Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ne zamandir sadece izliordum bugün gerkeni yaptım ve malları sahibine verdik ....ptesi ne olur ? hayırlısı ile bugünkü parayı%50 yaptırrısak bi nebze yaram hafifleyecek
paylaşımlar için teşekkr ederim babo ve kuzu başta olmaz üzere
DOW da Hewlett-Packard Co yüzde 20 aşağıdan işlem görüyor..6 senenin dibinde imiş..Onun etkiside var..Yoksa dow daha fazla artıda olabilir idi..
Kağıt 2010 da 55 dolarları görmüş şu anda 23 dolar..
Abooo, heyecandan teşekkür etmeyi unuttum. BaBo abi ve guzu ikinize de çok teşekkür ederim. Gerçi ben BaBo'nun 52500 uyarısına rağmen eşeklik edip biraz erken sattım yoncaları maliyeti kurtardım, toyluk heyecanı işte
YONCA'nın grafiği süper simetrik bir ikili dip formasyonu gösteriyor. Bu daha yukarısı var demek değil mi? Biraz daha çıkarsa da gömse anlamı çıkıyor sanki?
TÜRKİYE CDS233,23-1,15 gelişmekte olan para birimleri eski seviylerinde seyrediyor. usd/tl bir tek geri gelmeyen.babo abi merkezden döviz munzamlarda indirim gelebir mi 23 ağustosta?
Yorum