BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guneysu
    Rize
    • 01 Mart 2009
    • 646

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

iyi de ne olcek bu iMKB nin hali?
    Hele 2 bardak daha viski içeyim, nolcek bakarız abi..

cumartesi gecesi bile düşünmeyelim imkb yi...
    !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• YALNIZ EFE
      Çalışkan
      • 20 Ağustos 2011
      • 467

vix endeks 40-41 aralığı üstü kapanışlarda,korku salmaya başlayacak gibi duruyor--kapanırsa

[IMG]http://666kb.com/i/bwumct6f5mzrofg2y.png[/IMG]

Yorum

• cnidre
        Yeni Üye
        • 17 Ağustos 2011
        • 18

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Piyasada guzel teknikciler varmis yahu..

Ellerine saglik hepsinin de.
        Gozumuz doydu, gonlumuz acildi.

iyi de ne olcek bu iMKB nin hali?
        Estafrullah abi, hani derler ya sayende, hakikaten de sayende.

Hala işten güçten zaman buldukça öğrenmeye çalışıyorum, ve hala kendimi öğrenmiş bulmuyorum, ve hala öğrenecek çoook şey var diye düşünüyorum. Dolayısıyla bu ve önceki gönderilerim yatırım tavsiyes kapsamında değerlendirilmemelidir, onlar sadece bir hayal ürünüdür.

Sene 2008'in son çeyreğinde borsa maceramız başlamış, ancak şelalenin tam ortasına balıklama dalmış ve bir anda "kayalara toslayarak" n'oluyoruz len deyip "ufak sıyrıklarla" kendimizi "dışarı atmıştık".

Bu sırada bu işin bir püf noktası veya analiz yöntemi olması lazım gelir düşüncesi ile arayışlar içine girmiş, rus ve arab forumlarından dahi faydalanmıştım.

O tarihlerde kısa süre önce üye olduğum sitenin birinde A.V. diye bir topic açılmıştı, ve bu topic'te çok etkilendiğim bir grafik vardı, topic sahibine sorular sormaya çekindiğimden bu grafik üzerinde saatlerce ve hatta günlerce bu cizgi neden şurdan değilde buradan geçmiş benzeri soruları kendime sormuş, kafayı da bozacak duruma gelmiştim neredeyse .

Daha sonra ben bu grafiğin kullandığım programda trend bazında bir kopyasını çıkarmıştım.

Kanımca bu grafik yıllarca Imkb'mizin temelini oluşturacaktır, BaBo abinin üsteki sorunun cevabı işte bu grafiğinde gizli olduğunu düşünüyorum ve kendisine bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum.

Hala etkilenerek izlediğim O grafik ise Bu grafiktir(*)

(*)Grafikteki Bold cizgiler ilgili grafiğin esasıdır ve temel taşlarıdır.
        -Ayrıca ufak tefek kendimce diğer eklemelerimden dolayı da grafik sahibinden özür diliyorum.
        Trend is my friend.

Yorum

• YALNIZ EFE
          Çalışkan
          • 20 Ağustos 2011
          • 467

endeks geri çekilme sürecinde kısa vadeli desteklerimiz 54950--54700 aralığı ve 53700--- 51000 olarak görmekteyim,51000 altı 3 kapanış yeni dipler getirebilir..

Yorum

• rex
            Bağımlı
            • 04 Haziran 2009
            • 63

spot100

ey ahali,

çok gerilerde kaldı....kısa ve öz....main support >>> 44.355.....buranın altı hülyalara veda demektir...global çarkta kısa devre olmasını gerektirir....!!!

...basılan doloresler >emerging lerin MB larında stoklandığına göre...bura daha soft geçirmeli...yılsonuna 3-4 ay
            kaldı....zaman daralıyor...daha kurban bayramı tatili de var ...anadın nı...

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

syn rex google translater dan çevrilmiş gibi konusuyorsunuz
              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• rex
                Bağımlı
                • 04 Haziran 2009
                • 63

robot gibi olduk desene...piyasa adamı böle yapar....ha ha ha

Yorum

• sanacasta
                  Katılımcı
                  • 09 Mart 2011
                  • 98

tirexler haftaya bileniyorlardır haftasonu.
                  zaman kaybı...

