yarın guzel olacak inşallah pala sevgiye muhtaç kaldı
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
SİMURG USTADIM SAAT 24:00'E GELİYOR, HALA DOĞUM GUNUNUZ BUGUN BEN SİTEYE İŞERİM NEDENİYLE GİREMEDİM.
NİCE MUTLU YILLAR VE YASLAR DİLERİM SAĞLIKLA VE SEVDİKLERİNİZLE İNŞALLAH....
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
teŞekkÜr ederİm...mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sİmurg ustadim saat 24:00'e gelİyor, hala doĞum gununuz bugun ben sİteye İŞerİm nedenİyle gİremedİm.
Nİce mutlu yillar ve yaslar dİlerİm saĞlikla ve sevdİklerİnİzle İnŞallah....
Yorum
-
Bir tek yukardaki mantıklı gelmedi.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizin Için Arastirdik...
..........................
Kedilerin beyninde 32 adet kas vardir.
..............................
beyninde yerine başında olursa mantıklı olur.
Yorum
-
S.a. Gunaydin..
Hayirli sabahlar...
Hayirli kazanÇlar....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
Hisseleri hızla yükselmeye başlayan 10 günde yüzde 40 prim yapan İnfo Yatırım hisselerinde ortakların hisse satma kararı borsa kulislerini hareketlendirdi.
Ortaklardan Can Alp’in 1 milyon nominal değerli, Gülay Alp’in 63 bin 800 nominal değerli, Hikmet Alp’in 1 milyon 980 bin, Nil Alp’in 124 bin nominal değerli olmak üzere toplamda 3.167.800 lot hisse satışı için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na (MKK) başvuru yapıldı. Hisselerdeki yükselişin perde arkasında söz konusu ortak satışının etkili olduğu söyleniyor.
Borsa kulislerinde ‘ikinci Euro Menkul olayı’ yaşanacak şeklinde konuşuluyor. Ortakların yüklü miktarda satışa sunduğu hisselerin bazı piyasa oyuncularıyla satılacağı, bu konularda bazı anlaşmaların yapıldığı söylentileri kulislerdeki önemli iddiaların bazıları. Şimdi hep birlikte izliyoruz. Bakalım İnfo Yatırım hisselerinde de Euro Menkul benzeri bir operasyon yaşanacak mı?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
Gözde Girişim Sermayesi, TMSF tarafından Kümaş Manyezit Ticari ve iktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik düzenlenecek ihaleye teklifte bulunma imkanlarını değerlendireceğini açıkladı.
Gözde Girişim Sermayesi hisseleri yüzde 4'ün üzerinde primle 4.10 lira fiyattan işlem görüyorMEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
Yorum