BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

en güzeli krizlerde endeksin dip olabilieceği yerlerden ucuz ve kaliteli hisse senetleri alıp izlememektir.kafana göre bir hedef koyup gerçekçi onu beklmektir.1.80 lerden garan alan bir kişi izlemeden pekala 4 kat makul olarak kazanabilirdi.borsa 25 binlerdeyken güzel karlı şirketlerden alıp yatmak en güzeliydi.artık trend aşağı dönmüş.burdan mal alınıp beklenmez ki.düşüşü beklemeli.ve ordan alım girlilp bir kaç yıl beklenmeli.benim endeks hedefim 36 binler.ordan ekgyo alıp uzun yıllar beklme nyetindeyim.ancak böyle büyük para kazanabilirsiniz.3 kat kazanç hedefi koydum kendime.o da bana yeterli
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

boğaziçi dostum bundan 1 sene sonra da 48600 endekslerden mal alıp yatma vardı demeyecekleri ne malum..Bilmem anlatabildim mi..

Güzün özlü sözü..

Bir dibin dib olduğu dibin içinde anlaşılmaz..

Bu yüzden de şu seviyeden mal alsa idik tüh demenin bir mantığı yoktur..

Borsa 25.000 lerde iken neler konuşuluyor idi..

Şimdi yine konuşuluyor ama sen hala 36000 bekliyorsun..

O zamanlarda 10.000 bekleniyordu..

Yorum

• sanacasta
        Katılımcı
        • 09 Mart 2011
        • 98

tehlikeli zamanlarda herzaman spor hissesi tercih ederim ve zararda olduğum zaman pek kafama takmam. son şelalede üstadın uyarısı ile hemen hisselerimi bjkas ile değiştirdim. endeks 52.000'deyken ben kara geçmiştim. eminim ki son şelalede by ky farketmeksizin zarara girdiler. en azından kardan zarar, kol kanat kesme vs. borsada olupta hiç kaybetmeden kazanan olmaz bence. sıkmayın canınızı....
        zaman kaybı...

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

Sevgili Gundwane,

Kucuk para kucuk hisseye gider, patron OYAR.
          Orta boy para kucuk hisseye giderse hic sansi yoktur, patron 2 defa OYAR.
          Buyuk para kucuk hisseye giderse, patron yine OYAR, cunki mevzuat onun lehinedir.
          (Bkz. George Soros ve yakin zamanda kicini tutarak "yandim anam" diyerek net grubu kagidindan kacisi)

Gelelim Orta boy Kagitlara;
          Burada Kucuk hareketler "daha profosyoneldir" Teknik analizden annamak gerekir, Temel analizden de anlamakta fayda vardir ancak, burada yine PATRON vardir, ve bu tarz orta boy kagitlara dadananlari teknik anlamda OYAR! Bedelli sermaye artirimi yapar, KENDi HARICINDEKiLERiN RUCHAN HAKKINI KISITLAR.
          (Bkz VESTEL)

BABA kagitlar mi dediniz?
          Bu tarz Kagitlar endeksi direk etkileyen kagitlardir.
          Patron olarak SKENDER'in ADI GECMEKTEDiR!

Bu Skender nam şer..siz de "mevzuat ile OYNAR" seffafligi ortadan kaldirtir, Takaslari gostertmez, Fiyat araliklarini KURUS seviyesine indirtir, yine seni OYAR! (bkz.SPK nin aldigi son kararlar)

Cok afedersin, Masturbasyon bunun neresinde?
          hahahahahahahaha

Yorum

• ms41
            Yeni üye
            • 07 Eylül 2011
            • 2

millet obama açıklama yaptımı?

Yorum

• krokodil
              Padişah
              • 28 Nisan 2009
              • 60

Buyuk para kucuk hisseye giderse, patron yine OYAR, cunki mevzuat onun lehinedir.
              (Bkz. George Soros ve yakin zamanda kicini tutarak "yandim anam" diyerek net grubu kagidindan kacisi)

Burada Kucuk hareketler "daha profosyoneldir" Teknik analizden annamak gerekir, Temel analizden de anlamakta fayda vardir ancak, burada yine PATRON vardir, ve bu tarz orta boy kagitlara dadananlari teknik anlamda OYAR! Bedelli sermaye artirimi yapar, KENDi HARIcINDEKiLERiN RUCHAN HAKKINI KISITLAR.
              (Bkz VESTEL)

Bu Skender nam şer..siz de "mevzuat ile OYNAR" seffafligi ortadan kaldirtir, Takaslari gostertmez, Fiyat araliklarini KURUS seviyesine indirtir, yine seni OYAR! (bkz.SPK nin aldigi son kararlar)

hahahahahahahaha

imkb nin röntgeni budur...siz çok yaşayın emi..

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

borsa 20912 bin iken bizler 10 bin beklemiyorduk.baskasını bilmem.72 binden döner bu endeks te demedik.es kaza nakitteydik.benim gördüğüm 50 civarı bu endeks oyalanmasını tamamladıktan sonra tekrar sert düşüşler gelir.40-42 makul düşüş yeri.ama ille bokunu çıkarırlar 2008 de yasadım bunu.tabi herkesin yatırım strateji kendine.ama ben bu endeksin burdan yeni bir zireveye gitme ihtimalini sıfır görüyorum.istedği seviyeye gelirse kimseyi dinlemem bağı bahçeyi verir alırım.gelmezsede kendi bilir
                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hahahahahahahaha

Cok afedersiniz "duzulurken masturbasyon yapmak" denir buna.

