BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yigit ve benzerleri...secimdi...turk ekonomsi felan...AKP trenine binmesi sonucu...gafil avlanip malda yakalandi...maliyetleri 5 dolarda...endeks simdi 3 dolarda...ve soyuldular...

fekat hala maldalar...

skender bunnari maldan indirmeden hayatta...iki dunya bir araya gelse...68 000 e basmaz...

bu ay bunnarin nefesi kesilir ve....mali teslim eder...oraya kadar short kovaliyacam....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu ağabeyim,

68.000 rakamını nereden buldunuz,

Bir teknik analiz ürünü müdür yoksa psikolojik bir seviyemidir ?

skenderin bilancosunun karli gorundugu yer....onemli olan bilanco karli gorunsun...skender zaten istesede bu mali satamaz...mal cookkkk...ancak devletler alabilir...halkta boyle bi para yok....

skender ucun onemli olan su....68 000 e bastimi...kendine orada mal dayiyacak kimsenin kalmamasidir....onuda bu ay veya ekimde halleder....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kaizer
        Yasaklı
        • 08 Ağustos 2011
        • 162

Cevap için teşekkürler,

Anladığım kadarıyla; skenderin seçim atmosferine giren jöle kıvamındaki yeni zenginleri en iyi avlayacağı yer 68.000

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          borsanin nihai hedefi....68 000....

bunu yapabilmesi ucun....zora girmis tefeci satislarinin btmesi gerek...onlari dipten aldiktan sonra...68 000 e basarlar...

bunun ucun...bi kez daha dip yapmali....
          Guzum yine 68 dirsen bak...
          babo abinin uzak kaldigi belli olii
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• polat55
            Tecrübeli
            • 09 Temmuz 2011
            • 539

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            borsanin nihai hedefi....68 000....

bunu yapabilmesi ucun....zora girmis tefeci satislarinin btmesi gerek...onlari dipten aldiktan sonra...68 000 e basarlar...

bunun ucun...bi kez daha dip yapmali....
            Abi bu dip bir öncekinden (48.000) daha aşağıda mı olur sizce?...malum Babo abi bayramda acılı şekerler ikram ettiydi maldakilere...bu ikinci dipteki hacim öncekine göre nasıl olursa bunu ikinci dip olarak kabul ediceksiniz?...

Bu arada yıllar önceki kuzu ticareti müthişti...

saygılar...
            Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• manif
              Matematikçi
              • 16 Ağustos 2011
              • 752

imdi kuzumuzun verdiği rekamları not aldım. bekalım babo abi tasdikleyecek mi?
              biri makrocu biri ta'cı, ikisi he derse olur di mi ama
              grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Abi bu dip bir öncekinden (48.000) daha aşağıda mı olur sizce?...malum Babo abi bayramda acılı şekerler ikram ettiydi maldakilere...bu ikinci dipteki hacim öncekine göre nasıl olursa bunu ikinci dip olarak kabul ediceksiniz?...

Bu arada yıllar önceki kuzu ticareti müthişti...

saygılar...
                altinda olacak ki...ikili dipte kirildi deyip mali teslim etsinler....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

skender kime karsi oynuyor....bunu bilecen evvela....

mal satmaya mecbur kalanlar....bunnarin malini dipten almak ucun asagi indi ve aldi....

mal satmamis ve fekat 57 000 i astimi satmaya niyetli...yerli akilli usaglar....bunnar 60 000 ila 68 000 araligindalar...

burasi dip deyip mal almis usaglar....

skender iste simdi....bu yerli usaglara karsi bi eyilik dusunecektir....bide dipte mallananlara...

bunnarida halletmidi 48000 altinda....skender 68 000 e bassa ne zarari varki...kendi malini ciza ciza cikacak....

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3000

arkadaşlar bir video gonderiyorum linkte, lütfen sonuna kadar seyredin,
                    40 dk sürüyor ancak çok çarpıcı ve doğru olduğunu düşündüğüm iddalar var,
                    kemerleri eylül ayı için bağlamak gerekiyor diye düşünüyorum

bu arada Sn.guzu, 20 tefeciden 1'inin topallaması böyle ediyorsa piyasaları,
                    2-3 taneside kan öksürmeye başlayınca malda olanlar şelalede yıkanır,

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sonperde....

sari gaci ustume oturdu....nefes alamiyorum lem....kobra gibi sariyor...siktiktikca sikiyor...selavat getirmekten imanim gevredi olumm...

senin aran iyi bu malla...bi soyle...deki...guzu bosbagazlik yapti bi kerem...nadimdir...yaziktir...gunahtir inletme garibi de....gurbette usag de....

lem iste biseyler yap....yakamdan dussun kaltak....

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

sayın kuzu, bu haftaiçi petrol 90 dolar civarı çıktığı için kuzusal ilişkilerdeki altın/petrolnı geçmedi sayılır
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3000

sn.guzu, bu sarı çiyanın bendeki anısını yazarak başlıyayım,

bundan yaklaşık 6 ay önceydi, elimdeki bana göre yüklü nakiti ve bayağı bir çeyrek altınımı 103 tl'den bozarak elde ettiğim yüklü nakiti,

brisa'nın lift up'ından önce hisseye gömdüm, tepelerde çıktım, (tamamen bal ve acemi şansı)

ama gacıya geri dönmedim,

şimdi hesaplayınca kazandığımın fazlasını bu afişteye nafaka olarak ödediğimin farkına vardım,
                          şimdimi,
                          gr'mı 96 liradan full nikahtayım, 2 elim dizimde süt dökmüş guzu gibi oturuyorum yanında, pure kılıbık modunda yani,
                          bunun dayaktan sözden odundan anlar yanı kalmadı gayri, hayrım olsa kendime olur gardaş.

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3000

bundan bir kaç sene önce , zimbabwe'de hiper düber ultra mega enflasyon vardı,
                            her şeyin fiyatı sabaha katlanıyor, millet çuval çuval paralarla ve el arabalarındaki paralarla alışverişe gidiyordu,
                            baktılarkki bu iş böyle olmayacak, kendi aralarında çözüm geliştirip altına endekslemişler o zamanlar alışverişi,
                            0,1 gr altın = 1 ekmek gibi

eee afrika bu, dünyanın ilk zamanlarında tüm insanlığın dünyaya yayıldığı merkez.

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3000

yalnız anlamadığım bir nokta var,
                              madem fedin matbaasının kolu, sarı gacıya kriko oldu,
                              diğer emtialarda niye gık yok, bunun bakırı var, buğdayı var , var oğlu var,
                              helikopter bunlarıda basmıyor ya,

bununda iki anlamı vardı herhalde,

zayıf olanı bu hakikaten balon inecek,
                              kuvvetli olanı bankalardan gram altın hesapları ile aldıklarımız, dünyanın bir köşesindeki altın madenin 2154 yılındaki tahmini altın üretimi içindeki payı,

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ha ha ha...lem muthisti cevabin...vayyyy serefsiz kaltak vayyy....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information