imkb 100...47 000...dolar bazli 25 000....dolar tl 1.88...euro tl 2.76...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karınca06
    KASAP
    • 12 Nisan 2009
    • 976

Ya arkadaslar sevgılı kuzu endekste 58000 ustu yok dıyor......

Bende ustune yuzde 4 daha koydum 60000 dedım.....

Tepe tepe olacaksa yuzde dort hıcbır zaman savrulmaz....

Asagı sınırda 47000 dedı....

Bende degıl 47000 yuzde 4 ussunu bıle kabul edıyorum dedı......

Arkadaslar bırde vobcuysanız kaldırac yuksekse hıcbır zaman makro verılerle

Islem yapılmaz...onun ıcındırkı sayın barbara benım baktıgım mıkro verıler 60000

Ustune gıdecegımızı soyluyor....mıkro verı nedır dıye sormayın o da vob da kazanmanın

Yoludur..

Kımse yanlı$ anlamasın forum yenı yenı kendını bulurken tartısma ortamı acmak

Icın ıddıa konusunu ortaya atmadım...aksıne arkadaslık gır gır samata olsun kazanan

Kaybedene ıkı saka yapar dıye dusundum....

Sevgıler,saygılar.....

Yorum

• Ulaş Bey
      Yeni üye
      • 12 Eylül 2011
      • 5

Sevgili Karınca, yıllar önce başka bir forumdan forumdaşlığımız var(O karınca olduğunuzu tahmin ettim. Benim lakabım orada farklıydı. O nedenle hatırlamazsınız.). Sevdiğim, saydığım forumdaşlarımızdan biriydiniz. O nedenle olsa gerek, hiç yabancılık çekmeden hemen muhabbetinize maydanoz oldum. Amacım espriye katılmaktı. Üzülmenize neden olmak istemezdim. Eğer öyleyse üzgünüm.
      Selamlar.
      Ne Mutlu Türküm Diyene.

Yorum

• manif
        Matematikçi
        • 16 Ağustos 2011
        • 752

kuzum ne demiş eskiler tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın. ben o pozisyondayım. skender tutar yukarı giderse daha fazla zevk alacağımız garanti..
        ne yap ne et, bul bir veri kurtar bizi bu tecavüzden..
        grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• sanacasta
          Katılımcı
          • 09 Mart 2011
          • 98

dolar 1.74 - 1.75 arası düzeltme yapmadan kurban bayramı beklemek hata olur. bu bölge mayınlıdır. hem boğalar hem de ayılar için. maksimum 52.000 minumum 53.600 düzeltmeden ileri düşüş beklemiyorum. bu yıl için ralli beklentisine girmek için çürüklerin ayıklanması (batması) icap eder.
          zaman kaybı...

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

Ulaş Bey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sevgili Karınca, yıllar önce başka bir forumdan forumdaşlığımız var(O karınca olduğunuzu tahmin ettim. Benim lakabım orada farklıydı. O nedenle hatırlamazsınız.). Sevdiğim, saydığım forumdaşlarımızdan biriydiniz. O nedenle olsa gerek, hiç yabancılık çekmeden hemen muhabbetinize maydanoz oldum. Amacım espriye katılmaktı. Üzülmenize neden olmak istemezdim. Eğer öyleyse üzgünüm.
            Selamlar.
            sn ulaş bey

uzulmenıze gerek yok.....

benım nıckım karınca 06 baska bır karınca daha varmış kendısını tanımam benım forum gecmışım 3 yıllık daha önceden bahsedıyorsanız ben o karınca degılım....

Yorum

• gemici
              Ne yazar...
              • 25 Mayıs 2009
              • 250

kuzu 58 binin üstü yok derken................üstü kalsın demek istiyor aman dikkat........................hani hesap 58 sen 60 verdin gibi.................
              itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• rikardonun_oglu
                Yeni üye
                • 23 Eylül 2011
                • 14

Kuzu abi yeni plan nedir? Bu plan revize edelim mi?

Yorum

Working...
                X

Debug Information