PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
boş konuşma... aklımı çeldin... daha senin hesabın sonraya kalsınmanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen sopalıksın pega...
başka birşey bilmiyorum.
imkanım olsa gelir sopalarım seni..
yok 73700 bilmem gaç...
Yorum
-
75150 poz fılatŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
74950 tekrar uzun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
75150 ve üstü kapamazsa fılat olurum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
valla bu duruma göre... bu işte bir PİSLİK var dostlar ben diyem sizePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi birde şu var
bugün sabah yazdığım gibi 73300 tuttuğu zaman... bu piyasada saatliklerin toparlayacağını ve tepki vereceğini...
ben görebiliyorsam... o hergün pastada 1000-5000 poz ile gördüğünüz aracı kurumlar, benim gördüğümün 1000 katını görüyorlardır
eee peki bu halde iken, neden ŞORT yazıp tahtaya, bu GAVATIN EVLADINA 12000 long poz açtırıyosun ?
salakmısın ? hayır
nesin ? ............
bugünkü pozlar karşılıklı pastaya bakmadan söyliyim.... kimse gelipte 74500--75000 aralığından o kadar şort açmaz, şu grafiklere göre
küçük kurumlar gelipte bu durumda şortu basıp... palaya 12000 apsd yaptırmaz
anca aklıma şu geliyo
PALA şortladı, küçükler LONG ladımı yoksa yaaawww
yakında çıkar kokusu
Yorum
-
75 bin fılatŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla bu duruma göre... bu işte bir PİSLİK var dostlar ben diyem size
küçük kurumlar gelipte bu durumda şortu basıp... palaya 12000 apsd yaptırmaz
anca aklıma şu geliyo
PALA şortladı, küçükler LONG ladımı yoksa yaaawww
yakında çıkar kokusu
Sevgili PEGA, skenderin bugünkü hareketleri pek inandırıcı gelmedi
Sanki kasaya dahada müşteri çekmeye çalışıyor gibi
Senden akşama afilli bir pasta yorumu alırsak 10 numero olur
Saygılar
Yorum
-
sen iste yeter ki abi... pasta neki, pasta tükkanı açam sana
yanlız şu yazdıklarımdan farklı bişey göreceğimi sanmıyorum pastada ama hayırlısı gelsin baalımFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili PEGA, skenderin bugünkü hareketleri pek inandırıcı gelmedi
Sanki kasaya dahada müşteri çekmeye çalışıyor gibi
Senden akşama afilli bir pasta yorumu alırsak 10 numero olur
Saygılar
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi birde şu var
bugün sabah yazdığım gibi 73300 tuttuğu zaman... bu piyasada saatliklerin toparlayacağını ve tepki vereceğini...
ben görebiliyorsam... o hergün pastada 1000-5000 poz ile gördüğünüz aracı kurumlar, benim gördüğümün 1000 katını görüyorlardır
eee peki bu halde iken, neden ŞORT yazıp tahtaya, bu GAVATIN EVLADINA 12000 long poz açtırıyosun ?
salakmısın ? hayır
nesin ? ............
bugünkü pozlar karşılıklı pastaya bakmadan söyliyim.... kimse gelipte 74500--75000 aralığından o kadar şort açmaz, şu grafiklere göreaha burdaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLONGLAR 575 ten fılat...
74300 de ne yapacağını görmek lazım... (bi 325 çalıştı emme o sayılmaz )
300 ler tutarsa tekrar lönk deneyebilirim... tutmazsa

bu namussuz 73300 çalışınca, depeceği belli... e bu depüüü yiyeceğini bile bile 13000 şort açıyorsa, küçük yurdum aracı kurumları... ta ben onların........ anladın sen onu abi
ortada bariz bir hamle var, ayan beyan... bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum
bu hamleyi yem olarak kullanmış olabilirler mi diye düşünüyorum
Yorum

Yorum