gurme Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Gözde Girişim Sermayesi, TMSF tarafından Kümaş Manyezit Ticari ve iktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik düzenlenecek ihaleye teklifte bulunma imkanlarını değerlendireceğini açıkladı.MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
-
istenilen fiyat ulaşmış demekki USDgurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMB 50 milyon dolarlık dözviz satım ihalesi açmış
al sana fren
der gibiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bogaziçi dolar bazlı u100 grafikteki hedefler teknik formasyon açısından olası..peki teknigi vs sallarsak realitede durum ne;tüm borsa işlemleride türevin bir neviidir ve finansal fiktif ayak oyunundan ibarettir,goca paranın yükü agır gelirde türevlerdeki aşırılıkları(ki kendisi yarattı) taşıyamayacak duruma gelirse ortalıkta borsa ney kalmaz,göçer.uzun vadede dolarda göçecek zaten,çünki onu destekleyen hiç bir deger yok,dolar göçecek olursa,borsa hem fiktif işlem olmasından,hemde bugünki dünya degerlerinin dolar sistemi ile kurulmuş olması durumundan göçecektir...süreç tahmin edilemeyen bir uzun vadeden bahsediyorum..su akar yolunu bulur..
Yorum
-
Günlük Bülten Mali birlik konusunda atılan adımlara karşın Euro Bölgesi borç krizine ilişkin süren endişeler ve kredi derecelendirme kuruluşlarından gelen uyarılarla, Avrupa borsalarında baskı devam ederken toparlanma çabaları sınırlı kalmaya devam ediyor. Yurtdışı borsaları izlemeye devam eden İMKB cephesinde de bu aşamada yukarı yönlü hareketler limitli kalmaya devam ederken dün dalgalı bir seyrin ardından Endeks günü 107 puanlık yükselişle 52.552 puan seviyesinden tamamladı. Gün içinde 52.100 pik destek seviyesinin altına gelinmesi durumunda endekste düşüş hareketinin 51.700 ara destek seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 51.700 ara destek seviyesi altında ise 51.125 ana destek seviyesi hedefli düşüş ivmelenecektir. Ayrıca 52.100 pik destek seviyesinin korunması durumunda 52.500 seviyesi ana direnç olarak hedeflenecektir. 52.500 ana direnç seviyesi üzerinde ise ilk aşamada 53.000 pik destek sonrasında 53.450 ara direnç seviyeleri takip edilecektir. ziraat yatırımPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Son dönemde iş dünyasında ve bankacılık sektöründe, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince’nin ismi CHP Genel Başkanlığı için sıkça gündeme getirilmeye başlandı.
Özince’nin, bu tartışmalardan haberi olup olmadığı bilinmiyor ancak, ekonomi kulislerinde Özince iş dünyasının adayı olarak anılmaya başlandı.
Uzun yıllar Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü görevini yürüten Özince, her iki görevine de kısa bir süre önce ‘keçi yetiştireceğim’ diyerek bırakmıştı.
Bankadan tamamen ayrılması beklenen Özince, ısrarlar üzerine yönetim kurulu başkanı olarak görevini devam etme kararı almıştı.
Özince, ekonomi yönetimine yönelik sert eleştirileri ile tanınıyor. Hüseyin Özay - StarMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
Capital Dergisi'nin bu yıl 14.'sü düzenlenen ve 2010 yılını kapsayan geleneksel 'Capital 500' Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi araştırması sonucunda şirketlere ödülleri verildi. 'En Büyük Şirket' kategorisinde Türk Telekom ilk sırayı alırken, Petrol Ofisi ikinci, TÜPRAŞ ise üçüncü oldu.
Kaynak : http://www.internethaber.com/iste-tu...#ixzz1gVBJUk7lMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
bogaziçinin makro ekonomiye alakalı olması ve az üstteki euro bölgesi sanayi üretimi sonucunu yapıştırmam veçhilesi ile aklıma gelen esinti;şimdi siz çini pek eyi,pek güzel biliyorsunuz deymiii??,hele bir durun bakalım.............rusya dagılmadan yaklaşık 10 yıl önce,dagılır dedim....bundan 20 yıl önce çin dünya kapitalizminin başına güreşecek dedim,aha güreşiyo.................çin dünya ticaret örgütü ile anlaşma imzalayınca,aha ayvayı yedi dedim,yedi ama kendide dahil kimse farkında degil,henüz keskin baskılar gelmedi...............10 yıl önce çin her şeyi 3 kuruşa üretip,3 kuruşa satıyor ve bütün dünyadan tüm emtiayı üretimi için topluyorken,,bu düzen sürmez,çindede enflasyonist baskı olacak,o zaman böyle 3 kuruşluk mal bulamayacaksınız dedim,durumun olması için insan kaynak havuzunun bitmesi ve çin kültürel degişimi gerekli,kültürel degişim başarı ile gerçekleştirildi,ama hala insan havuzu var.onunda bitmesini bekleyin....................yaklaşık gene 10 yıldır ortada fol yok,yumurta yokken;abd nin en az 2 bölgeye dagılacagını söyledim,süre olarakta 50-100 yıl verdim.......................hepsi olacak mantıken bunların....gidin kamileye sorun,beni nostradamusun torunu diye çagırıyor artık..........ehehehehehehsu akar yolunu bulur..
Yorum
Yorum