Bİzbİze grup borsa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sanverermis
    Tecrübeli
    • 16 Haziran 2009
    • 511

sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pazartesi yokum malesef o yüzdenden biraz düşecek olsa da alamıcam.....endeks hakkında biraz tereddütlerim var...hisseler her nedense böyle yükselişe rağmen birgün önceki kapanış veya buna yakın kapanışlar yapmışlar...pek güven vermiyor...hee illede dayanamıcam alıcam diyosam ben 2120 stopla BLCYT...... izlemedeyim
    takibimde ve 2200 altında 2120 stopla maliyete hazır......2180 den oltanın ucuna taktık nasibi..inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz hayırlısıyla

Yorum

• sanverermis
      Tecrübeli
      • 16 Haziran 2009
      • 511

ARKADYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hocam yarın endeks hakkında görüşünüz nedir.
      51750 üstünde iyiyiz artık..altına sarkmadığı sürece hisse taşıcam..yada stop olana kadar...sorun yok şuanda..

Yorum

• ARKADYA
        Yeni Üye
        • 18 Kasım 2011
        • 23

teşekkür ederim. takipteyim. iyi akşamlar

Yorum

• acemice06
          Yeni üye
          • 10 Kasım 2011
          • 26

Sanver hocam blcyt den başka varmı hoşunuza giden stopsuz alabileceğimiz hisse..

Yorum

• sanverermis
            Tecrübeli
            • 16 Haziran 2009
            • 511

CÜMLETEN BOL ŞANSLAR....SADECE BEKLEMEYE GEÇTİM...STOP OLANA KADARDA TUTMAYA DEVAM...

Yorum

• sanverermis
              Tecrübeli
              • 16 Haziran 2009
              • 511

arkadaşlar...eminim gün içinde canınız sıkılıyor.....veya tek hissede takılıp kalıyorsunuz hareketli seanslar geçirmek için..sımurg hocamın topiğine geçelim biz ..burası ıssız kaldı...nerde hareket orda bereket derler...herkese bol kazançlar...

http://forum.keyborsa.com/showthread...Trade-8/page41

bu sayfadan devam edelim..birlikten kuvvet doğsun.....hayırlı geceler

Yorum

• acemice06
                Yeni üye
                • 10 Kasım 2011
                • 26

Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama gün içinde zaten sürekli takip edemiiyoruz. Hal böyle olunca sınırlı zamanda topiğe uğrayabiliyoruz ve sizin paylaşımlarınızda kalabalık topikte kaybolup gidiyor. O yüzden affınıza sığınarak burada devam etmenizi öneriyorum. Tabiki her türlü kararınıza saygı duyup sizi takibe devam edeceğimi bilmenizi isterim...

Yorum

• reisim_43
                  Aktif
                  • 24 Eylül 2009
                  • 273

Hocam bu şekilde daha iyi az ama öz hisse takip ederiz.
                  Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
                  Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• SUN60
                    Seyirci Üye
                    • 26 Ekim 2011
                    • 53

hayırdır..ne varki sende...

sabredemeyen yiyemiyor ekmeği malesef....bunda biraz da hergün ekran başında takip etmenin faktörü çok fazla..sabır...
                    hocam cimbeton,dogusan ve söktaş ve batısöke var söktaşı satmıştım dayanamadım tekrar aldım

Yorum

• acemice06
                      Yeni üye
                      • 10 Kasım 2011
                      • 26

Blcyt stop da yapamadık sanver hocam. Daha da salabilirlermi sizce?

Yorum

• sanverermis
                        Tecrübeli
                        • 16 Haziran 2009
                        • 511

acemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Blcyt stop da yapamadık sanver hocam. Daha da salabilirlermi sizce?
                        2070 ve 1980 destekleri...mallandırmışlar resmen...global...garan ve halk etkili satışlar yapıyor ama tepkisini mutlaka verecektir....bugün kü duruma göre 2070 kırarsa 1980 fullenirim

Yorum

• asa670892
                          Tecrübeli
                          • 18 Kasım 2011
                          • 517

Günaydın şanver üstadım ve dostlar...

Yorum

• sanverermis
                            Tecrübeli
                            • 16 Haziran 2009
                            • 511

Sanver hocam blcyt den başka varmı hoşunuza giden stopsuz alabileceğimiz hisse..

Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama gün içinde zaten sürekli takip edemiiyoruz. Hal böyle olunca sınırlı zamanda topiğe uğrayabiliyoruz ve sizin paylaşımlarınızda kalabalık topikte kaybolup gidiyor. O yüzden affınıza sığınarak burada devam etmenizi öneriyorum. Tabiki her türlü kararınıza saygı duyup sizi takibe devam edeceğimi bilmenizi isterim...

reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hocam bu şekilde daha iyi az ama öz hisse takip ederiz.

ben 2 veya 3 tane hisse değerlendiriyorum ve birine karar kılıyorum....sadece sabırla beklemeye çalışıyorum....çok erken stop olmanın zararlarınıda çektim faydasını da gördüm...erken stopun zararını fazlaca gördüm diyebilirim...

onun için hissedeyken fazla hisse bakarak etkilenmemek babında değerlendirme yapmıyorum ....pişman ediyor çünki......toaso en beğendiğim hisseler içindeydi.....sekfk...blcyt...selec arasında bir seçim yaptım ve blcyt dipte tepkiye yakın diye aldım.....ortalamalar altında tepkiye değerlendirdiğimizden riskimiz fazla oluyor ama her zaman diyorum nereden alırsam alayım ne kadar düşerse düşsün tepkisi aldığım fiyata kadar gelmek zorunda(çok özel bir neden yoksa hissede)...2220den blcyt aldım...2200 üstünde kapanış aradığım noktaydı....2110 altında doğrudan 1800 ler giderim der gibi duruyor....

şimdi 1800 bile gelecek olsa maksimum seviyesi dipten 2360 kadar olur...buda olmadı 2250 dir...benim alım yaptığım yere çok yakın..en azından burdan satar zararsız çıkarım...

başkaları gibi 2700 lerden almadık..fazlada zararımız yok..bu kadar olacak elbette...1980 lrden sert tepki olur inşallah....endekste sert düşüş olmazsa...bakarsınız düşen endekste çıkan hisse oluverir

Yorum

• sanverermis
                              Tecrübeli
                              • 16 Haziran 2009
                              • 511

52960,0000
                              52526,0000
                              52054,0000
                              51620,0000
                              51148,0000
                              50714,0000

endeks destek ve dirençleri....51620 dikkatle takip edilmeli

Yorum

• asa670892
                                Tecrübeli
                                • 18 Kasım 2011
                                • 517

52960,0000
                                52526,0000
                                52054,0000
                                51620,0000
                                51148,0000
                                50714,0000

endeks destek ve dirençleri....51620 dikkatle takip edilmeli

Üstadım açılış 51620 altında olabilir mi sizce.Öyle olacak gibi sanki...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information