vmr Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yavu alihoca kazanç ve mutluluklar dileyip hemen kaçacak gibi bir halin var.yav muhabbete gel sen yeter,teknigi,temeli boşver.biz ne halt yersek yiyelim nassolsa kaardın agası istedigi haltı yiyor..elimizde kalan hoş bir seda olsun bari..su akar yolunu bulur..
Yorum
-
inşallah uluscom.benimde hayalim 1 dekar gibi bir bahçe içi ev..malum sebze meyve filan..uluscom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevdikleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu günlerde inşallah olur üstadım. benim hayalim ise 500-700m2 bir arsa alıp, emekli olunca geniş bir bahçe içinder iki kat ev yaptırmak, (ikinci kat çocuklara o yaşta sonra üst katlar bize gelmez)su akar yolunu bulur..
Yorum
-
Malesef demeyin lütfen. varlığınız bizi memnun eder. selamınızı, düşüncelerinizi esirgemeyin bizlerden. işlerinizde kolaylıklar dilerim.alihoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Sevgili EFEKENT;
Merhabalar.
Evet, günlük mesai içinde arada bir bakmaya çalışsam da çok fazla zaman ayıramadığım doğrudur.
Eh teknik, temel özürlülüğü de baki olunca sessiz sakin bir izleyici oluyorum maalesef..
Bizi konuk eden Sn Simurg ve Sizlere bol kazanç ve mutluluklar diliyorum.
Saygılarımla"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
iyi dersler.uluscom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar muhabbete doyum olmuyor, ama benim ders başlamak üzere bana müsade. Sağlıklı, mutlu günlerde sevdikleriniz ile birlikte harcayacağınız hayırlı kazançlarınız olması dileği ile şimdilik Allahaısmarladık.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
sürgünefe nin yanına git abi sen. serin bi yer arıyorsan. hiç terlemezsin. üşüme işinede çözümü anlatır sana
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
bak bu olur işte ama artık ne gelirse bahtımıza diyeceğiz o zaman..vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervücut dilini kullanırsın sende artık agam..cayy
Yorum
-
yaw deniz nerelerde , tebrik etmem lazım .. 6-7 senedir menderes diye diye zıplattı seneti sonunda....
Yorum
-
bizim oralarda üşüyen yandı sakın ola oralara gidipte üşüdüm demeyin benden sölemesi :::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürgünefe nin yanına git abi sen. serin bi yer arıyorsan. hiç terlemezsin. üşüme işinede çözümü anlatır sana
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
dedim bende vallaha..ama buradaki abi denizmi kardeş denizmi..ülen en haso arkadaşım diyom ama bi tüyo uçurmadı be.eh be deniz..hehesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw deniz nerelerde , tebrik etmem lazım .. 6-7 senedir menderes diye diye zıplattı seneti sonunda....
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
Başım üstüne. beklerimEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersürgünefe nin yanına git abi sen. serin bi yer arıyorsan. hiç terlemezsin. üşüme işinede çözümü anlatır sana
Yorum
Yorum