BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

barbaraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fed q3 karari alsa bİle dÜŞÜŞ gÜcÜnÜ kaybetmez mİ?
    Isteyen istedigi karari alsin, grafiklerdeki hedeflere gidis ancak "geciktirilebilir".
    O hedefler, Ertelenemez, ve onlenemez.

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

Sayin Sanacasta,
      Grafiginizdeki 2.ci ve 3 cu dalga cikisindaki sayim da sizinle hemfikir degilim, cekincelerim var.
      (3) diye isaretlediginiz yerin 5 dalgalik cikis icin 5 olmasi gerektigini dusunurum.

(3) den sonra 4 olarak isaretlediginiz yerin A olmasi gerektigini ve geldigimiz rakamin B olacagini (sizin 3-4 olarak isaretlediginiz mesafe kadar) yasanacak C den sonra yeniden bir yukselis yasayabilecegimizi dusunurum.

Yorum

• sercan_2014
        Yeni Üye
        • 28 Mayıs 2011
        • 125

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ALTINDA 1.032$ daha onceki "All time high" dir.
        Gecen haftalarda yasanan 1.921$ dan sonra bu cikisin duzeltmesinin yasanmasi lazim.
        Bu cikisin duzeltmesinin hedefi ise 1.447$ dir.

Bu duzeltme yasanmaz ve cikis devam ederse eger, yukarlardan bir yerden ALTINDA "cok sert" bir assagi gelis yasanabilir.
        Bu rakamlar benim sahsi grafik tarzimin rakamlaridir.

$1.447 rakami civarina yasanacak duzeltme, ALTINDA daha sonraki cikista "yeni hedeflere" yol acabilir.

Bunlar olmadan cikisin devami halinde dusuncemi de hemen yukarda yazdim.
        bıkmış hocam teşekkür ederim ilgin için.. peki 27 ekim 2008den gelen yükselişi hesaba katarsak eğer dediğin gibi olursa şöyle bi hesap yaptım.. altın 1447 dolara gelene kadar finansal piyasalar bi süre nefes alıcak ve aynı lehmanda olduğu gibi ya tahvil krizinden ya da başka bi sebepten sistem burda çökücek.. ve altında yeni bi trend başlıcak..yanlış mı düşünüyorum...
        hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
        umut en büyük işkencedir....

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bıkmış hocam teşekkür ederim ilgin için.. peki 27 ekim 2008den gelen yükselişi hesaba katarsak eğer dediğin gibi olursa şöyle bi hesap yaptım.. altın 1447 dolara gelene kadar finansal piyasalar bi süre nefes alıcak ve aynı lehmanda olduğu gibi ya tahvil krizinden ya da başka bi sebepten sistem burda çökücek.. ve altında yeni bi trend başlıcak..yanlış mı düşünüyorum...
          Dogru.

Yorum

• sercan_2014
            Yeni Üye
            • 28 Mayıs 2011
            • 125

Dogru.
            diğer seçeneği altının 2000 doları kırması demek düzeltmesiz siyasi gerilim ,savaş gibi sebeplerle mümkün olabilir... bu durumda altının düzeltme yapması gerekir dediğini teknik dışında şimdi idrak edebiliyorum..eğer öyle bi şey olursa nikkei endeksi gibi uzun yıllar bu piyasada hiçbirimize 2009 da olduğu gibi yüzde 250-300 kazançlar yok demektir..süreç boyunca yükselişine devam edicek olan altın finansal piyasalar gibi en sonunda dibi boylucak.. ikinci seçenek ürkütücü.. uzun yıllar toparlanamıcak dünya ekonomileri söz konusu olucak.. burda yanlış mı düşünüyorum..
            hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
            umut en büyük işkencedir....

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              diğer seçeneği altının 2000 doları kırması demek düzeltmesiz siyasi gerilim ,savaş gibi sebeplerle mümkün olabilir... bu durumda altının düzeltme yapması gerekir dediğini teknik dışında şimdi idrak edebiliyorum..eğer öyle bi şey olursa nikkei endeksi gibi uzun yıllar bu piyasada hiçbirimize 2009 da olduğu gibi yüzde 250-300 kazançlar yok demektir..süreç boyunca yükselişine devam edicek olan altın finansal piyasalar gibi en sonunda dibi boylucak.. ikinci seçenek ürkütücü.. uzun yıllar toparlanamıcak dünya ekonomileri söz konusu olucak.. burda yanlış mı düşünüyorum..
              Dogru..

Yorum

• sanacasta
                Katılımcı
                • 09 Mart 2011
                • 98

Sayin Sanacasta,
                Grafiginizdeki 2.ci ve 3 cu dalga cikisindaki sayim da sizinle hemfikir degilim, cekincelerim var.
                (3) diye isaretlediginiz yerin 5 dalgalik cikis icin 5 olmasi gerektigini dusunurum.

