ralliden önce endeksin 40'lanması lazım. babo'nun işaret ettiği yer. bence 46.000 ama 44.000'e kadar yanılma payı var çünki dow'un 9.300 haraketinin bizi ne kadar etkileyeceğini tahmin edemiyorum.
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
su anda...dow da....imkb de...ve altnda shortum....aynen yorumumda yazdgim gibi,,,,,
eger....sellele olusursa....dibe kadar para yazacak durumdayim....yolda...BENI INDIRMEYE ZORLAYACAKTIR....
dkkat ederseniz genelde her shorta gecisimde...erken gecmis oluyorum...
babo...
gene erken gectin teres....git bi cali bul altina gizlen der....
benim bu hizla shorta gecisim ise selleleyi kaciririm korkusu ve merakindan dir....
ote yandan...ceddimiz bu durumu atasozu le...furgulamistir...
taze gacinin basina ne gelirse....ya meraktan yada tarrraktan gelir deyu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
CALSMALARIN cok guzel...yorum ve grafklerni bu topikte gormek...bizi memnun eder...sanacasta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterralliden önce endeksin 40'lanması lazım. babo'nun işaret ettiği yer. bence 46.000 ama 44.000'e kadar yanılma payı var çünki dow'un 9.300 haraketinin bizi ne kadar etkileyeceğini tahmin edemiyorum.
eline saglik kardesim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
cnidre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaBo abi,
Ustam, Rakı'yı sen içeceksin, Rakı'nın seni içmesine asla müsaade etmeyeceksin diyordu!
Afiyet şeker olsun!
MXWO
MSCI The Wolrld Index USD (kısaca dünya endeksi)

buda COKKK guzel bi calisma....devamini bekleriz guzel kardesim...RSI alttaki yesili ihlal eder diye umuyorum...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
CNIDRE...
bu grafta...2009 dan...bu yana....maviyle cizdign trend cizgilarini yeniden duzenle....ustteki maviyi 2010 tepelerne teget gecir...ve ona alttan pareleli koy...ve tekrar as....oda bendeki graf....orada...48 000 den geri donusu...pull-back olarak goreceksn....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sayın Babo ve kuzu,
verdiğiniz emekler ve de paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum...zevkle okuyorum...
ayrıca faydalı grafikler yollayan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim...Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
saygılarımla,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCNIDRE...
bu grafta...2009 dan...bu yana....maviyle cizdign trend cizgilarini yeniden duzenle....ustteki maviyi 2010 tepelerne teget gecir...ve ona alttan pareleli koy...ve tekrar as....oda bendeki graf....orada...48 000 den geri donusu...pull-back olarak goreceksn....
Trend is my friend.
Yorum
-
Piyasada guzel teknikciler varmis yahu..
Ellerine saglik hepsinin de.
Gozumuz doydu, gonlumuz acildi.
iyi de ne olcek bu iMKB nin hali?
Yorum

Yorum