BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • dayan
    Aktif
    • 05 Ağustos 2011
    • 382

Dayan-amadım atladım mala bugün.
    Gözlemim:içerde herkes Avrupa kaynaklı kıyamet seneryoları çizerken;
    ımkb ile ilgili olarak bazı dürziler de sürekli" ağırlığı artır" raporlarını piyasaya salıyor.
    Ayrıca Yurt dışı göçüyor biz de battık deyip satarken birileri de alıyor hatta fazlasıyla...

Şimdi burdan alanlar 56 da 57 de malı kime nasıl teslim edecek.
    Bizim sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyoruz.
    Yani bu malların satışı için sene sonuna kadar sağlam bir ralli havası verebilirler.Yan;
    50 lerden mal almayan bizleri 70 lerde mala bitecekmiş gibi saldırtır bunlar.
    Mesle çok basit aslında taktık mı pembe gözlükleri bizi kimse tutamaz.

Pembe gözlük için de elimizde fazlasıyla malzame var.

Saygılar Guzu Abi..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

usaglar...

TV ler ne satiyor....oralara cikardigi skenderin adamlari boyyuk yorumcu yawriler...neyi ballandiriyorlar....ambu gunnerde...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
        Aktif
        • 05 Ağustos 2011
        • 382

TEL AVİV BORSASI ÇÖKTÜ

Bu arada askeri anlaşmaların askıya alındığının tekrar teyidiyle birlikte İsrail borsasında dramatik bir seans yaşanıyor. Bugün yüzde 3 düşen Tel Aviv Borsası'nın iki günlük değer kaybı yüzde 9'a yaklaştı.

Genel geçer teoriye göre bizim düşmemiz gerekirdi.
        Milletin ağzıında sakız değil mi dünyayı 3-5 yahudi yönetiyor lafı...

Tam aksine bizi tutana aşk olsun.
        Denklemde değişen bir şeyler var ama algılayamıyok şimdilik.

Yorum

• filozof16
          Katılımcı
          • 10 Temmuz 2011
          • 144

sn.kuzu....2009 martında yabancılar için tır dayamışlardı istinyenin önüne demişlerdi.....
          siz de bugün tır dayıycağnızı beyan etmişsiniz....
          bu beyanınızı neye binaen yaptığınızı merak ettim....tşk...
          hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• asi
            Aktif
            • 05 Temmuz 2009
            • 270

sarı gacıya tecavüz başladı galiba

babo abiye hayranım ya 1920 dedi ordan dondu

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yikil lem surtuk....yikilki...borsalar fiseklesin....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn.kuzu....2009 martında yabancılar için tır dayamışlardı istinyenin önüne demişlerdi.....
                siz de bugün tır dayıycağnızı beyan etmişsiniz....
                bu beyanınızı neye binaen yaptığınızı merak ettim....tşk...

sarii kiz 1600 e yikilacak....onda shortum....tirlari dayayacagim ona.....

imkb 100.....68 000 e basilacak yil sonu.......onda longa dondum bugun....tir dayayacaqgm....

eger sariya....merkezler furursa bunnar olacak...ve sariya furacaklar....

business cycle icabi.....paritelerin selameti icabi.....

Yorum

• asi
                  Aktif
                  • 05 Temmuz 2009
                  • 270

şu 1860 ların aşağısına sarksak ve yerleşsek ii olucak tedirginim hala

Yorum

• bogazici77
                    .............
                    • 11 Temmuz 2009
                    • 1920

e/ d de hapı yutmuş bu arada
                    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sarii kiz 1600 e yikilacak....onda shortum....tirlari dayayacagim ona.....

imkb 100.....68 000 e basilacak yil sonu.......onda longa dondum bugun....tir dayayacaqgm....

eger sariya....merkezler furursa bunnar olacak...ve sariya furacaklar....

business cycle icabi.....paritelerin selameti icabi.....
                      Lem Guzu,
                      Dedigin gibi ossun, ve iMKB yil sonu 68000 Ossun atlar gelirim Ne Yok'a Kebap ismarlarim sana..

Yorum

• freesky
                        Yasaklı
                        • 03 Mayıs 2009
                        • 112

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Lem Guzu,
                        Dedigin gibi ossun, ve iMKB yil sonu 68000 Ossun atlar gelirim Ne Yok'a Kebap ismarlarim sana..
                        Sn Babo, bu gerceklesmezse de size NY sahillerinde guzu kebap mi ismarlarlar acep?

slm ile,

free

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

babo...

lem sonunda heee dedin....temkinli gdiyorum...senin graflara uyuyorum....

soyleki....dipte aldiklarimi....54 000 lerde gomdum...shorta oynadim...skenderi hem longta hem shortta soydum...

dikkat et....mala geri tam indigim yer olan 54 000 lerde bindim...

simdi hedef....senin 57 000....ben sana aynen uyuyorum....

bu arada....inip...skendere sagli sollu girisip....soyuyorum...

o ne yapiyorsa bende onu yapiyorum...ondada STOP LOSS yok bendede...

herseyi ani anina buraya yaziyorum...zararina bi poz kapattigimi goren var mi....yokkkkkkk....

kirkyillik karim gibi altimda...debeleniyor emme nikahimdan cikamiyor.....haso delianliyim ondan....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

buyur dow u yukari basiyor...bovespa kuduruyor....

eeee...hani evropa batiyordu....ha ha ha...

bu sikik elimden kurtulamaz....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

buyur...bonodan cikip hisseye giriyor...bono faizleri 1.92 den 1.98 e geldi...zabahtan buyana...

aasama doru...sariya kol gibi kokler ve kriz filan o anda biter.

Yorum

• liono
                                Tecrübeli
                                • 17 Ağustos 2011
                                • 420

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                TEL AVİV BORSASI ÇÖKTÜ

Bu arada askeri anlaşmaların askıya alındığının tekrar teyidiyle birlikte İsrail borsasında dramatik bir seans yaşanıyor. Bugün yüzde 3 düşen Tel Aviv Borsası'nın iki günlük değer kaybı yüzde 9'a yaklaştı.

Genel geçer teoriye göre bizim düşmemiz gerekirdi.
                                Milletin ağzıında sakız değil mi dünyayı 3-5 yahudi yönetiyor lafı...

Tam aksine bizi tutana aşk olsun.
                                Denklemde değişen bir şeyler var ama algılayamıyok şimdilik.
                                Amerika, israilin yerine Türkiye'yi mi koyuyor acep ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information