sanverermis Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bahkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim..Hocam siz hala gebze'demisiniz
evet gebzedeyim...
yeni yıl inşallah herşey gönlümüze göre olur...sağlık..mutluluk...bol kazançlar dilerim...
iyi akşamlar..
Yorum
-
Hocam SKTAS beklentinz devam ediyor mu?sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersa..
hayırlı akşamlar....
sktas elimde olduğu için sktas diyorum ben...

beklemeye devam....
Yorum
-
iyi geceler..Bahkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam SKTAS beklentinz devam ediyor mu?
evet ediyor....ama adamlar ısrarla götürmemekten yana hisseyi..anlayamadım..sabır deniyolar sanırım...
sorun değil..20 gün tanıdık hisseye gidemedi...çok kısa vade orta vadeye döndü...buda 20 gün ile 3 ay arasında değişir...20 gün bekleyerek geçirdik geriye kalan hissede beklemek...satış sinyaline kadar.....
tekrar hayırlı geceler....
Yorum
-
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ayhan Hoca ile birlikte sizi takip etmeye devem ediyorum.. İyi gecelersanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler..
evet ediyor....ama adamlar ısrarla götürmemekten yana hisseyi..anlayamadım..sabır deniyolar sanırım...
sorun değil..20 gün tanıdık hisseye gidemedi...çok kısa vade orta vadeye döndü...buda 20 gün ile 3 ay arasında değişir...20 gün bekleyerek geçirdik geriye kalan hissede beklemek...satış sinyaline kadar.....
tekrar hayırlı geceler....
Yorum
-
sa...
ATEKS...
2980 ler destek ve stop noktası...sert geri çekilirse alımda çok iyi fırsat olur
kendinize iyi bakın
Yorum
-
Hocam merhaba..hedef neresi? Teşekkürlersanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersa...
ATEKS...
2980 ler destek ve stop noktası...sert geri çekilirse alımda çok iyi fırsat olur
kendinize iyi bakın
Yorum
-
sizin belirlediğiniz kar noktasıdır hedef..tatmin edici karda iseniz..nereden satacağınıza karar vermek sizin elinizde....fiyat nokta verildimi malesef ona odaklanılıyor ve eldeki kardan da ediyor....portföyünüzde güzel bir kar varsa tereddütsüz hisseden hiç olmazsa %50-60 çıkılmaalı hep yükselecek hali yok...inerse kalan %50-60 la alımlar yapılabilir tekrar...Bahkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam merhaba..hedef neresi? Teşekkürler
Yorum
-
-
yandık bittik..şelaleydi şuydu buydularada itibar etmeyin..onların çoğu trade işiyle uğraşanlar yada speklere çanak tutanlardır..panik asla yapmayın...en güzel çıkan hisse sert düşüş sonrası kendini gösterendir.....sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizin belirlediğiniz kar noktasıdır hedef..tatmin edici karda iseniz..nereden satacağınıza karar vermek sizin elinizde....fiyat nokta verildimi malesef ona odaklanılıyor ve eldeki kardan da ediyor....portföyünüzde güzel bir kar varsa tereddütsüz hisseden hiç olmazsa %50-60 çıkılmaalı hep yükselecek hali yok...inerse kalan %50-60 la alımlar yapılabilir tekrar...
Yorum
-
51810,6667
51186,3333
50511,6667
49887,3333
49212,6667
48588,3333
47913,6667
endeks destek ve dirençleri
Yorum
-