Yarin kisa devam edecez care kalmadi
2000 Yılından Bu Yana Endeks Hareketlerinin Günümüze Uyarlaması...
Collapse
X
-
Allah yar ve yardım cın olsun kal sağlıcakla abiiitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar karanlığa son kurşunuda bugün sıkmış olayım, tireyde ara vermiş ve azda dinlenmiş olmak adına başka bir zamanda tireyd yapıncaya kadar tüm katılımcılara hoşça kal derken hakkınızı helal ediniz benden şimdilik bu kadar.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
erencimm
pastanın önemi % 10 u geçmemeli bence... çok takılmamak lazım
TEKNİK en önemli şey... hamleler tekniğe uygun olduktan sonra, kralı gelse bişey yapamaz
pezemeklerin orda ne açmış, burda ne açmış diye ***ünü saymaya çalıştıkça boğuyorlar adamı
700 den şort bu arada
Yorum
-
sıkışmadığı gün mü var abi... her gün aynı teranekani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5M 750 VE 575 ARALIĞINA sıkıştı
Yorum
-
pega ne kadar yukarı almaya çalışsada yon kısa bekliyorum en azından 75 bin aralığına inmeli çok buyuk volumlu kısalmak ıstemıyor sa eğer pala oralardan donmeli yoluna bakmalıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkışmadığı gün mü var abi... her gün aynı terane
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
bak çocuk vallahi döverim seni...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslana çöktük kazanacaaz hesabı,gel gör ki aslan bize çökmüş
))))))))))))))) ......aslanı
flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın pega,tatilden döner dönmez aslana çöktüm,çok sıkıştıçöktüğün an bunu demedim mi ben sana ? niye vermiyon maliyetinePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçökmeyeydin dostum...
sıkışma değil o... yönü aşşa çevirdi gidiyor... kapat o pozisyonu bence
Yorum

Yorum