kuzu turnayı yine vurdun he...
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
denge kurulmali....taslar yernden oynadi bi kez...BUNU YERINDEN OYNATANLAR...NE YAPTKLARNI BILIYORLAR....
biz avciyiz....avci sabirla bekler....bekler....bekler....ve furur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Denge nedir sayın kuzu?
Bir ara john nash'in dengesinden bahsedebilir mısınız
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.901165,32.804706"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
denge....yil sonunda....s@p degerne gore....fonlarin ve bankalarn karlilik hesaplardir....s@p...ne kadar asagda ise....ondan daha fazla kar yazan fon yoneticsi....BONUS ALIR.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ellerinizden öperimrikardonun_oglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 7,1dan garana bindim 7,26 ile günü kapatcak...
Yorum
-
-
kuzu bu boru değil.kuzu 7000 puan aşağı diyorsa çıksada oraya gelir.rikardonun_oglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu abi döndük gibi geliyor...dib bu bence...dow ve daxda
Yorum
-
Ellere var, bize yok mi fenete Hocam? O zaman bu turku de size gitsin... :081::081: :081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...
kuzum, sen istanbula gel, alemin kralını yaparız, merak etme...
slms
free
Yorum
-
sermaye vergisi diye bir şey konuşuluyor,
geçen sene başı hayata geçirilecekti ancak bu sene başı hayata geçecek diye,
bu düzenlemeye gire yurt dışına çıkacak paradan %2,5 kesinti yapılacakmış,
örnek abd'den 100 milyon dolar yatırım için çine göndereceksin, 2,5 milyon dolar çat diye kesiliyor hesaptan.
hatta avrupalılarında bizim başımız kelmi bizde yapalım diye düşünüyorlar.
global sermayeye büyük kelepçe olur bu,
bu şartlar altında abd'ye para akışının hızlanacağı ve büyük bir nakit kuraklığının başlıyacağı diğer öngörülerden,
dxy'yi krikolamaya devam.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenge kosullari...
dow 9300....dolar endeks 80 ler...petrol 60....altn 1475....biz se keyfi bilir...73 800 shortum...inersem namerdm...
"ABD'de ekonomik krizi protesto ve kapitalizm karşıtı gösteriler dün Brooklyn köprüsünü trafiğe kapattığı için 700 kişinin gözaltına alınmasına rağmen sürüyor." Haber....
Bu nümayişlerin büyüme potansiyeli var mı...?
BaBo da "ABD "BOLUNEBiLiR!!"
diyor............................................. ........... yine kuzey-güney savaşı mı ufukta gözüken.........?
Saygılarımla
AYI (cevap arayan)Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Sn Kuzu, altında 2. bir 15xx hatta 14xx'li seviyelere düşüş beklentisi vardı. Altın bir süredir 1610-1650 hattında dalgalanıyor. İnmemekte direniyor.
Yeni dipin bu seviyeler olması mümkün müdür? Aslında ben bu işlerden anladığımdan değil sizinle aynı düşüş beklentisinde olan başka kişiler yeni dipin burası olabileceğinden bahsediyorlar. Altın rallisine buradan devam eder mi? Yoksa beklentiniz hala devam etmekte midir? Saygılarımla.(Sizi sadece izliyor ve çok çok fazla şeyler öğreniyorum. Yatırım konularında yeni olmama rağmen fundamental'ım siz ve sn Babo sayesinde sağlam olacak galiba.)
Yorum
Yorum