(3) den sonra 4 olarak isaretlediginiz yerin A olmasi gerektigini ve geldigimiz rakamin B olacagini (sizin 3-4 olarak isaretlediginiz mesafe kadar) yasanacak C den sonra yeniden bir yukselis yasayabilecegimizi dusunurum.
                değerli üstadım,
                görüşleriniz için çok teşekkür ederim. aşağıdaki grafik doların oluşturduğu paternle aynı paternde haraket etmektedir. iç sayımlarda çıkış sayımları ile aynı anda oluşan düzeltme sayımları için henüz teyit alamadım.

zaman kaybı...

Yorum

• arman
                  Yeni Üye
                  • 03 Temmuz 2009
                  • 31

Belki dikkatinizi çeker...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

yeni gelen guzel kardeslerm....

getirdgniz degerli bilgilerle bizleri mutlu ediyorsunuz....

bu su demektir....

TURKUN FURUSKAN EVLADI SILAHLI....ve akinlarda....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ULUSCUTURK
                      Yeni Üye
                      • 22 Haziran 2007
                      • 27

Sevgili Kuzu Alman Ekonomi bakanı Yunanistanın iflasına hazır olmayız demiş bu endesklerde aşağı yönlü hareketi tetikleyebilir mi

Saygılar

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

ULUSCUTURK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sevgili Kuzu Alman Ekonomi bakanı Yunanistanın iflasına hazır olmayız demiş bu endesklerde aşağı yönlü hareketi tetikleyebilir mi

Saygılar
                        Almanya'nın 3 yıl önceki seviyelerine gelmesi bir hazırlık olabilir zaten....
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• krokodil
                          Padişah
                          • 28 Nisan 2009
                          • 60

Almanya'nın 3 yıl önceki seviyelerine gelmesi bir hazırlık olabilir zaten....

llahın sopası yokki...alman ekonomisin bütün boktan işlerini 50 yıl boyunca sırtladığı yabancı işçileri!!!!! her fırsatta aşağıla...onları alman toplumuyla
                          bütünleşmediği için geri dönüşe zorla...50 yıl boyunca önce aet sonraları evropa birliği rüyası havucuyla, türkiye ve türkleri kandır.alay et ,oyala,bm kararlarına evet diyen türk kıbrıs kesimini izole et rumları pohpohla..vsvsvs...

yunanistan neymiş büyük batı medeniyetinin babasıymış..eh işte alın şimdi babayı..

ben şu anda kıllı göbeğimi kaşıyarak zevk ile alamanyanın evropanın yunanistanın ve o sarko denen hımbılın batmamak için yaptıkları artistik hareketlere kaç puvan vereceğimi düşünüyorum..ahahahaha batın...batın...

Yorum

• UJI
                            Yeni Üye
                            • 08 Eylül 2011
                            • 19

Sayın Babo ve Kuzu hocalarım ve değerli furuşkan arkadaşlar hepinize saygılar sunuyorum, bu forumdaki ilk mesajım daha önce yazacaktım ama 162 sayfayı okumak biraz zamanımı aldı
                            Bunun yanında Babo üstadın verdiği hedeflerdeki isabet oranını görmek ne kadar doğru bir yerde olduğumu bana gösterdi, tabi skenderi de tanımaya anlamaya başladım bu forumun en güzel yanlarından biride bu heralde

Yorum

• erol.erdem
                              Yasaklı
                              • 16 Aralık 2009
                              • 83

Kuzu Hocamın verdiği bilgiden hareketle, Altın/petrol 2009 Şubatında 24'lü seviyeleri görmüş ve bir kaç ay bu seviyelerde kalmıştır.

O günün şartları ile bu günün şartları benzediğinden, altın ons gelecek 15 gün içinde 1920 seviyesini kırıp, 2400'lü seviyeleri hedefleyecektir. Bu sırada petrol 100-110 dolar seviyelerinde olacağından, beklenen düzeltmenin 2300-2400 dolarlardan gelmesini bekliyorum.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu Hocamın verdiği bilgiden hareketle, Altın/petrol 2009 Şubatında 24'lü seviyeleri görmüş ve bir kaç ay bu seviyelerde kalmıştır.

O günün şartları ile bu günün şartları benzediğinden, altın ons gelecek 15 gün içinde 1920 seviyesini kırıp, 2400'lü seviyeleri hedefleyecektir. Bu sırada petrol 100-110 dolar seviyelerinde olacağından, beklenen düzeltmenin 2300-2400 dolarlardan gelmesini bekliyorum.

buyuk ihtmal...bu arada bizide kesmis olur...makul...yapablr.
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information