altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

süper ya ;)
    *** indikatörü...

bu borsa ile motosiklet arasındaki benzerlik beni hep şaşırtmıştır
    mesela motosiklette de en önemli şeylerden biri yanlış reflekslerden kurtulmaktır, anladığım kadarıyla borsada da öyle

şu *** indikatörü, motosiklette de var mesela
    orda da diyelim ki virajdadasın ve motosikleti çok yatırmışsın, limitte olduğunu nasıl anlıyorsun?
    ***ünle anlıyorsun.... cidden öyle, eğer arka teker hafif hafif bırakmaya başladıysa ***ün bunu hisseder seleden ve sen de limitte olduğunu anlarsın
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• sonperde29
      Seyirci Üye
      • 21 Haziran 2011
      • 54

Ayrıca buradan tebrik, dot neymiş haberimiz yok,bu yağmurlu İstanbul sabahında bile guldurdun

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

@kuzu,

oto moka indikatör gözü ile bakarım hep.. ama bu kadar komik ve doğru ifade edememiş ve de duymamıştım. Okuyup okuyup gülüyorum... Ara veriyorum... Bir daha okuyorum. Bir daha gülüyorum...

@freesky: "joseph mode" da ayrı komik...

Ellerinize sağlık.. Doğru sözlere ne denir...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

lem olummm....obur forumlara yaymayin bu indikatoturu...

bak tuttu....london da sari gaciyi yatirdilar....1740.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

benjaminler....ustume ustume geliyor....ikilmis tavuk gibilerrr....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• marla
              Yeni Üye
              • 14 Mayıs 2009
              • 20

Kuzu senİ tebrik edİyorum

Yorum

• vmr
                ketenhelva
                • 12 Mayıs 2009
                • 313

italya fazla konuşuldu ve alışıldı,çok ekstra bir durum çıkmazsa piyasada italyadan olumsuz haber bekliyor zaten...şu an baktıkları,ucundan az az tırtırlayarak dayanıp dayanamayacagını görmek istedikleri fransa..dedigim gibi onuda tırtıklıyorlar zaten 1 ahftadır.piyasa üzerinde fransa hakkında olumsuz görüşler daha etkili olacaktır...fransa sonrası orta vadede bazı abd bankaları dolayısı ile abd ekonomisi tekrar gündeme gelebilir..uzun vadede ise ihracat yapamaması nedeni ile topun agzına almanya ve yaklaşık aynı vakitler olabilecegini tahmin ettigim şekilde çin devreye girebilir(yani topun agzına gelebilir)....o vakte kadar türkiyeyi sormayın,arada ezilir gider..bu döngü inşallah yumuşak süreçlerle gerçekleşirki,bizim siyasiler akıllanırlar(üretim yatırımı ve tarım geliştirilmesi) ve bogazımıza ilmik geçmeden orta hasarlarla atlatırız işi....

freski yavrum öte yanda senin boga güreşi izleyip,billur ızgara yedigin konusunda spekülasyon yapmışlar,habarın ossun gülüm..
                su akar yolunu bulur..

Yorum

• manaw
                  havacı
                  • 28 Ekim 2011
                  • 896

fiyatlarken düşerken, vobda ap sayısı düşmüyor... artıyor... Düşüşten sonra azalıp tekrar artmasını beklerdim.. Fiyatların da durulup az yukarı veya yataya sarmasını..

Bu kadar ap'yi -1000k kesmez gibi.. babo'nun 65k hedefi gerçekleşecek gibi.. daha aşağılar da denenebilir...

Bu olursa 52-53k beklemem. Bi miktar uzarım... Bu seviyelere yaklaşırsa da ufuktan bile görünmem... yarın da cuma.. bir cacık olmaz... toparlamazlar.. Pazartesi veya salı furuşur bunlar..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kari aldim usaglar...1700 puan....biliyorsunuz bu poz beni zorlamisti....gene karla ciktim...

