altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

sevgili bear bull...

bunu normal borsa ucun yapinca.....yani trendli borsa....

stoploss yerine kursun sikma araligini 500 puan yap....birde oyle ver....

ve bunu yazdigin tum forumlarda izah et....halkinin soyulmasina engel ol....bu senin gorevin olmali....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bugune kadar....

bu forumda tum basliklarimi okuyun....BI TEK YOKTUR...ZARARINA POZ KAPATTIGIM....

sadece....kar etmek ucun biraz beklemisimdir....tersde yakalandigimda....

bu kez....63 200 de longluyarak terse dustum....stop yerine...bu sistemi kullanarak....maliyetimi 60 400 e cekerek...kapanis itibariyla 62 000....1600 puan kardayim kapatsaydim....

stop yapanlar ise...zarari aldi oturdu...

FURUSMAK DEDIGIM SEY BU ISTE....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

BORSALAR DUSER....amma bu bir duzen icinde duser...

neden...

tum emeklilik fonlari....tum sigorta sirketleri....bunlari devletler mecbur etmisler yasalarla...paraniz borsada olacak diye...

pension fonlar....14 trilyon dolar....dunya borsa tutari 75 trilyon dolar...

lem borsa sifirlarsa....tum emekli fonlari batar...tum sigorta fonlari batar...

BUNA KIM IZIN VERIR....

ciziyorlar dort tane kiytirik cizgi....bu destek kirilirsa....eeeee....borsa yuzde 25 daha coker...

adamin dunyadan haberi yok...bu yuzde 25....ne yapar...bilmiyor...

cizgilara bakiyor....

lem kerizzz.....o cizgilari skender ciziyor....sen mi ciziyorsun...dun oyle cizdi....yarin obur turlu cizar...PARA CIZIYOR...KALEM DEGIL DUMBUK....ha ha ha

Yorum

• labtek
          Tecrübeli
          • 11 Ekim 2009
          • 505

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bugune kadar....

bu forumda tum basliklarimi okuyun....BI TEK YOKTUR...ZARARINA POZ KAPATTIGIM....

sadece....kar etmek ucun biraz beklemisimdir....tersde yakalandigimda....

bu kez....63 200 de longluyarak terse dustum....stop yerine...bu sistemi kullanarak....maliyetimi 60 400 e cekerek...kapanis itibariyla 62 000....1600 puan kardayim kapatsaydim....

stop yapanlar ise...zarari aldi oturdu...

FURUSMAK DEDIGIM SEY BU ISTE....
          Kuzu, bu üsluba biz pek aliskin degiliz! Bu hafta sonu rehavetimi ? Yoksa abdesi yeniledigimizdemi böyle olur ..?
          Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• labtek
            Tecrübeli
            • 11 Ekim 2009
            • 505

Sevgili kuzu. Biz seni , akici aklini, bilgi yogunlugunu , özverini ve uslubunu oldugu hali ile sevdik. Sakin yanlis anlasilmiyayim! Uzun zaman sonra ilk defa sade bir üslubu okuyunca, önce baktim ki "acaba bizim kuzu`mu " gercekten diye...
            Sonrada takilayim istedim. Umarim kizdirmadim.
            Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

sayın kuzu
              sizin daha önce öğrettiklerinizden analitik bir çıkarım yapmaya çalışacağım

1. gerçek, gerçek değildir. gerçek yansıtılandır
              2. sentiment: yıl sonu rallisi dedikodusu..
              3. dünyadaki likidite bolluğu: ama bu likidite hangi durumda kar eder? aşağı giderken mi? yukarı giderken mi? kim takar bernankeyi. sizin tabirinizle kıytırık bir yahudi
              4. kol bükme: dünya şimdiye kadar 2 büyük dünya savaşı görmüş, ayrıca lokal olarak pek çok savaş sürmekte... sistemin devam etmesi için emeklilik fonlarının devamı bunlarla kıyaslanabilir mi?
              5. şu anki geçerli paradigma: 1. dolar rezerv para ve petrol onunla satılır. 2. bunun arkasında abd ordusu vardır, 3. havuç ise demokrasidir, 4. krizlerle amerikan emperyalizmi genişler... borsaların aşağı gitmesi bunlara zarar verir mi?
              6. dip olduğunu anlamak için, spotta hacim patlaması yaşanması gerekir... yaşandı mı? hayır. çünkü spot 55-60 arası büyük mallanma oldu yine
              7. eğitim. şu ana kadarki düşüş grafiği, ağustostakine benzer grafik... eğer yarın da benzer birşey çizerse artık bu birşeyler anlatmaya çalışıyor demek ki bize..

sadece sesli düşünceler
              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgili bear bull...

bunu normal borsa ucun yapinca.....yani trendli borsa....

ve bunu yazdigin tum forumlarda izah et....halkinin soyulmasina engel ol....bu senin gorevin olmali....

