Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Diger kuziyeyi ve maceralarini bekliyosss.
Hadi drtrade sen de annat?
dün akşam çok yorgun olduğum için girememiştim foruma gecikme için özür dilerim öncelikle sayın hocam...bu kuziye henüz çooook yeni ilk macerası bu kriz oldu...kuziyecik desek yeri yani...hem bilgi birikimi olur hem ufak tefek kazanırım diye girdiğim bu alanda bir senem bile dolmadı...ama öğrenciyken biriktirdiğim gram altınları zaten yükselmiyor bari vadeye katiim diyerek bozdurmak yanlış olmuş,ufak ufak girdiğim hisselere aa bak güzel kazanıyo vadeden daha iyi diyip bütün birikimimi bağlamak daha da yanlış olmuş :081:en azından yolun çok başında olduğum ve sorumluluk sahibi olmadığım için vicdan azabım ve acelem yok,bu yüzden ilgiyle takip ederek öğreniyorum sizlerinde yardımlarıyla...saygılar,bol kazançlar...kuzuyecik
güzel ve karlı şirket hisselerini aldıktan sonra korkmayın. mesela bimas ın yıllık grafiğine bakarsak halka arzından bu yana 10 kat kazandırdığını görürsünüz. temettü gelirlerini de buna eklersek kazanca bak. bunun içinde ne krizler var hem de. esas olan bilanço ve karlılık. fiyatlar sanaldır ve nasılsa bir gün yine değerini bulur.
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
paritenin >1,45 leri zorladığını .....14 te faiz indirimi beklentisi tirişka gelir...bu o kadar mühim deel (kuzu'nun tabiriyle...!)...işlem hacmi kesat....2. seans pala çalışması lazım.....saat 17 ye pür dikkat > usa data....tirexler
paritenin >1,45 leri zorladığını .....14 te faiz indirimi beklentisi tirişka gelir...bu o kadar mühim deel (kuzu'nun tabiriyle...!)...işlem hacmi kesat....2. seans pala çalışması lazım.....saat 17 ye pür dikkat > usa data....tirexler
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum