EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
vay agam hoşbulduk,sende hoş gelmişsen.sabah bir hışım girip çıkmışsın.bizde tam radyo abeyle bahardada bi istanbul kayfaltısı yapsa agamız diyoduksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen abim hoş geldin, ellerinden öperim....
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
öhm.ney.hankı..sen radyo abeyime ver o dns den,nede olsa ehtiyar kendisi.ehehehehehe..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sende bi sorun var gib. bizler rahat girebiliyoruz. sana bi dns vereyim ben. istemediğin yerlere bile girersin.
akşam gizlice görüşelim şekerim.
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
alihocanında sesini duyduk mu içim rahat edecek. eylül 2009 da üye olmuş 5 mesaj yazmış eylül 2010 a kadar. Eylül 2010 dan beri hiç mesaj yazmamış.

sn. alihocam sesimiz geliyormu?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Burhaniye de 10 yıldır yazları kalırım ikamet ankara, Meslek rehberlik de değil, öğretmenlik. Kışın kar tutmaz en fazla bir iki gün yerlerde beyaz görürsünüz. Emekli olduğumda yerleşmek için düşündüğüm yerlerde birisidir burhaniye. İnsanları da iyidir. Pazartesi günleri şehir merkezine kurulan pazarı çok büyüktür. Özellikle kıyafet pazarı, Bayanların gününün büyük bir bölümünü alır. Yiyecek pazarı normalde ucuzdur ancak tatil dönemlerinde biraz fiyatlansada Ankara-İstanbul'da yaşanlar için ucuz ve çeşitlidir. organiktir.(kendine ait köylü pazarı vardır) Burhaniye-Edremit yol ayrımında 2 adet bölgenin en büyük kaplıca otelleri vardır. Günlük olarak kaplıca imkanlarınıda yararlanabiliyorsunuz. Dönüşünüzde tanıdıklarınıza hediye olarak zeytin (her türlüsü), ve zeytin yağından elde edilen ürünlerden alabilirsiniz.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. uluscom teşekkürler bilgilendik. ikamet balıkesir mi? yoksa meslek rehberlik mi?
Yorum
-
başım gözüm üstüne bu kez sana özel tekne kiralayacam....vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay agam hoşbulduk,sende hoş gelmişsen.sabah bir hışım girip çıkmışsın.bizde tam radyo abeyle bahardada bi istanbul kayfaltısı yapsa agamız diyoduk
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bilmeyenler için söyleyeyim sn. vmr aslında sn. ketenhelva'dır. nickinnde yaşanan problemden dolayı yeni nickiyle katılıyor aramıza...
tabeee
ne demezsin

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
agaların agası heyt be..:081:.tekneye bir ikide ecnebi dil konuşan koyki radyo abey yabancı dilini geliştirsin.ehehehehehesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaşım gözüm üstüne bu kez sana özel tekne kiralayacam....
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
valla o konuda freski ve artıkçı dan yardım almamız lazım. benim ecnebice zayıf...vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragaların agası heyt be..:081:.tekneye bir ikide ecnebi dil konuşan koyki radyo abey yabancı dilini geliştirsin.ehehehehehe
Yorum
-
vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteragaların agası heyt be..:081:.tekneye bir ikide ecnebi dil konuşan koyki radyo abey yabancı dilini geliştirsin.ehehehehehe
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Sn Sevgili EFEKENT;
Merhabalar.
Evet, günlük mesai içinde arada bir bakmaya çalışsam da çok fazla zaman ayıramadığım doğrudur.
Eh teknik, temel özürlülüğü de baki olunca sessiz sakin bir izleyici oluyorum maalesef..
Bizi konuk eden Sn Simurg ve Sizlere bol kazanç ve mutluluklar diliyorum.
Saygılarımla
Yorum
-
vücut dilini kullanırsın sende artık agam..cayysimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla o konuda freski ve artıkçı dan yardım almamız lazım. benim ecnebice zayıf...
su akar yolunu bulur..
Yorum
Yorum