Hisse_Trade 8

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • freesky
    Yasaklı
    • 03 Mayıs 2009
    • 112

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu topiği izleyen üyeler, burada yazan kişilerin değerini bilemedi malesef. Birkaç dost dışında sahiplenen olmadı. Kendi adıma şunu diyebilirim; hisse analizlerine nokta koyma vakti çoktan geldi ve geçti. Forumda endeks dışında artık hiç bir senet analizi yapmyacağım. Sizler daha faydalı forumlarda, ya da topiklerde devam edebilirsiniz.Emeği geçen herkese teşekkürler. Herkese bol ve bereketli kazançlar, dilerim.

Simurg Hocam, sizlerden ve bu forumdaki yazilanlardan cok sey ogrendim. Benim icin ikinci bir adress oldu burasi. Hususen de sizin endeks ve senet analizleriniz, Sn Babo'nun, Sn Guzu'nun, Sn Efekent'in, Radyolog Abimin ve diger ustadlarin yazilarini buyuk bir keyifle ve egitim amacli okuyup, istifade etttigimi rahatlikla soyleyebilirim.

Aktif olarak bu aralar katilamayisimin sebebi ise, en basi parasizlik ve endeksin cok yukarilarda seyretmesi, yeterince gevsememesi... ;) ;) ;) Ikincisi de yeni bir is ortamina gecisimle alakali yasadigim zaman problemidir. Yoksa forumun degeri bizim icin hep ayni kalmistir. Bu sekilde dusunmenize uzuldum. Belki daha cok sahip cikabilirdik, o konuda haklisiniz. Ama dedigim gibi, zamanla ilgili zorluklarimiz var bu ara. Lutfen kararinizi tekrar gozden gecirip, arkadaslarin ask ve sevklerini bir kez daha hatirda tutarmisiniz?

Tesekkur ve muhabbetlerimle,

freesky

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 23308

svg hocam simurg

bu uyarı(sanırım ) foruma gelipte 3. mesajında hisse analizi isteyenelere yönelik

BİR FORUM(YANİ ORTAK PAYLAŞIM ALANI) ancak - ve ancak katılımcıların katkıları ile büyür arada sırada YAWW BEN BURAYA DA UĞRİMM BAK NE GÜZEL ,İSABETLİ ANALİZLER YAPIOLAR
      diyerek BÜYÜMEZ

ARKADAŞLARIM

amacımız nedir

bu forumu BÜYÜTMEK Mİ YOKSA SADECE 1 YADA 2 KİŞİNİN OMUZLARINA YIKIP TA HAZIRA KONMAK MI

yoksa her bireyin karınca kararınca katkı yapması mı

GELİN DÜŞÜNELİM
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• oyucel
        Katılımcı
        • 16 Ağustos 2011
        • 166

Sn. simurg abi,

Kusura bakmayın şimdiye kadar sizlerden çok şey öğrendim ancak benim yaptığım analizlere ben bile güvenemediğimden açıkçası paylaşmak istemedim. Çünkü beni kırmamak için belki bişey söylemeyebilirsiniz ve yazmış olduğum analiz forumda asılı durabilir, ancak borsa ve analiz geçmişim pek fazla olmadığından yazdıklarımı okuyanların zarar etmesini göze alamıyorum.

Tek yapabildiğim siz ustaların analizlerini görüp kendimce de analiz ettikten sonra yatırım yapmak.

Lütfen kararınızı tekrar gözden geçiriniz ve benim açımdan tüm forumdaşlar için faydalı görülen yazılarınızı devam ettirin.

Umarım kısa zaman sonra bende analizlerime güvenip gerekli bilgileri sizinle paylaşabilecek kıvama gelirim.

Saygılar.

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11845

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          svg hocam simurg

bu uyarı(sanırım ) foruma gelipte 3. Mesajında hisse analizi isteyenelere yönelik

bİr forum(yanİ ortak paylaŞim alani) ancak - ve ancak katılımcıların katkıları ile büyür arada sırada yaww ben buraya da uĞrİmm bak ne gÜzel ,İsabetlİ analİzler yapiolar
          diyerek bÜyÜmez

arkadaŞlarim

amacımız nedir

bu forumu bÜyÜtmek mİ yoksa sadece 1 yada 2 kİŞİnİn omuzlarina yikip ta hazira konmak mi

yoksa her bireyin karınca kararınca katkı yapması mı

gelİn dÜŞÜnelİm
          gÜzel ÖzetlemİŞsİn abİm elİne saĞlik..