Yorum

• rex
                    Bağımlı
                    • 04 Haziran 2009
                    • 63

spot100

robotlaşmış et kemik kıyım makinalarından bir küçük hediye...:

haftaya gözler > 54.567de olsun...altı tirexlerin parti vereceği yerler....annadınız siz oni....

Yorum

• kaizer
                      Yasaklı
                      • 08 Ağustos 2011
                      • 162

Hala etkilenerek izlediğim O grafik ise Bu grafiktir

Bu grafik değildir, bir tablodur
                      sanatçıya hakkını teslim etmek gerekir

Yorum

• greenspan41
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2009
                        • 327

geride kalmasın
                        greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Babo abi usd deki hareket hala tepki çıkışı mı?

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

cnidre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Estafrullah abi, hani derler ya sayende, hakikaten de sayende.

Hala işten güçten zaman buldukça öğrenmeye çalışıyorum, ve hala kendimi öğrenmiş bulmuyorum, ve hala öğrenecek çoook şey var diye düşünüyorum. Dolayısıyla bu ve önceki gönderilerim yatırım tavsiyes kapsamında değerlendirilmemelidir, onlar sadece bir hayal ürünüdür.

Sene 2008'in son çeyreğinde borsa maceramız başlamış, ancak şelalenin tam ortasına balıklama dalmış ve bir anda "kayalara toslayarak" n'oluyoruz len deyip "ufak sıyrıklarla" kendimizi "dışarı atmıştık".

Bu sırada bu işin bir püf noktası veya analiz yöntemi olması lazım gelir düşüncesi ile arayışlar içine girmiş, rus ve arab forumlarından dahi faydalanmıştım.

O tarihlerde kısa süre önce üye olduğum sitenin birinde A.V. diye bir topic açılmıştı, ve bu topic'te çok etkilendiğim bir grafik vardı, topic sahibine sorular sormaya çekindiğimden bu grafik üzerinde saatlerce ve hatta günlerce bu cizgi neden şurdan değilde buradan geçmiş benzeri soruları kendime sormuş, kafayı da bozacak duruma gelmiştim neredeyse .

Daha sonra ben bu grafiğin kullandığım programda trend bazında bir kopyasını çıkarmıştım.

Kanımca bu grafik yıllarca Imkb'mizin temelini oluşturacaktır, BaBo abinin üsteki sorunun cevabı işte bu grafiğinde gizli olduğunu düşünüyorum ve kendisine bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum.

Hala etkilenerek izlediğim O grafik ise Bu grafiktir(*)

(*)Grafikteki Bold cizgiler ilgili grafiğin esasıdır ve temel taşlarıdır.
                          -Ayrıca ufak tefek kendimce diğer eklemelerimden dolayı da grafik sahibinden özür diliyorum.
                          "O tarihlerde kısa süre önce üye olduğum sitenin birinde A.V. diye bir topic açılmıştı,"

O Topkinin acilmasina vesile olan kisi KUZU dur.

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

USD deki hareket tepki cikisimi??

Can alici soru bu, neden, Cunki USD/TL de yasanacak assagi hareket borsadaki yukari ivmenin devamini saglayacaktir?
                            Maalesef grafiklerim guzel haberler veremiyor.
                            Assagi dogru duzeltme salinmalari olsa bile, USD/TL de yukari ivme onceki tepenin asilmasi ile birlikte HIZ KAZANACAKTIR.

Kisa vadede 1.71 in alti "simdilik" zor.

Uzucu olan, butun dunyada deger kaybeden bir para birimi karsisinda TL nin gucsuzlugudur.
                            Hani Ekonomimiz iyi idi?
                            Hani "buyuyorduk??"
                            Hani hersey yolundaydi?

Madem hersey boylesine toz pembe ve de guzel, neden Kolesterol bu kadar yuksek?

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

Maalesef "Zurnanin ZIRT dedigi" bolgeye cok yakiniz.
                              Bu sene sonuna kadar da iMKB nin gelecegi noktalar onumuzdeki 5 yilin durumunu belirleyecektir.
                              Endeksde yasanacak 68 bin vs li bir cikis, "Kac kardesim Kac, canini kurtar" sinyali olacaktir.

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

BU GRAFiGi UNUTMAYIN ARKADASLAR..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information