Kuzu abim yapalımda nasıl olacak (ben bir örnek koyacağım 1-2 kişiye uyarken 20-30 kişiye uymayacak), Kişinin Portföyünü bilmek ve ona göre Poz. başlangıcını belirlemek gerekiyor.
                Bende buna göre bir prg. yaptım kendimce Para yönetimi hesaplamasıda koydum içine.

Kimse bu kadar düşük kaldıraçla VOb ta oynamaya razı değil.

500 luk tablo 20 parça 10000 puanlık riski kaldırır bu arada kara geçenlerde sürekli senin yaptığın gibi azaltılırsa maliyet ve elde kalan miktar sürekli artmaz arada maliyet ve risk azaltılmış olur.

Bu hesaplamaların Katlamalı Alım/Satım örneğide var, Portföy büyükse eğer Poz. Maliyeti sürekli yakın tutuluyor en ufak bir Tepki alımında Tüm Poz.lar karlı duruma geçiyor.

Forumlarda ise Keyborsa ve HisseNet te varım başka yere üyeliğim yok. Diğer tarafta anlattım ve bir anket arkasınada örnek grafik ve tablo koydum (hedefler çok yüksek, herkes kısa yoldan köşe olmak istiyor) .
                iyi pazarlar.
                Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• k3r3m
                  Aktif
                  • 31 Temmuz 2011
                  • 665

gerçi kuzu'ya özel mesaj da yazdım ama şunu söylemek istiyorum
                  kuzu gerçek bilgi paylaşan, ve balık tutmayı öğreten gerçek bir efsanedir, bir öğretmendir

bunu yapabilmek için gerçekten çok çok çok şey aşmış olmak gerekiyor...
                  bir kez daha teşekkür ediyorum
                  ayrıca eğer onun yanlış hareketleri yüzünden para kaybedersem yine teşekkür edeceğim...
                  bana paradan daha önemli birşeyi verdiği için: bilgiyi
                  "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• manif
                    Matematikçi
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 752

kuzuya methiye düzmeyin laaaa.
                    o methedilmek istemiyor.
                    istanbula geldiğimde gacı isterim dedi, organize edip 3 çingene dansöz gacı oynatacağız işte..
                    heee diğer türlüsü pezocanlığa girer, daha o meslek koluna girmedik.
                    ayrıcana kuzum kafan güzelken yazdıkların daha bir güzel...
                    rakını-viskini eksik etme..
                    senin kafanın mazotu bunlar...
                    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

long devam ediyorum....66500 maliyetli longlar hala duruyor....ikinci vuruşuda 61000 den yaptım....ortalamam 63750 de...marjini yedim...zevk almaya calışıyor, öpecegim günü bekliyorum...paracıkları yatırdım hepsi cil cildi... vee zamandır öldüren zamandır güldüren....kuzumu saygıyla selamlıyorum....ha ha ha ha

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

2300 puan kari alarak ciktim....yuzde 28 kar....yeterli bu ortamda....

boylece terste yakalandigim bi pozdan....stop loss kullanmadan....5 is gununda...yuzde 28 kar yaparak ciktim....

biz...avrupanin su an yaptigi cikisi cuma yapmistik....yuzde 3....onlar cuma yuzde 1 di....bizde bugun yuzde 1 iz...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

hedefi 65 000....emme assagi bi salinim bekliyorum...marginden sonra....karin kaymagini aldim...riske girmem....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

dipte....217 000 poz vardi....long ve short....simdi 185 000 e indi bu....cikista yani....denge hali olusuyor...

fiyat olarak....63 000 etrafinda cok maliyet var....o yuzden cikamiyor....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dusute....yeniden longluyacam....63 000 maliyetler....61 500 lerde dokulur....

gorunen oki....kapatmam eyi olmus....62400 lere indi bile....

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3006

çekikler munzam karşılıkları indirdi,
                                ne kadar para açığa çıktı bilinmez ama nakite sıkışan piyasalara iyi gelir herhalde,

bu gazla biraz daha yükselirmiyiz sn.kuzu?
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information