(sayin yonetici, sitedeki uye bayanlardan ozur dileyerek bu SON yazimin 1 saat sonra filan kaldirilmasini talep ediyorum.)

Yorum

• FNT
                    KARAKARTAL
                    • 29 Mart 2008
                    • 4754

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    borsa 20912 bin iken bizler 10 bin beklemiyorduk.baskasını bilmem.72 binden döner bu endeks te demedik.es kaza nakitteydik.benim gördüğüm 50 civarı bu endeks oyalanmasını tamamladıktan sonra tekrar sert düşüşler gelir.40-42 makul düşüş yeri.ama ille bokunu çıkarırlar 2008 de yasadım bunu.tabi herkesin yatırım strateji kendine.ama ben bu endeksin burdan yeni bir zireveye gitme ihtimalini sıfır görüyorum.istedği seviyeye gelirse kimseyi dinlemem bağı bahçeyi verir alırım.gelmezsede kendi bilir
                    senin aklını alırım

Yorum

• filozof16
                      Katılımcı
                      • 10 Temmuz 2011
                      • 144

sn.bıkmısbroker....son yazınızda takaslardan ve patronlardan sözettiniz....şunu öğrenmek isterim....Türk borsasında t + 2 ile gördüğümüz yabancı takaslarına ne ölçüde güvenebiliriz...
                      örneğin....orta ölçekli kağıtlarda yab.takasının artması yatırım kararlarımızı etkilemeli mi....
                      hep şu söylenir ya....yabancı topluyorsa vardır bir bildiği....tşk...
                      hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

kazanırken süperdi ama dimi.hangisini alayım derken tavan olan kağıtlar.ne alayım diye sorana wc kağıdı al yeterki al derken iyiydi. tobo var al flama var al.akşama 1000 kağıt kar ozman süperdi.2009 dan beri kazanmadım diyen hiç dolasmasın buralarda.

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Burada Kucuk hareketler "daha profosyoneldir" Teknik analizden annamak gerekir, Temel analizden de anlamakta fayda vardir ancak, burada yine PATRON vardir, ve bu tarz orta boy kagitlara dadananlari teknik anlamda OYAR! Bedelli sermaye artirimi yapar, KENDi HARIcINDEKiLERiN RUCHAN HAKKINI KISITLAR.
                          (Bkz VESTEL)

hahahahahahahaha

padişahım çok yaşa k4k4k4

Yorum

• FNT
                            KARAKARTAL
                            • 29 Mart 2008
                            • 4754

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Cok afedersiniz "duzulurken masturbasyon yapmak" denir buna.

(sayin yonetici, sitedeki uye bayanlardan ozur dileyerek bu SON yazimin 1 saat sonra filan kaldirilmasini talep ediyorum.)
                            abi, kendini yönetime ispiyon eden bir üyemizsiniz, bu ilk defa oluyorcayycayy

silmeyiz, hiç gerek yok, bazen biz de beyin masturbasyonuna maruz kalıyoruz, aman şimdi o ne deme

Yorum

• krokodil
                              Padişah
                              • 28 Nisan 2009
                              • 60

padişahım çok yaşa

sizde görünüz sayın fikret hocam

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn.bıkmısbroker....son yazınızda takaslardan ve patronlardan sözettiniz....şunu öğrenmek isterim....Türk borsasında t + 2 ile gördüğümüz yabancı takaslarına ne ölçüde güvenebiliriz...
                                örneğin....orta ölçekli kağıtlarda yab.takasının artması yatırım kararlarımızı etkilemeli mi....
                                hep şu söylenir ya....yabancı topluyorsa vardır bir bildiği....tşk...

Sayin filozof16
                                Son 10 yildir yaziyorum.
                                Yazmaktan klavyemde murekkep bitti, soylemekten de dilimde TUY bitti!

Ben grafiklerim ve kendime has cizgilerime inanirim.
                                Baska hicbirseye degil. Yani beni etkileyen fiyatlardir, ve yaptigim analizlerdir.

Yukardaki yazim ile vurgulamak istedigim SEFFAFLIGIN ortadan kaldirilmasidir.
                                TAKASALAR beni baglamaz. KMX'i baglardi (o da birzamanlar)

Takaslar ile vb islem yapan arkadaslarda var!
                                Kendilerine gore bir sistem gelistirmisler!

Beni ESAS ilgilendiren FiYAT DiLiMLERiDiR!
                                Ben trader adamim!
                                1992 de sise cam aldigim zaman 2000-2025-2050-2075 idi fiyat hareketleri.
                                Sabah 2000 acar oglene kadar 2.125 i gorur tekrar 2025 kapatirdi, o dalgada sorf yapan parayi cukkalardi!
                                (Simdi ayni kademelerin 25 te 1 i ile islem yapar olduk!!Bunu saglayan da SKENDER dir!!)

Yonca da dun 6.50 den satis yaptigini dusun, gevsemede ayni mali dun yine 6.42 den yerine koydugunu farzet, bugun O mali 6.60 dan sattigini ve gun bitmeden tekrar 6.54 den yerine koydugunu ve aksam uzeri 6.70 den sattigini dusun?
                                (Yoncadaki islemler de sise camdaki islemler de Bir traderin gercek rakamlaridir bunnar)

1.ci SORU;
                                Bu kadar isabetli trade yapabilecekmisin hergun?
                                2.ci SORU;
                                Yukardaki ornekte sise camdan mi daha cok kazandin?
                                YONCADANMI??

Farki farkettirebildim mi??

Yorum

Working...
                                X

Debug Information