sanverermis Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Bİzbİze grup borsa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
takibimde ve 2200 altında 2120 stopla maliyete hazır......2180 den oltanın ucuna taktık nasibi..inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz hayırlısıyla
-
51750 üstünde iyiyiz artık..altına sarkmadığı sürece hisse taşıcam..yada stop olana kadar...sorun yok şuanda..ARKADYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam yarın endeks hakkında görüşünüz nedir.
Yorum
-
-
arkadaşlar...eminim gün içinde canınız sıkılıyor.....veya tek hissede takılıp kalıyorsunuz hareketli seanslar geçirmek için..sımurg hocamın topiğine geçelim biz ..burası ıssız kaldı...nerde hareket orda bereket derler...herkese bol kazançlar...
http://forum.keyborsa.com/showthread...Trade-8/page41
bu sayfadan devam edelim..birlikten kuvvet doğsun.....hayırlı geceler
Yorum
-
Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama gün içinde zaten sürekli takip edemiiyoruz. Hal böyle olunca sınırlı zamanda topiğe uğrayabiliyoruz ve sizin paylaşımlarınızda kalabalık topikte kaybolup gidiyor. O yüzden affınıza sığınarak burada devam etmenizi öneriyorum. Tabiki her türlü kararınıza saygı duyup sizi takibe devam edeceğimi bilmenizi isterim...
Yorum
-
hocam cimbeton,dogusan ve söktaş ve batısöke var söktaşı satmıştım dayanamadım tekrar aldımsanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır..ne varki sende...
sabredemeyen yiyemiyor ekmeği malesef....bunda biraz da hergün ekran başında takip etmenin faktörü çok fazla..sabır...
Yorum
-
2070 ve 1980 destekleri...mallandırmışlar resmen...global...garan ve halk etkili satışlar yapıyor ama tepkisini mutlaka verecektir....bugün kü duruma göre 2070 kırarsa 1980 fullenirimacemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBlcyt stop da yapamadık sanver hocam. Daha da salabilirlermi sizce?
Yorum
-
acemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanver hocam blcyt den başka varmı hoşunuza giden stopsuz alabileceğimiz hisse..
acemice06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam siz daha iyi bilirsiniz ama gün içinde zaten sürekli takip edemiiyoruz. Hal böyle olunca sınırlı zamanda topiğe uğrayabiliyoruz ve sizin paylaşımlarınızda kalabalık topikte kaybolup gidiyor. O yüzden affınıza sığınarak burada devam etmenizi öneriyorum. Tabiki her türlü kararınıza saygı duyup sizi takibe devam edeceğimi bilmenizi isterim...
reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu şekilde daha iyi az ama öz hisse takip ederiz.
ben 2 veya 3 tane hisse değerlendiriyorum ve birine karar kılıyorum....sadece sabırla beklemeye çalışıyorum....çok erken stop olmanın zararlarınıda çektim faydasını da gördüm...erken stopun zararını fazlaca gördüm diyebilirim...
onun için hissedeyken fazla hisse bakarak etkilenmemek babında değerlendirme yapmıyorum ....pişman ediyor çünki......toaso en beğendiğim hisseler içindeydi.....sekfk...blcyt...selec arasında bir seçim yaptım ve blcyt dipte tepkiye yakın diye aldım.....ortalamalar altında tepkiye değerlendirdiğimizden riskimiz fazla oluyor ama her zaman diyorum nereden alırsam alayım ne kadar düşerse düşsün tepkisi aldığım fiyata kadar gelmek zorunda(çok özel bir neden yoksa hissede)...2220den blcyt aldım...2200 üstünde kapanış aradığım noktaydı....2110 altında doğrudan 1800 ler giderim der gibi duruyor....
şimdi 1800 bile gelecek olsa maksimum seviyesi dipten 2360 kadar olur...buda olmadı 2250 dir...benim alım yaptığım yere çok yakın..en azından burdan satar zararsız çıkarım...
başkaları gibi 2700 lerden almadık..fazlada zararımız yok..bu kadar olacak elbette...1980 lrden sert tepki olur inşallah....endekste sert düşüş olmazsa...bakarsınız düşen endekste çıkan hisse oluverir
Yorum
-
52960,0000
52526,0000
52054,0000
51620,0000
51148,0000
50714,0000
endeks destek ve dirençleri....51620 dikkatle takip edilmeli
Yorum
-
sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster52960,0000
52526,0000
52054,0000
51620,0000
51148,0000
50714,0000
endeks destek ve dirençleri....51620 dikkatle takip edilmeli
Üstadım açılış 51620 altında olabilir mi sizce.Öyle olacak gibi sanki...
Yorum

Yorum