Burada Üstadlar zaten hİsse teknİk analİz ne varsa ellerİnden gelenİ yaziyolar Çİzİyolar dİĞer arkadaŞlarda en azindan okuduĞu veya duyduĞu bİr haberİ paylaŞsa burasi daha gÜzel bİr hal alir daha canli kalir.
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

demobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            raysg nasıl siz demiştiniz takip için,simurg hocam düştükçe düşüyor...
            gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            raysg !!
            simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            raysg, raya girdi yeniden hayırlı olsun raycılar...
            sn. demobig değerlendirmişsinizdir umarım 1. seans tavanında. gerçi yükselince mesaj yazmamışsınız ama.
            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• demobig
              Aktif
              • 02 Eylül 2009
              • 203

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sn. demobig değerlendirmişsinizdir umarım 1. seans tavanında. gerçi yükselince mesaj yazmamışsınız ama.
              yok be hocam Cuma takip ettim seans sonuna kadar 127ler civarında dolandı durdu,hafta sonuna hissede girmediğim için almadım.pteside sabah bakamadım vakfn al sat yaptım 3 kademe kazandım diye sevindim birden raysga gözüp çarptı 1.35 olmuş :081: o kadar çok kağıt varki ekranımda gözden kaçması kolay oluyor.durum bu.Allah razı olsun analiz yapanlardan.
              Yemen yolu çukurdandır,
              Karavanam bakırdandır,
              Zenginimiz bedel verir,
              Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• demobig
                Aktif
                • 02 Eylül 2009
                • 203

ŞKPLC----Şubat gibi takip edilebilir, belki daha yakında da hareket eder aklınızda olsun.

Yemen yolu çukurdandır,
                Karavanam bakırdandır,
                Zenginimiz bedel verir,
                Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

Günaydın, bol kazançlı bir gün olsun.

Arada gelip bakacağım.

Topiği sahipsiz bırakmayın. Yazı yazmayan Bilgi paylaşmayan kalmasın.

Hiç birşey bilmeyen kendini anlatsın, borsa macerasını anlatsın.

Ama anlatsın. Susmak, okuyup gitmek sizin iyi niyetli olmadığınız izlenimini veriyor.

Kararınızı veriniz.
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• romans
                    Aktif
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 299

günaydın, bol kazançlar.

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11845

günaydın arkadaşlar...
                      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11845

Mevlana der ki;

Yorum

• demobig
                          Aktif
                          • 02 Eylül 2009
                          • 203

cümleten günaydın...
                          Yemen yolu çukurdandır,
                          Karavanam bakırdandır,
                          Zenginimiz bedel verir,
                          Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• demobig
                            Aktif
                            • 02 Eylül 2009
                            • 203

2-B’ye son şekil verildi----Maalt pozitif etkilenebilir.

