1852 den shortingen
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yaf Yakisikli bir TOBO bu.
Amma ve lakin saatlik ve TOBO hedefi 14$
yani 1828$+14=1842$
Bu kadar kisa vadede oynayan forexcidir.
Bize uymazzz.
erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster''halkta, yastık altında şu kadar milyar dolarlık altın var'' sözü şehir efsanesidir.
1994 krizi, 2001 krizi, 2008 krizi...millette altın maltın yokkk...artık millette çeşit çeşit kredi kartı var.
bankalarda da fazla altın yok, altın piyasaya çıkarsa merkez bankaları alır...
ALTIN DÜŞMEZ....İki defa alım fırsatı verdi, 1725'lerden...Artık onu da bulamazsın...
ALTIN KUDURUR...Sarı renk taksilerde var. Gitti mi bir daha gelmez...Gider bu, gelmez...
Çünkü hevalar yağmurlu...
Aşağıdaki grafiği bir başka forumdan ekliyorum...

Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo...bugun ikinci furus yapildi...maliyet 11400 simdi....
kari alirkende iyi takip et....bobrek ve dalagini birlikte alacagim....
volvo....
dun yaptigim 11 700 shortlari kapadim....450 puan karla....amunition ucun...
boylece....ilk parti 11 150 shortlarin maliyeti...450 ekle...artik....11 600 oldu....
yani beni izliyorsunya....artik maliyet 11 600 ....buna gore izle.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
altina....
once hongkong da furdular....1828 den....1835 e....furus cekiklerdendi...
sonra londra acildi....orada ikinci furus geldi....1835 den...1850 ye....furus short kapama idi...tuzaktaydi usaglar...
sonra new york acildi....oradada ucuncu furus geldi....1850 den ...1875 e....furus tuzaga dusurulmus shortculardandi...
bende tuzaktaym...emme benim basabasim 2020 de....ipimde bile deelll....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bunlarla furusurken...gozunu kan buruyecek...altini islatmiyacaksin...para bu sadece el kiri....onemli olan makro...ve sonuclari....onu bekliyeceksin....bi calinin dibinde....olu taklidi yaparak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Elbetde seni izliyorum.Yoksa ne işim var topiklerdekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervolvo....
dun yaptigim 11 700 shortlari kapadim....450 puan karla....amunition ucun...
boylece....ilk parti 11 150 shortlarin maliyeti...450 ekle...artik....11 600 oldu....
yani beni izliyorsunya....artik maliyet 11 600 ....buna gore izle.....
Dow pozun bir kenarda kalmştı da , onu hatırlatayım dedim;)
Yorum
-
SARI GACI da 2 ci tepe ve sonrasi "duzeltme" baslamasini benim beklentim dahilindeydi dogru.
Sari gacidaki fiyat hareketlerine bilr baklamdim su 1 haftada.
Bilgim yok ozetle.
Bayram dolayisi ile TR den gelen misafirler ile yogun gezi vs programlarimiz vardi.
Mesaiye basladik yine!
Yorum
-
şimdiki parçamız mehsun'dan geliyor,
"yıkılmadım ayaktayım, şortlarınla baş baaaaşayım"Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
deki....dunyanin butun sarisi sende....
deki....fiyatini cikarmissn arsa....
lem beynsiz durzu....satacak adam bulamazsan sariyi....icinami sokacaksin....
bu topgin yazari soruyor...lem keriz....noorecegin o kadar sariyi....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ADAM PARASNIN USTUNE YAZMIS....
beynsz durzu....
okuuuu....
ne demis....*IN GOD WE TRUST*
yani....HUKUM ALLAHINDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TOPIKTEKI HEDEFLER MAKUL...
sabirla....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum