Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
umarım ama nereye gitti herkes... milletin canı sıkkın sanki... bana mı öyle geliyor...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrksn, krtek, avgyo, burva, usak da yakalanan yoktur umarım. :(
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
var hocam var ...................:040:EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrksn, krtek, avgyo, burva, usak da yakalanan yoktur umarım. :(Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
geçmiş olsun abim...tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar hocam var ...................:040:" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
1.70 den 3.00 lira gitmiş kağıt daha nerelere gideciyini düşünüpte vermediniztredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar hocam var ...................:040:
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
krtek te maalesef yakalandık birazcık...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrksn, krtek, avgyo, burva, usak da yakalanan yoktur umarım. :(MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
hocam iyide hersey guzel giderken bir anda taban taban oldu, taban olmasını anlayamadım, iflas mı etti?GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.70 den 3.00 lira gitmiş kağıt daha nerelere gideciyini düşünüpte vermediniz
maliyetim 2,15MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
geçmiş olsun...mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrtek te maalesef yakalandık birazcık...
her şey güzel güzel gidiyormuş gibi algılama yaparlar alttan aldıkları malı üstten maalesef ky ye teslim ederler.. en son ipini bir çekerler o panikle herkes satacam diye birbirini ezer... :(mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyide hersey guzel giderken bir anda taban taban oldu, taban olmasını anlayamadım, iflas mı etti?
maliyetim 2,15" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
arkadaşlar,
ekonomi okuyan bir öğrenci bana bir soru sordu;
''GYO larla ilgili bir rapor yazmam gerekiyor ödev olarak..GYO larla ilgili nasıl bir araştırma yapabilirim..
yani ipucunu konu başlığını sen ver ben araştırayım.'' demek istedi..
bizi köy yolu biliyor sandı..
ben de ustalara sorayım sana döneyim dedim..
hadi bakalım ustalar...
cevap bekliyoruz..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervar hocam var ...................:040:mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrtek te maalesef yakalandık birazcık...öncelikle sabırlar diliyorum.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyide hersey guzel giderken bir anda taban taban oldu, taban olmasını anlayamadım, iflas mı etti?
maliyetim 2,15
şimdi geçende krtek ve mndrs ile ilgili gerginlik oldu. gerekli görüldüğü için o kişiyi gönderdik. bunu ispatlamak için başka forumda da pazarlama yollarının olduğunu resimlerle alıntıladık gösterdik. okumuş olmanız lazım. amacımız kimsenin zarar görmemesi idi. 2,15den alınan bir senette %50 garantileyip almışsınız. ben böyle bi kar görmedim daha işlemlerimde. yeter demesinide bilmek lazım. akşam yattığında insanın gözüne uyku girmez yahu. yarın acaba ne olacak diye düşünmekten. nereye gidecek daha fezayamı çıkacak. fezaya çıkan yokmu var. sonuçlarını görüyoruz işte usak, krtek, etyat, burva, burce, brksn. hiçbir senet bu kadar kısa zamanlarda bu kadar yüksek marjla yükselemez. yükseliyorsa eğer vardır bir durum. bunu bilerek işlem yapmalı. ya herro ya merro demeli. sanırım siz bunu seçtiniz. inşallah toparlarsınız.:("Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ataman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar,
ekonomi okuyan bir öğrenci bana bir soru sordu;
''GYO larla ilgili bir rapor yazmam gerekiyor ödev olarak..GYO larla ilgili nasıl bir araştırma yapabilirim..
yani ipucunu konu başlığını sen ver ben araştırayım.'' demek istedi..
bizi köy yolu biliyor sandı..
ben de ustalara sorayım sana döneyim dedim..
hadi bakalım ustalar...
cevap bekliyoruz..
bu işleri billur ustası keten bilir bilse bilse
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröncelikle sabırlar diliyorum.
şimdi geçende krtek ve mndrs ile ilgili gerginlik oldu. gerekli görüldüğü için o kişiyi gönderdik. bunu ispatlamak için başka forumda da pazarlama yollarının olduğunu resimlerle alıntıladık gösterdik. okumuş olmanız lazım. amacımız kimsenin zarar görmemesi idi. 2,15den alınan bir senette %50 garantileyip almışsınız. ben böyle bi kar görmedim daha işlemlerimde. yeter demesinide bilmek lazım. akşam yattığında insanın gözüne uyku girmez yahu. yarın acaba ne olacak diye düşünmekten. nereye gidecek daha fezayamı çıkacak. fezaya çıkan yokmu var. sonuçlarını görüyoruz işte usak, krtek, etyat, burva, burce, brksn. hiçbir senet bu kadar kısa zamanlarda bu kadar yüksek marjla yükselemez. yükseliyorsa eğer vardır bir durum. bunu bilerek işlem yapmalı. ya herro ya merro demeli. sanırım siz bunu seçtiniz. inşallah toparlarsınız.:(
HAKLISIN HOCAM.
Hedefim 3,20/25 arasıydı, kısmet. Mevla görelim neyler. Afyondan çıkarırız inşallah zararımızı...
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
hocam doğrusun..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işleri billur ustası keten bilir bilse bilse

ben klasik birşey söyledim.
Türkiyede GYO ların gelişimini araştırma raporu olarak yaz, dedim..
ya da dünyadaki gelişen ülkelerdeki GYO larla mukayesesini yap, dedim..
biraz klasik oldu herhal öğrenci pek beğenmedi sanırım..
sanki daha spesifik bir başlık bekler gibiydi..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
Yorum