15 Kasım 2011 08:40

Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda (EKK) kamuoyunda 2-B olarak bilinen orman niteliğini kaybetmiş arazilerle, yabancılara mülk satışının önünü açan “mütekabiliyet” ilkesinin kaldırılması ele alındı.Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında dün akşam yapılan EKK’da her iki düzenlemeye son şekli verildi. Toplantıya Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Milli Emlak, Tapu ve Kadastro ile Mekansal Planlama bürokratları yer aldı.
                            İki düzenleme de Meclis’e gidecek
                            Her iki düzenlemenin ay sonunda Meclis’e sunulması beklenirken, toplantıda Bayraktar’ın yeniden gündeme gelen 2-B arazileri konusunda kurul üyelerine sunum yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre 2-B arazilerinin büyüklüğü konusunda kurul üyelerinin sorularını yanıtlayan Bayraktar, tahmini gelir konusunda EKK’ya istatistiki bilgiler verdi. 2-B’lerin satışından elde edilecek gelirin başta Van depremi olmak üzere orman köylüsünün kalkındırılması ve yeni orman alanlarının ıslahı için kullanılması bekleniyor.
                            Öncelik kıyı bölgelerde olacak
                            Babacan başkanlığındaki toplantıda gündeme gelen bir başka konu ise kamuoyunda sıkça tartışılan yabancılara mülk satışında aranan “mütekabiliyet-karşılıklılık” ilkesi oldu. Toplantıda bu kapsamda yabancıların taşınmaz edinimi sürecinin kolaylaştırılması için askeri bölgelerin tespit edilerek tapu sicillerine işlenmesine yönelik protokolün yabancıların yoğun biçimde taşınmaz edindiği Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgesi’ne öncelik verilerek uygulamaya geçirilmesinin önemine vurgu yapıldı. Toplantıda mülk satışı konusunda ülkeler arasında sorun yaratan “karşılıklılık” ilkesini gündeme geldiği, bu konunun da ülke menfaatleri doğrultusunda yapılacak anlaşmalarla çözülmesi gerektiğine vurgu yapıldı
                            Yemen yolu çukurdandır,
                            Karavanam bakırdandır,
                            Zenginimiz bedel verir,
                            Askerimiz fakirdendir...

Yorum

• tredas
                              Tecrübeli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 716

Ahmet MERGEN

Tacirler Menkul Değerler A.Ş. Stratejisti
                              ahmet.mergen@tacirler.com.tr

Gerek Yunanistan gerekse İtalya daki gelişmelere bakarsanız eurusd paritesinde de görüldüğü gibi biraz iyimserlik havası piyasalara yansıyabilir.Bizde ise endeks teknik olarak satış ortamı içinde olmasına rağmen 55000-57500 bandı içinde hareket edebilir. 54500 seviyesinin altına inilmesi kısa vadede pek olumlu olmasa da ilerisi için hala destek 54500 de gibi gözüküyor. Direnç kısa vadede 57500 de gerçi ama daha güçlü direnç 60000 de görülüyor. Endeks yaklaşık 2.5 aydır 54500-60000 aralığında dolaşmakta. Bir süre daha bu aralıkta dolaşabilir. Hamle önce yukarıya 57000 e doğru olacak gibi. 60000 nin üstündeki dirençler 62500 ve 64500 de.. Destekler ise 52500 ve 50000 de.. Endeksin içinde dolaştığı 5000 puanlık yatay alandan kurtulması durumunda teknik olarak kurtulma yönündeki tarafta ( kurtulma yukarı yönde ise yukarı yönde, aşağıya giderse de aşağı yönde ) yatay alan kalınlığı olan 5000 puan kadar bir hareket beklenir. Bu durumda 64500 veya 50000 seviyeleri ortaya çıkar yatay alandan kopma gerçekleştiğinde.Vobta kısa vadede dirençler 69500 ve 69800 de. Sonrasında ise 72500 ve 73600 de dirençler var. 60 dakikalıkta yatay alan içinde tobo taban görünümü oluşuyor gibi bir oluşum var ve 69000 geçilirse 69800 direnci test edilmek üzere yukarıya hareket edilebilir.Altında 1800.00 direnci kırılırsa hedef olarak görülebilecek 1820-30.00 aralığındaki tepelerin test edilmesi yönünde yukarı hareket olabilir. 1750.00 destek orada da. eurusd de dirençler 1.3850 ve 1.3950 de.Destekler 1.36 ve 1.35 lerde.. usdtry de ise destek 1.75 direnç 1.82 de. eurtry de ise destekler 2.4225 ve 2.4150 de. Dirençler ise 2.4520 ve 2.4620 de. Bol kazançlar.
                              Biz trakyalıyız...
                              Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                              arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• demobig
                                Aktif
                                • 02 Eylül 2009
                                • 203

Maalt---Bearbull hocanın gönderdiği sistemi çalıştırdım bu çıktı ..
                                Yemen yolu çukurdandır,
                                Karavanam bakırdandır,
                                Zenginimiz bedel verir,
                                Askerimiz fakirdendir...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information