yüce rabbim bunnarı bele yaratmış.....akılları kıt....vermemiş akıl...soyulmaya programlamış...
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
incik...
yarın durduk oturduk yerde....gelir bu basekonomistler ralliye baslarsa sasma....bu usaglar bele...hemen elindekini gömüp....ellerine verip...onlar aldıgını oksarken...shortluyup caresiz bırakacagız bittabiii....
bekliyorum....bu usaglardaki akıl muhtesem....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aygül...AYGULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSN. kUZU , ilgiyle takip ediyorum. Öylesine ürküttülerki, yüzde 10 kağıt demişsiniz ya , nerden hangi kagıttan olabilir, bankalar dışı olacaksa, şşaştım kaldım vallahi. bir ipucu verseniz .. vuruşkan bayan olarak, sayenizde vurulmasak vursak .slm.
benim kasım ayında portfoyüm soyleydi....
yüzde 40 hisse....yüzde 40 altın....yüzde 20 vob ve fur kactı....
yüzde 40 hisseyi kasımda 72 000 endekste satıp....1.45 ila 1.52 aralıgında dolara gecmistim....
yüzde 40 altını....1800 lerde satıp...altını 3 kez shortlayıp orada da karı alıp dolara donmustum....
TÜM DOLARLARI....1.85 İLA 1.90 ARALIGINDA BOZUP....faize gectim....tl faizine....
yüzde 20 fur kac ın yüzde 10 unu soktum su an....az degil yani....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
simdi....o fur kac....mutlaka para yazacak...beklenti büyük....su anda malda olmak makul yani...devamı tehlikeli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sayın kuzu,
elimde 2-3 yıl önceden 1.40-1.50 aralığından alınmış Usd var hiç dokunmadığım. Babo abinin ''altın vuruş 2'' topicini bekleyen. bir de yakın bi zamanda 1,70-1,80 aralığında alıp 1,88'den sattıklarım var. Sattıklarımı yerine koysam nasıl olur sizce? daha aşağı gelir mi?
Yorum
-
borsanın çobanı hisse satıp dolar almış olabilirmiki..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimdi....o fur kac....mutlaka para yazacak...beklenti büyük....su anda malda olmak makul yani...devamı tehlikeli....
biz 55bine indik,dow 10400e,dax 5100e..
biz yine 55bine indik,dow 11800lerde,dax 6100lerde..%15dow..%20 dax artıyor..
bizimki hala basıyor..ve bastığı takaslarda acayip şekilde açık..
perşembe garantide 2 satıcı var, citi-döçe toplam 36milyon..alıcı 10larca kurum..
dow +80 iken bizim borsa -1,5 oluyor..aynı perşembe günü dow +50ken bizim -3 olduğumuz gibi..
Yorum
-
yaaaa...niye temkinliyim belli deelll mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzum madem tcmb 1.80 üzerinde bu kadar rahatsızdı neden bu silahı daha önce kullanmadı hatta global piyasalarda iyimser bir ortamın olduğu zamanda kullandı?
Yorum
-
Sn. KUZU , portföyünüzü zaman zaman yazmıştınız. biliyorum. yüzde on mal varya işte o mallar merak ediyorum , en azından bankamı, sanayimi işin püf noktası burada , bir ip ucu , şifre , ne olursa , türkün vuruşkan evlatları birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için ,gazamız mübarek olur inşallah , KUZİYE
Yorum
-
sn.kuzu hoşgeldin, valla asker arkadaşımı görmüş kadar sevindim ne yalan söyliyim,
kumkapı olayına yetişemedim çoluk çocuk pranga ağır bende,
1 ay önceden haberim olacakki eğeliye eğeliye anca çözerim zincirleri
kısmet başka zamana (aralığa inş)
Yorum
-
kesinlikle haklısın dostum,delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkasına rüzgarı aldı,
dolar endeksi gevşemeye başlayınca oda bastı,ben dövdüm diye hava basıyo şimdi.
sıkıysa dxy 80'lerde yapta bu hareketi delikanlı diyelim,
spekülatörlere savaş açıyor, en kral spekülasyonu kendisi yapıyor.
ama bir nebzede iyi yapıyor olabilir, neticede dinsizle imansız şekilde savaşaksın.
Yorum
Nabucco sozcusu dolezal: (avrupa'daki finansal kriz) projeyi olumsuz etkileyecek herhangi bir belirti gormuyoruz
Yorum