hayırlı geceler.......
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
İyi geceler Sanver hocam ve ytğm arkadaşlar..sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı geceler.......
Yorum
-
acemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfyon başladı Sanver hocam Allah sizden razı olsun....
sa...
sizlerdende.....
ille hergün buralara birşeyler yazmamıza gerek yok..yazdıklarımızda sabredelim yeter...
ben hala dagı de yaptığım hatayı sindirmeye çalışıyorum...sabırsızlığıma ve hergün ekran takibine son verdim..
Yorum
-
hayırlı geceler....
alctl...bmeks....ecılc....eksi geçen veya desteğine değenler değerlendirilebilir.....
Yorum
-
hocam merhaba ..bende sizinle beraber2,28 den dagi yüklü miktarda giriş yaptım. 1,5 aya yakın bekledim. Ben sattım ve hisse çıkışa başladı.. Şimdi de sizin gibi yaptığım hatayı sindirmeye çalışıyorum. Genelde çok sabırlıyımdır ama bu kağıtta sabırlı olmayı beceremedik.sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersa...
sizlerdende.....
ille hergün buralara birşeyler yazmamıza gerek yok..yazdıklarımızda sabredelim yeter...
ben hala dagı de yaptığım hatayı sindirmeye çalışıyorum...sabırsızlığıma ve hergün ekran takibine son verdim..
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı geceler....
alctl...bmeks....ecılc....eksi geçen veya desteğine değenler değerlendirilebilir.....
sa...hayırlı akşamlar....
maşallah ufaktan başlamışlar......
Yorum
-
Bahkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam merhaba ..bende sizinle beraber2,28 den dagi yüklü miktarda giriş yaptım. 1,5 aya yakın bekledim. Ben sattım ve hisse çıkışa başladı.. Şimdi de sizin gibi yaptığım hatayı sindirmeye çalışıyorum. Genelde çok sabırlıyımdır ama bu kağıtta sabırlı olmayı beceremedik.
hepsi bir tecrübe evet.....
gelgelelim aynı hatayı sktas ta da yapmayalım diyoruz ama inatla yerinde sayıyo hatta ufaktan aşağı salınıyor...demekki tecrübeden önce nasip geliyo
p5
Yorum
-
-
Bahkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanver hocam takipte dagi gibi olabilecek bir kağıt var mı?
sa..
hayırlı akşamlar....
sktas elimde olduğu için sktas diyorum ben...

beklemeye devam....
Yorum
-
Bahkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanver hocam takipte dagi gibi olabilecek bir kağıt var mı?
eskisi gibi fazla zaman ayıramıyorum hisselere...sadece nasip olursa adığım kağıtta kar satıp öyle bakıcam...
Yorum
-
Yorum