o mal dipten alindimi....borsa cikar....yoksa cikmaz....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evetttt...
ahkami kestik....isimize bakalim...para kazanmak ilazim para...bunun ucunde...elin dasin altinda olacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Satışa devam yanikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneredeyiz....48 000 de...teknik derki buradan doner....nahhhh doner....
adam kaldiracta...piyasa dusmus....banka para istiyor...getir parayi yoksa satarim diyor...getirmedimide satiyor....kim takar teknigi yaw....o mal satilacak...
Yorum
-
dunki dusus ikinci egitimdi....
neyin egitimi....
longa bulasani....yatirir....iker...resimlerinide gazatalarda basarim...rezil ederim...
sonra halk gelir derki....sen bi poh bilmiyorsun....ikik ikik dolastiririm seni....
bunu iki kez yapti....
bizde ikik ikik dolasiyoruz...goruntu o....
bizim bu halimizi goren ibret aliyor....
kim istiyerek ikilir artik.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Düşüş devam deyip longda olanlar bencekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim istiyerek ikilir artik.
Yorum
-
su anda....ayni yerde...dunki gibi...dibten yukarda....ve herkes gene basar bu diyor....
peki basacak mi....
nahhhhh basar.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
obur sefer 4 kursunuda sikmistim...yani daha cok ikilmistim....
emmeee...
sonradan anlasildiki.....BEN IKIYORMUSUM....bu is boylerdir...ikilir gibi durmaktir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yaaaa usaglar....HAYATIM CAPKINLIKLA GECTI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ARTIK...
HICKIMSE....65000 E KADAR KORKUDAN MAL ALAMAZ...
orada onlara biraz veririz essek degiliz ya...
netice itibari ile insaniz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bi zamanlar....kizlar forumunda meshur olmus bi yeni yetme oglan vardi...
dort rakkam veriyor...destekler direncler...biri tutuyor....usaglarda bunu goklere cikariyor....SIMARMIS...
kalkti oradan geldi buraya bana bulasti....
lem olum...sen dogru is yapsan...o forumdan coktan kovulurdun dedim....anlamadi....
gene bulasti...
tamam lem....gec karsima....o dort rakkamida yaz...emmeee aldigin pozizyonuda yaz....gorelim seni....
bi ayda donunu alir...gicinida barnaklar yollarim seni deyince ben....bi daha yazmadi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dun tam bu saatte assagi basmisti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Kuzu insan ve beyin olarak müthis insansin. Allah zihnini hep acik tutsun. Sagolasin varolasin.Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
Yorum