Esf ..nİn kredİ notu ..negatİf bİzde aynen..kaÇar ..dİkkat.....
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet sktas var sadece...şuan birçok hisse pirimli ve fazla bulaşmak istemiyorum....hisseler biraz daha oturaklaşana kadar da sktas ta kalıcam...acemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanver hocam beğendiğiniz hisseleri paylaşmanız mümkünmü acaba?
sktaş var zannediyorum suan 6.30 takipli... Teşekkürler...
hayırlı geceler....
Yorum
-
Arkadaşlar EURO...birko-uçak-vkgyo VERYANSIN topluyor.
;)
MİRA.....marshal ha babam de babam topluyor.
EGEEN' de mira üzerinden İŞLEM görüp oynanıyor.;)
TEKSTİL menkul..... thyao 'na cumburlop dalmış
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
ne cemas..mıiş....aadmları 2 günde zengin etti...
..
benimkiler...
*ısyho ..08000 atr li...maliyet..0810 den
*rysas..08200 atrli..maliyet..08300 den
....
favorım ...ITTFH ..53300 atr li....takıpte....buralardan tepkıme yapacak...yapmalı...''..BAZEN HİÇ İŞLEM YAPMAMAKTA , BÜYÜK BİR YATITIMDIR ..''
Yorum
-
hacı artık sürekli gündüz çalışıyorum..eve de geç geliyorum....artık çok ama çok zor forum işlerim..,,,orhan_007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhey millet nerede yav......çıt yok..
arkadaşlar...hakkınızı helal ediniz...sizlere kayıpsız bol kazançlar dilerim
Yorum
-
Hocam siz hakkınız helal edin. Ancak müsait olduğunuz zamanlarda yazdıklarınızı ve paylaştıklarınızı takip edeceğimizi biliniz...sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacı artık sürekli gündüz çalışıyorum..eve de geç geliyorum....artık çok ama çok zor forum işlerim..,,,
Yorum
-
devrem gündüz çalışman hayırlı olsun asıl sen hakkını helal et allah utandırMASINsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacı artık sürekli gündüz çalışıyorum..eve de geç geliyorum....artık çok ama çok zor forum işlerim..,,,
Yorum
-
millet nerelerde ..herkez nakıte geçip oaraları mı ,karlarımı ..sayıyor..acap..inşallah oyledir....
yoksa piyasa acaip sallnmış.bu ne ya ..soğuttular ..artık ...
..
az..bir miktar..08100 maliyetlı ..ISYHO ..tutuyorum ..%75 nakıt..bakalım sonumuz ne olacak...ama ..bu piyasada ...ISYHO ..sağlam durdu ...08000 atr si var dı...aşağı salmadılar...şükür..diyelim ..nazara değmesin .................Aşağıdakiler,yukardakilerden her zaman daha güvendedir....
Yorum
-
-
a.s hoşgeldin devrem nasılsın işler nasılsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar....hayırlı akşamlar....
Yorum
-
şükürler olsun iyi ...bi yaramazlık yok...bir haftadır..gebze istanbul arası mekik dokuyorum....sabah sekiz akşam 9 a kadar......400 km..ye kadar yol yapıyorum o trafikte ...pestilim çıkıyo valla...SUN60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstera.s hoşgeldin devrem nasılsın işler nasıl
Yorum
-
SUN60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersanverermiş hocama tebrikler dagı maşallah hala gidiyor,tavsiye ettiğinde 2.30 larda idi helal olsun
valla iyi gitmiş...global varsa tahtada boşuna yok ....sert hareketler yaptırır kendileri
kront....dagı..dogub...blcyt...düşen piyasada yatırımcısını kurtaran cebine de çok güzel harçlık koyan hisselerden oldu maşallah..
Yorum
Yorum