kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bende 9.300 olarak lnadım... yoksa yanlışmı anladıkkkkkrikardonun_oglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTransit 9300 bine yanlış anlamadıysam...Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIR BOGA KOLAY YETSMEZ USAGLAR....
once danadir....dana eti lezzetlidir....cogu kesilir....az brazi damizlk ucun brakilir ...bunnar buyur boga olur....boga doller...yeni danalar dogar....eski bogalarin bi kismi kesilr....bi kismi dollerme icin brakilr...bi kisminin dashaklari burdurulur ve OKUZ olurlar....
incik...
pyasada...OKUZ cok....boga yok....dana cok....duvelerde var...emme gulagasma bunnar nafile...dollenip kendi haline birakilrlar 1 yil....
hahahaha,
gece gece hiç güleceğim yoktu, bombasın kuzu.
Yorum
-
imcik kuzum biramı burnumdan fışkırdım.. sonperde alıntılamışta gördüm...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIR BOGA KOLAY YETSMEZ USAGLAR....
once danadir....dana eti lezzetlidir....cogu kesilir....az brazi damizlk ucun brakilir ...bunnar buyur boga olur....boga doller...yeni danalar dogar....eski bogalarin bi kismi kesilr....bi kismi dollerme icin brakilr...bi kisminin dashaklari burdurulur ve OKUZ olurlar....
incik...
pyasada...OKUZ cok....boga yok....dana cok....duvelerde var...emme gulagasma bunnar nafile...dollenip kendi haline birakilrlar 1 yil....
baboyu boşladın, bizim totolara şemsiye sokuyor bu uşaklar..
hiç demiyorsun, yaw bizim bu uşakların hali nicedur, hele bir el atayım, skender çalı dibinde bunları nikahına geçirmesin diye...sen detroitin yarısını kapatmayı kafaya koymuşsun...furuşkan evlatları furuyor skender, el aman kuzu..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
http://www.marketwatch.com/investing...&optstyle=1013liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"dolar endeks 80" ne demek sayın kuzu ????
güncel 77.72
Yorum
-
-
Şu % 20 real estate nedir hangi enstrumandır açıklamadın ya alacağın ossun :040::040::ka24::ka24::(kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatliamin duracagi yer....dolar endeks 80...
burada son dolarlarda bozup mala furacagm....az kaldi....
yuzde 40 altin....yuzde 40 hsse yuzde 20 agrlk real estate....yuzde 20 nakit....
Yorum
-
usaglar...
ben genelde ters adamm....zarari goze aldm....73800 den shortladm...
sebeb not artrm dedikodulari....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
suruyu o yone kilitliyorlar....sevmem bele seyleri....
bu sefer telefonla yaptm...ABI DELIMSN...NOTUMUZ ARTACAK DEDI....
bende....zaten o yuzden shortluyorum...bas a.q ym deynce....krcklendi oglan....abi bisey mi duydun dedi....zayifladi yanii...
dedikodu pis istr....bizim leyla kerhaneye bu yuzden dustu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bos....
yazacagm merak etme....tam netlesmedm henuz....calsiyorum....
twist...su an uzun vadeyi dusurdu....bakalim kalici mi dusurdu....zaman gerek...
ve dow un....9300 u opmesi gerek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum