iki dev bankayi batirsnlar....kriz annda bter....skender paralari aldimi....kiriz filan kalmaz....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Soruyu ben yanıtlayım...
Şincik....
Ons bölü 31.10 çarpı dolores aktif fiyatı çarpı 0.995 yapııyon GLDTRF yi
Yani Türk altının hasını buluyon...
Ons bölü 31.10 çarpı dolores aktif fiyatı çarpı 0.9999 yapıyon İsviçre altının hasını buluyon..
Umarım yardımcı olabilmişimdir....
Smileyler gelmedi,kuru kuru mesaj idare edin....
Yorum
-
aygull...
borsayi gizli dusuruyorlar...dolar 1.86...borsa bugunde dustu yani....tl de ckti....bu turk yatrimciyi avlama taktigi....onu mala kilitli tutuyor...
obur sorun cevaplanms....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruc ekonomi....amerka...avrupa ve cin....avrupa ve amerika yklnca.....HISSE SENETLERI GOCTU....
cin yikilinca....kim gocer...bittabiii....comodityler gocer....PETROL...ALTIN...BAKIR...BIBER DOLMA...HEPSI GOCER....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBILIYORSUNUZ...cine daral geldi....gecen hafta....
oyunu kuralina gore oynamaya devam....TALAN AHA ORADA....ceddmiz muthisti talanda....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterencinn...
esas zor durumda olan cinliler....bu kriz durmazsa....cin batar...1.5 milyar cinli....hoppular....dunya rezonans yapar....
Doğu Türkistan hürriyetine kavuşacaksa tamam......
Belki de dünyanın krizden çıkışı Çin'in kaosundan geçebilir...mi..?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Skenderin Afganistana neden girdiği belli oldu;
http://haber.gazetevatan.com/abdden-...01824/30/Dunya
Yorum
-
o, kel kafalı, küresel çetenin ,ayaklarından bir ayak, olan mark faber denen zerzevat, daha kısa süre önce, ben altında balon görmüyorum her ay düzenli altın alıyorum dememişmiydi..? şimdi ise 1000 doları görebilir diyor...bunların hepsi iki kere rafine orange çocukları...
Yorum
-
kuzu abi nacizane bi sorum var...
borsa düşemiyorsa çıkar...çıkamıyorsa düşer...dersek... (bilmiyorum ne kadar doğru)
Şuan düşemediğine göre cıkmaya mı hazırlanıyor?
Yorum
-
Kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un başkanı, Avrupa'nın Euro Bölgesi'ndeki borç krizinin çözümüne yönelik çabalarını artırmasının, bölgedeki kredi notu indirimlerini tetikleyebileceğini söyleyerek, uyardı
Almanya Bankalar Birliği BdB, Almanya'nın özel bankalarının Avro Bölgesi borç krizinin yayılma etkilerine hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi. BdB Başkanı Andreas Schmitz Alman bankaları, Yunanistan'ın izole edilmiş iflası ile başa çıkabilir. Böyle bir senaryo Alman bankalarını tehlikeye atmak. Ancak iflas dalgaları Avrupa'ya yayılırsa, durum değişir. Bir çok banka, sadece Avrupa'da değiy, sorun yaşar" diye konuştu.
Çin Merkez Bankası Başkanı Zhou Xiaochuan, Çin'in para ve maliye politikalarının değiştirmeyeceğini söyledi.
Wirtschaftswoche'ye konuşan Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble, Yunanistan'ın kurtarılamaması halenide Avro Bölgesi'nin dağılmasından korktuğunu söyledi. Schaeuble açıklamasında Yunanistan'ın rekabet gücünü yeniden inşaa etmek için büyük olasılıkla 10 yılı yakın bir süreye ihtiyaç duyacağını da vurguladı
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avro Bölgesi'nın kalıcı kurtarma fonu uygulamaya girdiğinde her hangi bir üye ülkenin temerrüte düşmesine izin verilmesi olasılığını dışlamadığını söyledi. Merkel, "ESSF'nin yerini alacak kalıcı mekanizma ESM devreye girdiğinde, bankalarda olduğu gibi ülkelerin de iflasına izin verilebilir" diye konuştu.Pul para; para pul olur.
Yorum
-
2008 soyle olmustu....
martta....1000 dolar....dusus....848 e tepki....1000 e....dusus....786 ya...tepki 900 e....ve dusus sellele...700 e....kasimda....9 ay yani....
bugun 786 ya olandi....
ayni macro durum var...hafif revizyon yaptm...
bu topgi actigimda....FABER ve JIM ROGERS...hedef feyza diyorlardi....
simdi....faber once 1500 sonra 1100 dedi dun....
anlami...
iyi bi tepki yolda demektir....yayil ve bin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sayın kuzu
az önce bloomberg ht'de bir yorumcu, (amerika'da yaşayan genç biri.. abudllah... soyadını bilmiyorum..)
burda anlattıklarınıza çok benzer şeyler anlattı
bir de dedi ki
yunanistan temerrüd'e düşecek
şu andaki kavga
hangi bankaların batacağı kavgası
efsf hangi bankaları fonlayacak önce
alman mı fransız mı...
bişeyler daha yerine oturdu kafamda
p!ç belli oldu da, birkaç aristokratı da öpecekler galiba"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
Yorum