Yorum

• manaw
                      havacı
                      • 28 Ekim 2011
                      • 896

yukarıdakini yazarken, ap 5k'dan 7k'ya çıkıyordu... Anlam verememiştim.

Attıktan sonra 7kdan 3.5k'ya kadar düştü... Böylece normal bir hareket yapmış oldu.

edit/ekleme: bi başekonomist az önce cnbce'de dedi ki.. ben altı ay önce devir mevduat devridir.. sıfır risk alınmalı demiştim. hala aynı fikirdeyim vs. vs.

halbuki.. altı ay önce değil, ağustosun ortasında endeks 55k'dan 50k'ya düştüğü gün panik halinde söylemişti.

o zaman aklıma sn kuzu'nun "sinek kaydı traşlı başekonomistleri" benzetmesi geldi.. Bu sınıfa bir tane daha çizik atmıştım...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

su anda shortcular musteriye donustu....bununla geciniyor deyyuzzz...aninda basti...tetikteyim yeniden....

Yorum

• freesky
                          Yasaklı
                          • 03 Mayıs 2009
                          • 112

vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          italya fazla konuşuldu ve alışıldı,çok ekstra bir durum çıkmazsa piyasada italyadan olumsuz haber bekliyor zaten...şu an baktıkları,ucundan az az tırtırlayarak dayanıp dayanamayacagını görmek istedikleri fransa..dedigim gibi onuda tırtıklıyorlar zaten 1 ahftadır.piyasa üzerinde fransa hakkında olumsuz görüşler daha etkili olacaktır...fransa sonrası orta vadede bazı abd bankaları dolayısı ile abd ekonomisi tekrar gündeme gelebilir..uzun vadede ise ihracat yapamaması nedeni ile topun agzına almanya ve yaklaşık aynı vakitler olabilecegini tahmin ettigim şekilde çin devreye girebilir(yani topun agzına gelebilir)....o vakte kadar türkiyeyi sormayın,arada ezilir gider..bu döngü inşallah yumuşak süreçlerle gerçekleşirki,bizim siyasiler akıllanırlar(üretim yatırımı ve tarım geliştirilmesi) ve bogazımıza ilmik geçmeden orta hasarlarla atlatırız işi....

freski yavrum öte yanda senin boga güreşi izleyip,billur ızgara yedigin konusunda spekülasyon yapmışlar,habarın ossun gülüm..

Abi ben matador kaybedince gitmiyom izgaraciya...Ne zaman ki boga kaybediyor, bilesin ben mangalin basindayim.....

:081: :081: :081: :081: :081: :081: :081:

slm ve muhabbetle,

freesky

PS: Duymamis olan varsa eger diyerek......Madrid'de arenanin arkasindaki derenin iki uc sokak otesinde bizim Rodriges'in kebapcisi var....Oraya bi arkadasla dadanmis ve duzenli gitmeye baslamistik...Ben genelde kuzu sis, ciger, dalak vs takiliridm. Beraber gittigimiz elemansa arenada kaybeden boganin billurlarinin hastasiydi...Derken bir gun bizim garson Jugo (HUGO diye okuyun siz onu.. ) benim sisleri getirdi, arkadasin ozel siparisini.. Bakiyo bakiyo, bi turlu eli gitmiyo...Garsonu cagirdi sordu, bunlar bugun niye kucuk? Her zaman daha buyuk oluyodu servis..... Hugo ne derse begenirsiniz: "Her zaman boga kaybedecek degil ya efendim....."

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

altindada karimi aldim....1735 e ikinci basis....

kaldi dow.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dow dada karimi aldm...350 puan....11 700 de...

bu uc pozdada...skender beni stopa zorladi....

emmeee....bende istop yokkkk...

yildi usag...al paralari dus yakamdan dedi....ALDIM....SAOSSUN.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Simdi biraz paralari sevmek ilazim.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information