günlük cıkışın yarısını verdi...450 de ....şimdi yukarı zıplaması lazım....yoksa küllüm vaziyeti olur....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
giitti lem sarilar...30 dolar karimi aldim....
boylece....sarida 1800 de maldan indim...ilk iki shorttan 210 dolar...bu shortun yeri iyi degildi...1810....bundanda 30 dolar alarak....sarda toplam 240 dolar yaptm...
yani sarida....ben su an....1800+240=2040 deym....tekrar shortlayacagim...
gordugunuz gibi...sabrediyorum...butun pozlardan parayi aliip sivisiyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ne kaldi elde....
dun actigim dow 11 375 shortlar....
ve VOB 68 700 shortlar....bu shortlarda 2000 puan kar verdi ve almadim...bu hataydi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gelelim duruma....
su anda tum yerlerde oyun....FED in 20 eylul beklentisine oynanyor....yeni bi parasal genislemeye....
altina bakarsak....onu satiyorlar...halbuki parasal genisleme gelecekse....altin su an 2000 ustunde olmalydi...1780 lerde....
yani....altindakiler....FED den bi pohh ckmaza oynuyor...veya silkeliyor....
fed den gercekten bi poh cikmazsa....
fiyatsal denge....
dow....9300 de.....biz 52 000 de....altin 1525 de....KURULUYOR...
tabii....ben buna oynuyorum....ucunda buyuk para var....yada kol kesme var....o rski aldim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum