15/11/2011 11:47 *İSPANYA'NIN 12 AY VADELİ BONO İHALESİNDE ORTALAMA FAİZ YÜZDE 5.022 (ÖNCEKİ 3.608) 15/11/2011 11:47 *İSPANYA'NIN 18 AY VADELİ BONO İHALESİNDE ORTALAMA FAİZ YÜZDE 5.159 (ÖNCEKİ 3.801) agır agır çıkacaksın bu merdivenlerden,eteklerinde bir yıgın yaprak,ve bakacaksın semaya aglayarak..
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
15/11/2011 11:45 İSPANYA, YUNANİSTAN VE BELÇİKA'DA YAPILACAK BONO İHALELERİ ÖNCESİNDE AVRUPA'DA FAİZLER YÜKSELDİ
İspanya, Yunanistan vono ihaleleri
öncesinde Avrupa'da tahvil-bono faizlerinde yükseliş oldu.
İspanya Hazinesi'nin bugün düzenleyeceği ve 3.5 milyar Avro
borçlanma hedeflediği 12 ve 18 vadeli Hazine bonosu ihaleleri
öncesinde İspanya'nın 10 yıl vadeli tahvillerinde faiz oranı 16 baz
puan artışla yüzde 6.27'ye kadar çıktı. İspanya'nın 10 yıl vadeli
tahvillerinde faiz şu sıralarda yüzde 6.207 seviyesinde.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.comsu akar yolunu bulur..
Yorum
-
vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav kambersiz dügün olurmu,o olmadan sahneye çıkmam zaten ben,o olmazsa sahne sonrası konsomasyonada beni çıkartıyolar yoksa.

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw deniz nerelerde , tebrik etmem lazım .. 6-7 senedir menderes diye diye zıplattı seneti sonunda....
buradayım sayın abim hocam nasılsın 0,10 maliyetle mndrs i bekledim ama hedefim en az 1,50 2,00 lira bu karla bu bilançoyla olacak hocam 50,8 milyon kar açıkladı olsun o kadarlık
şimdide krtek diyorum ama bu kısada gidecek gibi senet çok güzel dinlendirdiler sendi kopması an meselesi diyorum ben
Yorum
-
TAV ihaleye tek başına girecek

TAV Havalimanları, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki ihaleye tek başına gireceğini açıkladı
15.11.2011 - 10:23

TAV Havalimanları Holding A.Ş, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki ihaleye tek başına gireceğini açıkladı.
TAV Havalimanları'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, ''Şirketimiz, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından 17 Kasım 2011 tarihinde yapılacak olan İzmir Adnan Menderes Havalimanı Mevcut Dış Hatlar Terminali, CIP, İç Hatlar Terminali ve mütemmimlerinin kiralanmak suretiyle işletilme hakkı verilmesine ilişkin ihaleye tek başına katılmayı planlamaktadır'' denildi.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sizler menderes sevmiyorsunuz ben ne yapayım kivmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedim bende vallaha..ama buradaki abi denizmi kardeş denizmi..ülen en haso arkadaşım diyom ama bi tüyo uçurmadı be.eh be deniz..hehe
bu kara bu bilançoya menderes 2 lira olur elbet
esas bomba krtek süper eser sayın abim
Yorum
-
vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu karla ederi 1,5 civarı olması gerek..
özlettin kendini abim ya nerelerdesin
2011 / 12 aylık net karı 70 milyon civarı gelecektir büyük ihtimalle o zman görür 1,50 leri diyorum ben
düzenli kar artışı net satışlarda düzenli artış süper oldu net kar marjı 18 lerde 400 milyonluk satış yapsa % 18 net karmarj olsa gene 12 aylıkta 70 milyon civarda net kar gelebilir
Yorum
-
şu ıdgyo tahtasını yapıştırabilecek bir arkadaşım varmı .tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
2006 dan beri menderes teyim 20 kasım 2008 de 0,15 ,018 den aldım malvmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeniz ne vakittir menderestesin.0,10 kuruş maliyet ne zamandan?
her zaman 5 kademe mal satıp yukardan 5 kademe mal alarak maliyet düştü buralara
en son 1,09 dan satıp mendo yu 1,03 den geri aldım böyle böyle yapareak maliyet oldu 0,10 gibi seviyelerde
krtek maliyet 1,78 lerde hedef ise 3,00 ile 3,5 arası
Yorum
Yorum