BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • freesky
    Yasaklı
    • 03 Mayıs 2009
    • 112

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [/B]

bulbulu altin kafese komuslar...
    ....."lam oglum manyakmisiniz siz" demis... "Bi kus icin bunca altin heba edilir mi...?" :081: :081: :081:

Nice bayramlara saglik, esenlik ve huzur icerisinde girmek temennisi ve duasiyla....

slm ve muhabbetlerimi sunuyorum...

freesky

Yorum

• boş
      Aktif
      • 02 Aralık 2008
      • 253

coştu yine, bize hiç hayrı olmaması trajik olacak

Yorum

• k3r3m
        Aktif
        • 31 Temmuz 2011
        • 665

dolar düştükçe düşüyor sayın bikmisbroker
        1.73 oldu...
        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

Babo abim senin de bulaştığını görmedim ben de hiç bulaşmadım...Ama benim bir akraba gitmiş zamanında furyaya uyup Japon yeni ile kredi almış. Borç almış yürümüş....
          Sabah bayram münasabetiyle biraraya gelince "evi satayım da borcu sıfırlayayım..giden para gitsin" minvalinde birşeyler söyledi....Eğer senin özel olarak incelediğin birşeyse çiziklerini ve yorumlarını paylaşırsan sevinirim.
          Ahhh ahh benim insanım anlamadan etmeden elin şeyiyle gerdeğe girmeyi çok seviyor..
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Babo abim senin de bulaştığını görmedim ben de hiç bulaşmadım...Ama benim bir akraba gitmiş zamanında furyaya uyup Japon yeni ile kredi almış. Borç almış yürümüş....
            Sabah bayram münasabetiyle biraraya gelince "evi satayım da borcu sıfırlayayım..giden para gitsin" minvalinde birşeyler söyledi....Eğer senin özel olarak incelediğin birşeyse çiziklerini ve yorumlarını paylaşırsan sevinirim.
            Ahhh ahh benim insanım anlamadan etmeden elin şeyiyle gerdeğe girmeyi çok seviyor..
            Galiba 2 sene kadar onceydi, hisse netden bir forumdas ozel mesaj yolu ile YEN borclanarak kredi cekip ev almak icin (cok dusuk faiz var abi!) notunu da ekleyerek benden akil sorduydu.

SAKIN HA! bulasma demistim..

Ne tarz bir calisma paylasmami istiyordunuz?
            Yenin durumumu? Nedir?
            Biraz acarsaniz benim TA sinirlari icerisindeyse bi FAL bakarim elbette.

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

DJi de bir grafik verelim..

OBO formasyonu gerceklesince beklenen o hedeften yukariya OMUZ cizgisine (11.891) bir PULL BACK yasanmasidir.
              Yani 10.862 seviyesinden LONG pozisyonu acilmasi, 11.861 den de SHORT pozisyonu acilmasi gerekirdi.

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Biraz uzun vadede SUSD/TL grafigi.. (Haftalik)
                Borsayi tetiklerse bu grafik tetikler!
                SARI destek kirilirsa Alttaki CAM GOBEGi hedefe hareket baslar.

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

YONCA Gaci icin de bir grafik verelim, bayram sekeri niyetine..

Yorum

• bikmisbroker
                    BaBo
                    • 27 Şubat 2009
                    • 1009

AKKIZ da DURUM??

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Benli Melahat IsC de DURUM..

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

şekerler için teşekkürler sayın bikmisborker ;)
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kaizer
                          Yasaklı
                          • 08 Ağustos 2011
                          • 162

Öncelikle iyi bayramlar.

Birkaç gün önce flama formasyonu ile ilgili bir grafik atmıştım (Babo abi konuya dikkat çektikten sonra)

Forumlarda bir grafik atıp sonra ondan hiç söz etmeyen kişileri hep ayıplamışımdır.ben bu duruma düşmek istemiyorum.Kendi kendime başıma iş aldım.Bu grafiği takip edecem.Kendimi açıkçası sorumlu hissediyorum.

Güncelleme, Flama 2. grafik

Son kapanış itibarı ile Babo abinin çizittirdiği kırmızı hedefinin altındayız.
                          Beyaz çizgiler flamayı temsil etmektedir.Son kapanış bu çizginin üzerinde olsa da, Babo abinin kırmızısının altında.Hacim durumu desteklemiyor.
                          O halde henüz formasyonun gerçekleşebilirliği ilşe ilgili tetikte olmak gerekir diye düşünüyorum

Not: Fiyat, zaman içinde doğası gereği flamanın dışına çıkacaktır ve bu durum flamada kırılmayı doğrulamaz.Genelde 2/3 alanda (uzunluk olarak ) kırılmanın yüksek hacimle gerçekleşmesi gerekir.O halde grafik güncellenerek devam edecektir.

Bu arada babo ağabeye sormak istediğim birşey var;

Yüksek hacimle gerçekleşen yukarı veya aşağı doğru hareketlerden sonra oluşan yatay piyasadayız.(Zaten üçgen veya flama formasyonlarının oluşma nedeni de budur).Bu yatay piyasa bir duraklama evresini göstermez mi.Yani 2.dalga satış beklemek teknik olarak yanlış bir beklenti midir ?

Saygılar

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Galiba 2 sene kadar onceydi, hisse netden bir forumdas ozel mesaj yolu ile YEN borclanarak kredi cekip ev almak icin (cok dusuk faiz var abi!) notunu da ekleyerek benden akil sorduydu.

SAKIN HA! bulasma demistim..

Ne tarz bir calisma paylasmami istiyordunuz?
                            Yenin durumumu? Nedir?
                            Biraz acarsaniz benim TA sinirlari icerisindeyse bi FAL bakarim elbette.
                            Abi ilgin icin sagol. Hani dolar analizi yapip orta vadeli bir perspektif ortaya koyuyorsun ya,benzeri sekilde bir fal olsa da en azindan orta vadede onundeki iyimser tablo ve kotumser tablonun ne oldugu konusunda ben de ona bir iki kelam ederim. Garibim maasin tamamini krediye verir olmus... Bayram bayram uzuldum durumuna...kimbilir ne insanlari kandirdilar zamaninda.
                            Yen nedir desen bilmeyen insanlar zamaninda birilerinin yonlendirmesiyle bu halta bulastilar ve sonlari cok parlak durmuyor...
                            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• zetax
                              Yeni Üye
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 27

furuşkan evlatlar 2 bayramımız da kutlu olsun.Allah herkesin gönlüne göre virsin.

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

Yüksek hacimle gerçekleşen yukarı veya aşağı doğru hareketlerden sonra oluşan yatay piyasadayız.(Zaten üçgen veya flama formasyonlarının oluşma nedeni de budur).Bu yatay piyasa bir duraklama evresini göstermez mi.Yani 2.dalga satış beklemek teknik olarak yanlış bir beklenti midir ?
                                hayir yanlis beklenti degildir.
                                Biz de o satisi bekliyoruz zaten..
                                Burada yapmaya calistigimiz o satisin "hangi seviyeden" baslayacagini tahmin etmeye calismak!
                                Bu arada da Aradaki "tepki cikislarindan" faydalanmak.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information