kurban bayraminiz kutlu ossun....TURKUN DASHAKLI YAWRILERI....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
herseyi shortladim...egitimini tamamliyan herseyi....dow dun tamamladi egitimini....shortu yedi....
sari surtuk....bugun tamamladi egitimini.....shortu yedi....1760 dan....
hicbirsey gorundugu gibi deellldir....hepsini katledecegim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
egitim....
asagi in....herkesi shortlat...don hepsini kes....
kiiiii...
bi daha asla denemesinler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bundan tami tamina 35 sene evvel....newyork ta mektepteyim...duhtora yapiyorum....
bu skender ekonomi tarihi anlatiyor....1929 krizinde....banka sahipleri ve genel mudurleri toplanmis fon hazirlamislar...borsalari yukari surmek ucun....boyyuk reklam...herkes kaartlara saldiriyor...bunnar o anda...kendi bankalari dahil herseyi shortluyorlar...mal gelenlere yikiliyor....
tabii....bunnari ustura trasli basekonomistler bilmiyorlar...daha analarinin rahminde bilem deellldiler gariplerim....bunnar ele guzel usaglar ki....coookkkk eyi niyetliler....allahtan bunnar var...yoksa belese nasil yasariz.....hemide newyorkta.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ben de yön konusunda skenderi kucağıma alma konusunda hevesliyim. Niyetliyim.. Bekliyorum. Çünkü....
Eğer skender kalıcı yukarı sürmek isteseydi, spotta 5.96'ya ve hatta daha aşağılara kadar sürebilirdi yoncayı.. 6 altı panik satış geleceğini biliyor. Daha çok mallanırdı.. Ama buralarda bekleyen ve de kendi gibi az yukarılardan satacak adamlar olacağını da biliyor.. Peki O ne yaptı?... yonca da 6.06'dan Amiralde de 4,02'den yaktı fişeği... Yoksa 6 dururken, küsuratlı 6 nedir.. Skender niyetli... Belli... Eğitim yaptıracak...
Fişek nedir... : Mastürbasyoncular.. Bunlar saf Oğuz soyundan gelme yarma Türk'tür. Parolaları Oğuz birdir. 6.06'dan bu parola ile aktif almaya başladılar.. Bunu gören amiralin skenderi de aynı parola ile aktif almaya başladı.. Yani diyor ki: Hedefimi tamamladım.. Artık aldığım her kaad için keyif alıyorum.. Verin verin, bol bol verin türzüler!!... dedi dedi ve bir kaç dakika içinde yukarı basmaya başladı...
Bu fişekçiler her zaman ortaya çıkmıyor. Soyları azaldı.. Bunları görünce irkilmek lazım. Trend dönüş indikatörü olarak değerlendirilebilirler..
Ben ne yaptım.. Bu şekilde düşünürken, içten içe olum murat. kendi kendine hurafeler uydurma.. yat altıda.. bekle dedim. Teknikçi adam, yatırımcı adam böyle uydurmasyon şeyler düşünmez dedim... Ne oldu... Avucumu yaladım... Ara ara trader gibi düşünmek, nereden geldiğimizi unutmamak gerekiyor... Pinti olmak da iyi deel.
Benim rahmetli bubam da şöyle demiştii.. Oolum. Malın fiyatı eyiyse, kaç olduğuna bakma.. Al.... Biraz da para saçar gibi yap ki daha çoou gelsin... Ben dinlemedim. Sonra, yine ve tekrar hatırladım ki buba sözü kesinlikle dinlenmeli, büyük sözü dinlenmeli...
Bu yüzdendir ki... Sn kuzu.. Takipteyim.
Yorum
-
her birinizin bayramını kutluyorum.
böyüklerimin ellerinden küçüklerimiz gözlerinden öpüyorum.
kuzu abimle terste kalmak beni hep ürkütüyor, ben long yattım bayrama.
herkes short diyince kıllandım.
sürünün tersine, rüzgara çövdürdüm. göreceğiz haftaya anyayı konyayı..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Abi sen bi harikasın yaaa!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbundan tami tamina 35 sene evvel....newyork ta mektepteyim...duhtora yapiyorum....
bu skender ekonomi tarihi anlatiyor....1929 krizinde....banka sahipleri ve genel mudurleri toplanmis fon hazirlamislar...borsalari yukari surmek ucun....boyyuk reklam...herkes kaartlara saldiriyor...bunnar o anda...kendi bankalari dahil herseyi shortluyorlar...mal gelenlere yikiliyor....
tabii....bunnari ustura trasli basekonomistler bilmiyorlar...daha analarinin rahminde bilem deellldiler gariplerim....bunnar ele guzel usaglar ki....coookkkk eyi niyetliler....allahtan bunnar var...yoksa belese nasil yasariz.....hemide newyorkta.
Bayramını en samimi hislerimle tebrik eder saygılar sunarım.
Yorum
-
k26 ......................muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum

)
Yorum