Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben pala olsam 65 bine doğru bir ralli yapar piyasaya coskuyu verirdim.doları aşağı basar dımki boğaziçi alttan maliyet yapsın sonra krizin esamesi ortalıkta konusulmuyoken basardım 30 bine.
o da olur boğaziçi
bana da uyar hem de ne biçim :081::081::081:
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 100 Endeksi güne 287 puan artışla 52,235 puandan başladı. 52.067 – 52.307 aralığında hareket eden Bileşik Endeks, ilk seansı 216 puanlık artışla 52.164 puandan kapatırken, 249 milyon TL'lik işlem hacmi oluştu. Bugün ABD ve İngiltere'nin yanı sıra, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya dahil olmak üzere tüm Avrupa piyasaları noel tatili nedeniyle kapalı olacak. Dolayısıyla İMKB'nin düşük işlem hacmi ile pozitif seyir izlemeye devam edeceğini düşünüyoruz. İkinci seans 52.265 pik direnç seviyesinin geçilmesi durumunda yükseliş hareketinin 52.525 ara direnç seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 52.525 ara direnç seviyesi üzerinde ise 52.875 ana direnç seviyesi takip edilmelidir. Ayrıca 52.265 pik direnç seviyesinin geçilememesi ve tepki satışlarının etkili olması durumunda endekste 51.975 pivot destek seviyesi hedeflenebilir. 51.975 pivot destek seviye altında ise ilk aşamada 51.675 sonrasında 51.400 ara destek seviyeleri hedeflenecektir. ziraat yatırım
Yorum