sn. deniz , senetler hakkında mesnetsiz hedef vermeye başladınız.Bu konuda uayrmıştım sizi yine yapıyorsunuz. Atın bir grafik , yapın bir teknik analiz , temel analiz millet kararını verir. yok 3 olacak 5 olacak 10 olacak ifadeleri yasal değil. Yok bildiğimi okurum diyorsan ben de ona göre hareket etmek zorunda kalacağım haberiniz olsun.bir de üstelik işlemlerinizi yapıştırıyorsunuz. Tırtıklama spk da suç teşkil ediyor.Bunu alenen yayınlıyorsunuz, dikkat.....
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
nerdeyiz bu akşam ben gelirken tekidağları getiririm ................bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün kapanış tavandan hadi yavrumBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. deniz , senetler hakkında mesnetsiz hedef vermeye başladınız.Bu konuda uayrmıştım sizi yine yapıyorsunuz. Atın bir grafik , yapın bir teknik analiz , temel analiz millet kararını verir. yok 3 olacak 5 olacak 10 olacak ifadeleri yasal değil. Yok bildiğimi okurum diyorsan ben de ona göre hareket etmek zorunda kalacağım haberiniz olsun.bir de üstelik işlemleriniz yapıştırıyorsunuz. Tırtıklama spk da suç teşkil ediyor.Bunu alenen yayınlıyorsunuz, dikkat.....
tamam simurg hocam
üstelik işlemleriniz yapıştırıyorsunuz ne demek aldıklarımı söylemeyinmi diyorsunuz
Yorum
-
Derİm genelde kapaniŞa doĞru hareketlenİyor, bu kaĞit hakkinda ne dusunuyorsunuz?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
ben hala tavana inananlardanım ne yalan söyliyim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
olur bekle ::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregpro burdan tavan olur mu sen onu söyle.
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
karuları 500 erli gruplar halinde yeni sahiplerine verdim.yarın yine bakarım geceye mal bırakmıyorum bi tek yo larım kaldıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
188 kartnlar getti alanda hayırını görsünn :::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
190 aştı adi kartnnnn ::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster188 kartnlar getti alanda hayırını görsünn :::
))
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
kartn peşine konya da gidermi efekent hocam ::
Mevlana der ki;
Yorum
-
rakılar elde kaldı
herkeze iyi akşamlar ...................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-

Yorum