HUUUUUUUU kimse yokmu.
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Olmamı...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben varım olur mu

napıyonuz gece tradecileri..." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
peki ne gözüküyo falda...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarı dönüş başladı mı başlamadımı diye FAL AÇIODUM

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
burada analizleri daha sonra bulmak zor oluyor.gün içerisinde bakmak için derli toplu olsunlar. ben diğer topiğe geçiyorum."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
https://
5 günlük hareketli ortalamanın üstünde tutunuyoruz... 10 günlük hareketli ortayı yukarıya doğru deniyebilir üstte kısa vadeli düşen çizgi ve 22 günlük ortaya doğru 53,500 civarlarını test etme ihtimalimiz bulunmakta.. en üstteki kalın kırmızı çizgimizde orta vadeli düşen trend çizgimiz olarak gözükmekte... ADX kısa vadeli düşüşün devam ettiği yönündeki sinyalini henüz bozmuş değil.. Rsi düşen dip tepelerdeki üst direncini henüz aşmadı... vs. vs. vs...
Ayı piyasasında tepki alımlarını yaşamaktayız... yani göründüğü kadarı ilen...
ammmaaaaaannn burada ilk defa grafik yayınlıyom...:081:" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Roubini'den İtalya reçetesi
Ekonomist Nouriel Roubini, zor durumdaki İtalya´yla ilgili kehanette bulundu
29.11.2011 - 18:15
Roubini, İtalya´nın borcunun sürdürülemez olduğunu belirterek, ülkenin düzensiz temerrüde düşmemek için borcun yeniden yapılandırılması gerfektiğini kaydetti.
ntvmsnbc´nin haberine göre, İtalya ekonomisinin halen büyümediğine dikkat çeken Roubini, kemer sıkma önlemlerinin durgunluğu depresyona çevireceğini ifade etti.
Roubini, kemer sıkma önlemlerinin ve reformların borcu sürdürebilir hale getirmesi durumunda bile, İtalya´nın bir kredi mercii tarafından desteklenmesi gerekeceğini belirtti.
FAİZ REKORU
Bu arada, İtalya´nın bugünkü ihalelerine güçlü talep gelse de, faizler Euro Bölgesi tarihinin rekorlarını kırdı. italya´nın 3 yıllık ihalesinde faiz yüzde 7,89´a yükseldi. Önceki iki ihalede hedefe paralel toplam 7.5 milyar Euro borçlanan İtalya, 3 yıllık ihalede yüzde 7.89 faizle borç aldı. Aynı vadeli bir önceki ihalede faiz yüzde 4.93´tü." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
ellerinize sağlık. devamını bekleriz.Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ammmaaaaaannn burada ilk defa grafik yayınlıyom...:081:[/I]"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Avrupa IMF'ye başvurabilir
Hollanda Maliye Bakanı Jan Kees de Jager, gazetecilere yaptığı açıklamada, ´´Yardım için yönümüzü IMF´ye çevirmemiz gerekiyor" dedi
29.11.2011 - 23:03
Euro Bölgesi maliye bakanları, Avrupa Finansal İstikrar Fonu EFSF´nin gücünü artırmak için çaba sarfederken fona destek için IMF´ye başvurma olasılığı da artmış gibi görünüyor.
Hollanda Maliye Bakanı Jan Kees de Jager, gazetecilere yaptığı açıklamada, ´´Yardım için yönümüzü IMF´ye çevirmemiz gerekiyor. Hem Avrupa ülkeleri hem de Avrupa dışındaki diğer ülkeler, IMF’ye daha fazla para vermek için hazır hale getirilmeliler’’ diye konuştu.
De Jager, ‘’Bugünkü Euro Bölgesi maliye bakanları görüşmemizde EFSF’nin özel sektör yardımıyla kaldıraçlandırılması konusunu konuştuk. Bu şekilde ancak iki ya da iki buçuk kat kaldıraç yapmak mümkün olacak. Ama bu yeterli olmayacak. Dolayısıyla diğer çözüm yollarına bakmamız gerek. Benim aklımda IMF var’’ dedi." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum

Yorum