BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sadrazam
    optimist
    • 21 Mayıs 2010
    • 228

brezilya artıya geçti. kaldı dow future. o da olmazsa, yarın uygun biyerden uzamak gerekiyor anlaşılan...
    -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• sercan_2014
      Yeni Üye
      • 28 Mayıs 2011
      • 125

ilk dip 1680 nihai dip 1440 1680 lerde verceği tepkiyle 1800 yolculuğu arkasından 1440 e kadar sert bi geri çekilem beklenebilir.. 2012 yıl sonuna kadar 6000 dolar hedefinin 1500-2000 dolarını son iki gün başta dow jones olmak üzere dünya borsaların dip dip gittiği gün yapacak temiz kalbini herlkese gösterecektir..
      hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
      umut en büyük işkencedir....

Yorum

• erol.erdem
        Yasaklı
        • 16 Aralık 2009
        • 83

sari gacidaki....muhtesem kari aldim usaglar....hedef 1650 emme...

tebrikler...ders gibi, muhteşem bir trade oldu...bence tam zamanında çıktınız...tam aynı noktada shortlamayı ve 1735 leri hedeflesem de shortlayamadım...ne bilirseniz bilin, cesaret olmaz ve riski alamazsanız, hiçbir şey yapamıyorsunuz...

Yorum

• sercan_2014
          Yeni Üye
          • 28 Mayıs 2011
          • 125

DÜnya borsalari son nefeslerİnİ verİyor... Altin İkİ gÜnde 150 dolar satiŞ yemİŞken tÜm gerÇeklİĞİyle varliĞini devam ettİrİyo.. Vakİt en kisa zamanda gerÇeklİĞİn yaninda olma zamanidir..

Yorum

• boş
            Aktif
            • 02 Aralık 2008
            • 253

ne yaptığını gayet iyi biliyor, oya gibi işliyor, kuzudan nefret ediyoır ama çaresiz çünkü ayı olarak tüm kurtları öldürdü, artık diğer ayılarla savaşacak, sarışın ile başladı, çekik gözede yan yan bakıyor )

Yorum

• sadrazam
              optimist
              • 21 Mayıs 2010
              • 228

sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              DÜnya borsalari son nefeslerİnİ verİyor... Altin İkİ gÜnde 150 dolar satiŞ yemİŞken tÜm gerÇeklİĞİyle varliĞini devam ettİrİyo.. Vakİt en kisa zamanda gerÇeklİĞİn yaninda olma zamanidir..
              abi merhaba. daha nerelere kadar düşecek ve yıl sonu hedefi nedir?
              -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                imkb'yi ne yapacağız sayın kuzu?
                bayram mayram dinlemiyor pala, bovespa ile nerdeyse senkronize gidiyor

imkb de...babo esas....onun rakkamlari onemli...gecikmelide olsa...dedikleri hep cikar...

deyyuzzz...gormedin mi dun...shortlamayim diye gicini yirtti...bende uydum ona....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

XAUSD Altin grafigi..
                  LEM bu altin Eylul sonuna kadar 2000$ ossun ben grafikten filan annamiyorum diyip borsayi da arsayi da birakicam!
                  $1600 lu rakamlara gevsemeli lem bu sari GACI!

Yorum

• asi
                    Aktif
                    • 05 Temmuz 2009
                    • 270

duşuse inanmadıkça duşecek altın zaten burdan şortlamak yurek ister
                    altın bir yatırım aracı olmaz bence
                    sadece sadece mucevher talebimi patladı yoo. birlerine kaklıcaklar işte mucevheratı pahalı pahalı.
                    alan hayırını gorsun. çıkışına inanmıyorum ve almamda.
                    tr de uzun sürekli yıllardır çıkmasının sebebi enflasyonist etki.
                    elden çıkaramdık hafta sonu aklımdaydı.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      tebrikler...ders gibi, muhteşem bir trade oldu...bence tam zamanında çıktınız...tam aynı noktada shortlamayı ve 1735 leri hedeflesem de shortlayamadım...ne bilirseniz bilin, cesaret olmaz ve riski alamazsanız, hiçbir şey yapamıyorsunuz...
                      [/INDENT]
                      evet....guzel trade di ikiside...

buradaki amerikali borsaci dostlarimda seninle ayni fikirde....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

babo...

grafi kodu....bu graf cok shortcu dogradi....ben haric...iki kez shortladim...ikisindede acaip karla ciktim....

Yorum

• sercan_2014
                          Yeni Üye
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 125

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          xausd altin grafigi..
                          lem bu altin eylul sonuna kadar 2000$ ossun ben grafikten filan annamiyorum diyip borsayi da arsayi da birakicam!
                          $1600 lu rakamlara gevsemeli lem bu sari gaci!

eylÜl ayinda ne olcaĞi hİÇ Önemlİ deĞİl deĞerlİ hocam.. 2012 aralik ayi İÇİn ne olur yillardir bu İŞİn İÇİndesİn.. DİĞer topİkte yayinladiĞin gel bayan gel altin grafİĞİnİ hatirliyosun.. O grafİĞe İstİnaden spekÜlasyondan ÇikmiŞtim.. Ancak BUGÜNKÜ sert dÜŞÜŞ bana hedefİn Çok daha bÜyÜk olduĞu konusunda hİÇ İnandirmadiĞi kADAR İnandirdi.. Ve yarin Çok cİddİ bİ Şekİlde 1680 lerİ hatta 1440i gÖrceĞİne İnansamda goldtrye gİrİcem.. Benİm Şahsİ fİkrİm altin gelecek sene sonuna kadar altin 6000 dolari geÇİcek ve bunun 1500-2000 dolarini ÜÇ dÖrt gÜn İÇİnde yapicak.. YayinladiĞin grafİktekİ obo korkutucu ancak baŞlayan bu dÜŞÜŞ saĞ omuz oluŞumu bence olamaz.. EĞer Öyle bİ Şey olursa borsa 3bİnİn altina gelİr...

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

Guzu dowdaki shortların duruyor mu ? bugünde ilave shortladın mı ?

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

Heryerde bu fenerin durumundan dolayi vah vah yazip ciziyorlar.
                              Grafikler Bu ay gordugu en dusuk degerin Tekrar TEST edilecegini soyluyor..

Yorum

• cayata
                                Katılımcı
                                • 19 Ağustos 2011
                                • 98

sercan_2014 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bunlar bilgi kirliliğine neden oluyor. Zaten daha önceki birden fazla gönderinizde durumu anlatmışsınız kendinizce lütfen daha dikkat edelim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information