asa670892 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadım açılış 51620 altında olabilir mi sizce.Öyle olacak gibi sanki...
eksi bir e yakın bir açılışa benziyor ..bakalım
Yorum
-
***selam ..hacı büyüksün başka bir şey demiyorum.....daha önce deyeceklerimi dedim .....sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 2 veya 3 tane hisse değerlendiriyorum ve birine karar kılıyorum....sadece sabırla beklemeye çalışıyorum....çok erken stop olmanın zararlarınıda çektim faydasını da gördüm...erken stopun zararını fazlaca gördüm diyebilirim...
onun için hissedeyken fazla hisse bakarak etkilenmemek babında değerlendirme yapmıyorum ....pişman ediyor çünki......toaso en beğendiğim hisseler içindeydi.....sekfk...blcyt...selec arasında bir seçim yaptım ve blcyt dipte tepkiye yakın diye aldım.....ortalamalar altında tepkiye değerlendirdiğimizden riskimiz fazla oluyor ama her zaman diyorum nereden alırsam alayım ne kadar düşerse düşsün tepkisi aldığım fiyata kadar gelmek zorunda(çok özel bir neden yoksa hissede)...2220den blcyt aldım...2200 üstünde kapanış aradığım noktaydı....2110 altında doğrudan 1800 ler giderim der gibi duruyor....
şimdi 1800 bile gelecek olsa maksimum seviyesi dipten 2360 kadar olur...buda olmadı 2250 dir...benim alım yaptığım yere çok yakın..en azından burdan satar zararsız çıkarım...
başkaları gibi 2700 lerden almadık..fazlada zararımız yok..bu kadar olacak elbette...1980 lrden sert tepki olur inşallah....endekste sert düşüş olmazsa...bakarsınız düşen endekste çıkan hisse oluverir
..HATT ..İbrahime de dedim......
..ileriyi görmek ...bir hisede ancak bu kadar olur....
..TEBRİKLER...
blcyt...KIRMAMIŞ O GÜZEL HATRINI ...bak bu gun güzelleşmiş....
2050 lerden alıp ortalamayı aşağı çekmışsındir inşallah...
bo l kazançlar.................Aşağıdakiler,yukardakilerden her zaman daha güvendedir....
Yorum
-
-
çalışma düzeni bozuk olunca böyle oluyor malesef..idare edinasa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞanver üstadım nasılsınız??Bugün göremedik sizi...
Yorum
-
acemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanver hocam hoşgeldiniz. Blcyt için ne yaptınız, ne yapmak lazım....
2200 ve üzerinde tutuyorum ben...2300 ve 2380 şimdilik hedefleri 2460 relize yerim(tabi görürse)
çok kısa vadesi trend başladı gibi..orta vadesi gayet şık ve beni bekle tut diyor..bende tutuyorum
Yorum
-
OrhaN_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster***selam ..hacı büyüksün başka bir şey demiyorum.....daha önce deyeceklerimi dedim .....
..HATT ..İbrahime de dedim......
..ileriyi görmek ...bir hisede ancak bu kadar olur....
..TEBRİKLER...
blcyt...KIRMAMIŞ O GÜZEL HATRINI ...bak bu gun güzelleşmiş....
2050 lerden alıp ortalamayı aşağı çekmışsındir inşallah...
bo l kazançlar..

Yorum
-
-
Sağolun üstadım siz de kendinize iyi bakın,iyi tatiller...sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörüşmek üzere ....tekrar hayırlı cumalar..
kendinize iyi bakın..iyi tatiller
Yorum
-
Siz de iyi bakın hocam kendinize. İyi tatillersanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergörüşmek üzere ....tekrar hayırlı cumalar..
kendinize iyi bakın..iyi tatiller
Yorum
Yorum