krokodil Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sn.bıkmısbroker....sisteminizi ve oyun planınızı sanatçı titizliğinde uyguladığınızı anlayabiliyorum....ben KY.nın orta ve uzun vadeli yatırım yaparken takasa güvenip güvenemeyeceğini öğrenmek istemiştim....hiçbirşey göründüğü gibi değildir
Yorum
-
Zavalli ky nin burada hic sansi yok ki?filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.bıkmısbroker....sisteminizi ve oyun planınızı sanatçı titizliğinde uyguladığınızı anlayabiliyorum....ben KY.nın orta ve uzun vadeli yatırım yaparken takasa güvenip güvenemeyeceğini öğrenmek istemiştim....
Neye isterse guvenmekte serbesttir.
Cunki bazi mallarda, bazi takaslarda YABANCI gozukenlerde bizdendir!
(Ornek bkz.Vestel)
VESTELDE Yabanci takasinda mal gozukuyor, adam 10 senede (YIL 2000de) 10.000 TL birim fiyat olan hissesi sene 2009 da gelmis dusmus dusmus 0.68 TL ye bir de oradan %100 bedelli sermaye artirimi yemis, (Patron o sermaye artirimini yaparken, piyasada islem goren kagitlarin RUCHAN HAKKINI KISITLAMIS-Kanun ona bu yetkiyi veriyor cunki!-SPK da ONAYLAMIS bu karari..) YABANCININ elindeki mal bu sermaye artirimi vesilesi ile PiC olmus, parasi PUL olmus, takaslara bakiyorsunuz yine ASLANLAR gibi duruyor ayni mal?
(Tabii bu arada ne Temettu ne birsey Vesteldeki patron bilancolar ile oynaya oynaya dansozlukte madalya alacak seviyeye gelmis.)
Ne TAKASMIS beee..
Yerim ben o TAKASI.
Yorum
-
Amin... Vallahi bu skenderin sonunu görene kadar yaşamayı istiyorum. Yoksa gözlerim açık gideceğim.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep birlikte inşallah.Pul para; para pul olur.
Yorum
-
Değerli kaizer,nükte olsun diye yazmıştım.kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSkenderin babaları tapınak şövalyeleri idi,
Skender 1000 yaşında,
Sonuna sen ben değil, 200 kuşak ötemiz zor görür
Bizim sülale de elest bezmine dayanıyor,
bayağı eskiyiz. elbet görürüz.
Pul para; para pul olur.
Yorum
-
Ustalara Saygı Kuşağı....
Ustalar size bir sorum olacak...
Kuzu abi stop loss düşerken yapmamanı anlıyorum...Sonuçta bi şekilde yukarı cıktıktan sonra öpüceksin onu...ümmüğünden yakalıcaksın...
Ama yukarı cıkarkan short yapıyorsun ya....Ya hiç o fiyatlara inmezse? uzun yıllar inmezse...?
Orta uzun vade yatırımcısı olarak şunu soruyorum abi... Hep düşüş dönemlerde mi orta uzun vade yatırım yapıyorsun? ara dönemlerde yükselişte de short yaparım mı diyorsun kısa tradeler?
Abi selamlar olsun hepinize...
Bu piyasada yeniyim...Ama burdan daha iyi yer bulayacagıma yüzde 100 eminim...harika paylaşım yapıyorsunuz...
Büyüklerin ellerinden öperim...
Yorum
-
Aklımda 2 senaryo var....
1 - Para genişlemesi çıkacağını biliyorlarsa, bu aralar tepemize vurmaları lazım ki ucuza kapatsınlar malları....
2- Olmucaksa şuan şişirip kucağımıza malı yığmaları gerekiyor...
Şuan herkez girdi mi ralli havasına eğer girdiğini düşünüyorsa bilki patlıcak....
Eğer hala tereddütlerin varsa yükselmesinde o zaman bilki iyi haber cıkıcak....Sen toplayana kadar adamlar dereyi gecmiş olucak...
Yorum
-
astim kendimi forum forum postluyorum...
Kazanmak guzel olur, kedi gibi ustune isaret birakmak... Olsemde gam yemem.
TCMB in baslattigi Turk Lirasi Simge Yarismasi Duyurusu....
Yorum
-
lem bu haber banada geldi...bu dogruysa....veya tuyo gibi biseyse....ben yokum...VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYiğit Bulut
Çok önemli bir DUYUM: TÜRKİYE’nin KREDİ NOTU çok kısa bir süre içinde ARTABİLİR !
Değerli yatırımcılar, doğrulatmak mümkün olmasa bile çok güvendiğim kaynaklardan son günlerde sıkça gelen bir duyumu sizlere aktarmak istiyorum. Özellikle küresel finans çevrelerine çok yakın bazı isimler son 48 saattir inatla aynı cümleyi kuruyorlar:"Erdoğan Afrika turundayken Türkiye’nin kredi notu artabilir!"
dedikodu ile uretilmis suru....veya gercege dayali suru ...
sadece skendere yarayacagi ucun...ben yokum...
cunki...
skenderin ipi nerede kesecegini hicbirimiz bilemeyiz...yarin uygun yerden cikiyorum...
bu dedikodu kesilinceye kadarda bizde oynamam...baskasinin elinde olan ipin ustunde yurunmez....ipnesi var ...pustu var...birakiverir ipi...sig piyasa cunki...
sevgiler kuzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yigit bulut...son yazisnda....piyasalari cok iyi okumus durumda...su anki durumu diyorum...malda yakalandigi yazilarini demiyorum...
su anki durumu yorumlarken...hem altinda...hem dovzde...hemde borsada....tamamen benim gibi dusunuyor...
yani yil sonu....68 000....benimki...onunki 72 000....babo nunki malum...59 999...zirnik yok....
son yazisina...on uzerinden on caktim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum