Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
obur topigin isi bitti...yeni duruma buradan devam....
sevgili simurg....oburunu kilitle gitsin....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
guzu, karda yürüyüp izini belli etmemezlik yapma, arkandan senin bastığın yerlere basıp bizde yürüyoruz.
sen kuzuysan bizde oğlakız, inatçıyız, pozisyon kapamadan önce ha yükselir ha yükselir diyoz...
bizi çakala, kurda yem etme..
47.000 dip mi değil mi? babo ne dedi yaz kuzucum.
gunaydin millet....biz daha yatmadik...saat gece 2...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
guzu, karda yürüyüp izini belli etmemezlik yapma, arkandan senin bastığın yerlere basıp bizde yürüyoruz.
sen kuzuysan bizde oğlakız, inatçıyız, pozisyon kapamadan önce ha yükselir ha yükselir diyoz...
bizi çakala, kurda yem etme..
47.000 dip mi değil mi? babo ne dedi yaz kuzucum.
lem bu dususu...sali gece yazdim ya...carsambada poz kapadim ve yazdim aninda....persembede coker bu dedim....ve coktu...daha ne yapayim manif...gelip senin yerinede tuslara basardim emme...newyork nireee...tekirdag niree...uzak lem.
kriter dolar tl...bu 1.82 yanmali....parite 1.40 asagi kirmali....1.42 lerde simdi....
bunnar olmadan...dirnagimi dahi oynatmam....
Yorum