EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
geçmiş olsun hocam.boşver onsu falan sen kendine iyi bak cayycayycayy çay içEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar dostlar.
berbat hastayım. yorgan döşek yatıyorum. notebook yatağın içinde arada bi gözümü açıp okuyorum. gurmenin dikkatini çeken benimde dikkatimi çekti. altın ons ve usd/try beraber hareketli, haber bilen aktarsın.
AKGRT grafik çalışmış hayırlı olsun.
yattım ben bi posta daha terliyeyim.Yemen yolu çukurdandır,
Karavanam bakırdandır,
Zenginimiz bedel verir,
Askerimiz fakirdendir...
Yorum
-
yav hocam sen ne ikide bir hasta olup duruyon kendine iyi bakmıyomusun bol bol ye iç stres yapmaEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar dostlar.
berbat hastayım. yorgan döşek yatıyorum. notebook yatağın içinde arada bi gözümü açıp okuyorum. gurmenin dikkatini çeken benimde dikkatimi çekti. altın ons ve usd/try beraber hareketli, haber bilen aktarsın.
AKGRT grafik çalışmış hayırlı olsun.
yattım ben bi posta daha terliyeyim.
dikkat et kendine sen bize lazımsın..
geçmiş olsun acil şifalar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yav yeni okudum,geçmiş olsun efekent,dikkat et kendine,artık serde toy delikanlılık yok..gurmenin dedigi vicks yada kekik yagını al,bir iki sür çok abartmadan,yarım saat yanarsın,sonra kendini toplarsın..tekrar geçmiş olsun..su akar yolunu bulur..
Yorum
-
Abi bizim EFEKENT' e urus hocası iyi gelirmi.nedersin.vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav yeni okudum,geçmiş olsun efekent,dikkat et kendine,artık serde toy delikanlılık yok..gurmenin dedigi vicks yada kekik yagını al,bir iki sür çok abartmadan,yarım saat yanarsın,sonra kendini toplarsın..tekrar geçmiş olsun..
Yorum
-
hocam şimdi okudum..geçmiş olsun.. Rabbim acil şifa versin....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar dostlar.
berbat hastayım. yorgan döşek yatıyorum.
soğuk algınlığı mı..
eğer öyleyse tavuk suyuna (göğüs kafesi) şehriyeli çorba..
biraz karabiber ekele ve sıcak sıcak iç..
bol limonlu bir çay..ayak tabanına sıcak su torbası..
güzel bir ter attın mı inşallah bişeyin kalmayacak..
biz de dua edeceğiz..dua her şeyin ilacı...
geçmiş olsun...sonunda gidiş O'nadır...
Yorum

Yorum