altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

hürmetler sayın kuzu...

teşekkür ederim, bizimle paylaştığınz için bilgilerinizi...
    inşallah pişersek biz de öyle paylaşmayı düşünüyoruz... şimdi yazdıklarımız sadece beyin jimnastiği...

yarın nasıl bir açılış, açılan pozların long yönlü olduğunu teyid eder?
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• zamanlama
      Speedy Trader
      • 24 Mayıs 2007
      • 109

dün ve bugün hisselerde 100lerce oto satışı karşılayan, bankalarda milyonlarca mal alan adamdan korkulur..
      özellikle garantideki 5,96-6 arasında sağlam duruşundan iyice korkulur..
      bu iş kendi kendilerine değilse bukadar mal kolay satılmaz..

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

nerede devlet nerede millet k
        peki kuzu nerede
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

buradayim lem,,,,

sistemi ogrettim....stoploss yok...her 1000 puanda ilave al....

63 100 lerime...62 100 de ilave yaptim...ortalamam 62 600 oldu....

61 100 e inseydi gene yapacaktim....inmedi...61 550 den dondu...

simdi....ilk durak 65 100....orada kari alir bi bakiniriz....

HEDEF....COOOKKKK YUKARIDA ASLINDA....MUSTERI YIGIYOR....HEPSINI KESECEK....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SKENDER AGAM...

suruye assagiyi gosteriyor...dolara furuyor....faize furuyor....

tokatlar sagli sollu....herkes arzin merkezi diyor....demiyen zaten salak,,,,

akil var mantik var....deellll mi...

iste o salak benim....hedef feyza....HEDEF FEYZA....HEDAF FEYZA....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BEN GUZUYUM VE BEN HEDEF FEYZA DIYORSAM....

hedef feyzadir ve ustudur....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

dogru yoktur....dogru yansitilandir....yansitilan yapilmakta olanin saklanmasidir.....

TURKUN ZEKI VE GIVRAK EVLADI....AKLINI DEELLL IKINI KULLAN...SENIN AKLIN ORADADIR...

aklin yansitilanla aldatilabilir....emme ikin asla....GENLERIN UCUNDADIR....VE AKINCI FIRLATIR ALEMLERE....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

KORKU YOKTUR....korkunun ecele faidesi yoktur....

indigin meydan er meydanidir....o meydana oldurmeye veya olmeye inmissindir....o meydanda gul dagitmiyorlar....hergun birillerini oldurup parasini gaspediyorlar...OLDUREN ISE ONLAR DEGIL.....KORKUDUR.

VE KORKUNUN ETKISINDE...BICAGI KENDI KALBINE SAPLAMAKTIR....

adida....stoploss dur....

Yorum

• kenanji
                    Katılımcı
                    • 30 Haziran 2009
                    • 136

Global görüşümüz ISE100 için giderek netleşiyor.. 4. Büyük çöküşü yaşıyoruz ve hedef 1,30-1,50 US$ seviyesi.. 26,000/30,000...6 aylık sürede

diye yazmıs eski nasrullah ayan amcam 2 kasımda.

1929 buhranı gibi bir buhran yaşanmazsa 2012 sonrası için 150.000 160.000 endekslerden de bahsediyor.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

usaglar....

bugun hemserim erzurumlu emrahin turkulerini dinledim...jakujiyi doldurup icine yattim...dashaklarima bakim yaptim...malum 2 kg....zaman aliniyor....

yarin skenderi....duveyi kovalayan boga gibi kovalayip ustune binmezsem serefsizim....

bugun gozlerimin onunde....aniden 61 550 e inerek oralara stoploss yazan LONGCU usaglari MALDAN INDIRISINI ...aniden geri donusunu....GORDUGUMDE....DASHAKLARIM KOMPLE KASINDI....YARIN ONU BOGURTECEGIM.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

NASRULLAH AYAN....

turkiye sermaye piyasalarindan yukselecektir....bu slogan onundur...buyuk borsaciydi....kolu zor bukulurdu...

emme buktuler....

kendisine sevgi ve saygilarimi sunarim....YIGIT YIGITTIR....HAKKINI YIYEN...ADIDIR.

Yorum

• wo1
                          Barbaros
                          • 28 Eylül 2011
                          • 19

:081: fusruskan akıncı dayı :081:

korku yok dedın kem kum etmeyın dedın bende bundan sonra
                          savas hazırlıklarına başlıyalım ozaman diyorum
                          emme pasta çok gergin ,patlaması yakındır

yatırım tavsiyesi değil
                          sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

2 gün önce 62,300'den açtığım uzunları 62,600'den kapadım...
                            62,900 maliyetlilerle uzun devam..
                            sebep olarak... bugün kayak yaparken, liftlerde hep pozisyonumu düşündüm... zaten bu şekilde hemen geçti liftlerde zaman...
                            düşündüm düşündüm... ve riski azaltmaya karar verdim... çünkü (son 2 gündür forumları pek takip edemiyorum ama o sırada herkes long düşünüyordu...)
                            güncel durumu taikp edemedim

hah unutmuşum bir de kokrkmamın sebebi parite... çok düştü...
                            ama şu da olabilir mi sayın kuzu
                            eğer ecb euro tahvil alıyorsa, parite düşebilir ama borsalar da çıkabilir...
                            yani şimdiye kadar böyle birşey gözlendi mi bilmiyorum ama böyle birşey olabilir
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• manif
                              Matematikçi
                              • 16 Ağustos 2011
                              • 752

eh be veli madem ortalaman 62.600 vereydin uzunları az kenarda duraydın..
                              ne diye 62.900 dekileri bıraktın ki? mis gibi kısa açıp 600-700 puan aşağı marjdan alıp reverse olurdun..
                              grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

TURKIYE KARISTI USAGLAR....

buyuk bi olay....bir ulkenin genel kurmay baskani teror orgutu kurmus ve yonetmis ve tutuklanmis...

o ulke bitmistir.

kapattim pozizyonlarimi....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information