Sabah 70500 longlamıştım. Tam 5500 puan teşekkürler S&p ...
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu not arttırımında kuzu ile babo abinin parmağı var kesin.piyasada yoklar...akçaağaç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo abi çok sıkıştık,bir habermi gelecek yoksa sıkışık hacimsiz seanslara mı başladık?
Yorum
-
Guzum kebap işi tamam 60.ooo i geçtik.......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Bazılarının bildiğini şimdi herkes biliyor .............. Jöleliye haber nerden sızmıştı ?
Babacan'ın iki gün önce ki çıkışı "Nerde bizim not artışımız çıkışımıydı ?
Insading trade olnca teknik falan işe yaramıyor . Niye çıkıyor diye baktığımız endeks bunun için up up yapmaktaymış.
Yorum
-
abi hemen hemen herkesi fena terse getirdiler, (beni zaten 65000 48000 düşüşünde taklaya getirmişlerdi ) o zamandan beri nakitteydim, almayada tırsyordum, sonuç itibariyle bende tere gelmiş oldum ama allah bugün ciddi miktarlarda short poz da yakalanan arkadaşlarımıza sabır versin. şu an o kadar çok küfredesim varki bu conilere, tam bir kumarhane yaptılar imkb yi lanet olsun...
Yorum
-
iyi de kuzu da money kalmadı... öpüldü.................detroit te hurda toplayıp para biriktirecek sonra bir ara gelir......................guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzum kebap işi tamam 60.ooo i geçtik.......itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
tam zamannda masadan kalkmsim deeelll mi.....
eeee benim 68 000 e ne kaldkii......62 000 yapmis zaten...
kebabimi sterem...hemde kuzu etinden....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Çaktırma..
Yorum