işlem yapıldığını biliyorum ... alo şu kadar gram altını al diyosun alıyor telden istediğin zaman sat diyorsun satıyor...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
ben bankadan hiç altın alım satımı yapmadım ama hisse senedi alıp satar gibi bankadan işlem yapıldığını biliyorum ... alo şu kadar gram altını al diyosun alıyor telden istediğin zaman sat diyorsun satıyor...
ama hangisi olduğu önemli. misal ons a göremi türkiyedeki serbest piyasa altına göremi. matriksde grafiklerini karşılaştırmam lazım. yatırım için.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum