BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ULUSCUTURK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Kuzu Alman Ekonomi bakanı Yunanistanın iflasına hazır olmayız demiş bu endesklerde aşağı yönlü hareketi tetikleyebilir mi

Saygılar

yunan iflas ettim derse....avrupada iki banka batar...almanya 1 trillion euro kaybeder emme...sahlanir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tigran
      Yeni Üye
      • 18 Nisan 2009
      • 54

Babo abi,

Hani derler ya tarih tekerrürden ibarettir, senin izinden giderek yaptığım aşağıdaki senaryo ihtimal dahilinde midir acaba, radikal ayı formasyonu gibi bir şey olur herhalde, eğer gerçekleşirse...

Bunu ne oluşturabilir diye düşününce; ya içinde olacağımız bir savaş ya da domino taşları gibi sırayla batan ülkeler aklıma geliyor ama... aması var işte bana çok zormuş gibi geliyor...

Babo ve kuzu abiler sizlere sonsuz teşekkürler, tecrübelerinizden bizim de faydalanabilmemiz için yaptığınız çalışmalar için ne desek yeterli olmaz...

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

Sayin Tigran
        Gayet mumkun bir cizim.
        Olmezda sag kalirsam zamani geldiginde Altin Vurus 2 topikini actigimda muhtemelen boyle bir yol izleyecegiz.
        Ancak etrafda mal alacak Takat ve Para sahibi kalmis olurmu?
        Soru bu

Yorum

• delidayim
          Katılımcı
          • 26 Mayıs 2009
          • 214

Allah izin verirse ben varim,Cokmeden almam,ama bu sefer çöküşden sonra hemen yukari olmayacağına eminim
          yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sanacasta
            Katılımcı
            • 09 Mart 2011
            • 98

parite de yön yukarı olması lazım.tavana değer mi bilmem. tavan şu anda 1.44.
            zaman kaybı...

Yorum

• muratti
              Aktif
              • 09 Eylül 2007
              • 266

Mavi Marmara saldırısı savaş nedeni"
              İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıyı 'hukuk dışı' olarak nitelendiren Erdoğan, "Bu durum savaş nedenidir" dedi.

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

EURO/USD de 1.35 ilk hedef konumunda.
                Daha sonra ise 1.33

(Bu durumda 1.41 buyuk direnc oldu)

Yorum

• poritino
                  Çalışkan
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 2005

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Mavi Marmara saldırısı savaş nedeni"
                  İsrail'in Mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıyı 'hukuk dışı' olarak nitelendiren Erdoğan, "Bu durum savaş nedenidir" dedi.
                  O konuşma biraz eksik yansıtılıyor bu arada...Başbagan savaş nedeniydi de biz buyukluk gosterdik kem küm diyor aslında.
                  Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    yunan iflas ettim derse....avrupada iki banka batar...almanya 1 trillion euro kaybeder emme...sahlanir.

Yazımın amacı fikir cimnastiğidir...........

"devlet gemimidir ki batsın....?".....Süleyman Demirel

Geçmişte böyle bir sözü duymuştum adıgeçen şahsın ağzından....

...... Sovyetler birliği 1. dünya savaşının sonunda Çarlık Rusya'sının bütün borçlarını reddetmiş... ödemeyip üstüne yatmıştı.... Alacaklılar o zamanın şartlarında komünist Rusya'nın üzerine gidememişlerdi....

....... Türkiye, Osmanlı'nın Düyûn-u Umûmiye (genel borçlar) idaresince tahsil edilmekte olan borçlarının.. Türkiye arazisine düşen (osmanlı 5 milyon km2 idi... biz 0,8 milyon km2 ... ) borçları kabul etti ve ödedi.... osmanlı arazisinden doğan diğer devletler ise kendilerine düşen borçları ödediler...mi ?... bilmiyorum.....

Günümüz şartlarında Yunanistan "-bu ayki tahvil taksitlerimi ödeyemiyorum... allah bana... ben size...." derse....

Alacaklı fransız ve alman v.s.. bankalarının yardımına ülkelerinin merkez bankaları koşup "-getirin o tahvilleri bize.... o borcu size biz öderiz... gelecekte de yunanistandan biz tahsil ederiz..." demezler mi..?

Dolayısıyla banka batışı olmayabilir ...............................mi..?

Not: Altın, hazır bu sıra iyi para ediyorken...... Avrupa merkez bankaları bu ara altınlarını nakde de çevirmeyi düşünürler mi..? Mazeretleri de var.... Hazır sıkışmışlar......
                    Böyle bir şey uygulanabilir bir şey midir...?

Saygılarımla k12
                    AYI (Sarı bal meraklısı)
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• delidayim
                      Katılımcı
                      • 26 Mayıs 2009
                      • 214

Evet sayın başbakan mavi Marmara baskını savaş sebebi olabilcek bir saldiriydi biz büyüklük ettik dedi.
                      Asıl haber ise su
                      Washington'daki Büyükelçimiz Namık Tan ABD Kongresi Dışişleri Komitesi'ne çağrıldı ve "İsrail'in güvenliği söz konusu olduğu her zaman Amerika'nın sürece dahil olacağı" kendisine güzelce anlatıldı.

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Allah izin verirse ben varim,Cokmeden almam,ama bu sefer çöküşden sonra hemen yukari olmayacağına eminim

Merak etme, sen dahil, alirken eliniz titreyecek.
                        Altin vurus topikini actigim zaman benden isaret bekledigini soyleyen 2-3 tane yakin arkadasima dokmedigim dil kalmadi.

SONUC 0 a SIFIR elde var 0..

Yorum

• delidayim
                          Katılımcı
                          • 26 Mayıs 2009
                          • 214

O vakitler 1.74 ten kaptım yapraklliyi,1.50 ortalamayla arclk i,
                          Sen altın vurus 2 yi açanzi,gerisine karismayanzi.

Yorum

• EKaya
                            Aktif
                            • 19 Ağustos 2011
                            • 270

iyi geceler forum

gulumseme olsun biraz.

Yorum

• k3r3m
                              Aktif
                              • 31 Temmuz 2011
                              • 665

sayın kuzu'nun mart 2010'da yazmış olduğu bir yazıyı paylaşmak istiyorum....
                              ............
                              yunanistanda kriz filan yoktur bu yalandır...

iki ay önce yazmıştım...çin doların rezerv para olmaktan çıkması lazım diyerek...amerikan bonolarını satınca....

DEMİŞTİM Kİ....EURO moku yer....peki nasıl yer....

demiştimki çok kolay...

çünki...

euro yu basan bi avrupa merkez bankası var...AMMA EUROYU KORUYACAK Bİ ORTAK HAZİNE BAKANLIGI YOK....

VE...

doları rezerv para olarak tutabilmek üçün....en zayıf halka yunana saldırıyı....FED baslattı....emrindeki bankalar....mutlu mutlu roll-over yaptıkları kredileri....yüksek faiz ver yoksa roll-over yok deyiverdiler....

bu tamamen emir komuta idi....

nitekim...papandreu amerikaya gitti...obamaya bu durumu anlattı....nafileydi....

çünki....

hedef yunan degildi....EURO ydu....ve furuldu euro....

yıllardır yazıyorum....1 dolar=1 euro olunca bu kriz biter diye....
                              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

incik....

yarin geliyor ....damarlarmdaki kan kipir kipir....boyle anlarda....genclesiyorum....gerdege girecek bi delianli gibiym....

ya skender ikecek ya ben....ne arasi var nede darasi var...

boyle anlarda ,....palandokende kuzu cobanlgm gelir aklima...cocukken...

kecilerdi....suruden kopan...kecilerdi lafi dnlemiyen....o daglarda...hayat guzel ve basitti....

bu daglarda ise...pusth kayniyor ....delianli olucan...racon kesicen....gozunu kan buruyecek bu daglarda....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information