+1 benide ekleyin
22 Ocak 2011 Keyborsa İstanbul/Beykoz Toplantısı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GELENLER
1- simurg
2-Engin
3-Güneysu
4-Gemici
5-B.doktor
6-Ayı
7- gokhansell
8- efekent!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
boğazici77 ve cem17cem i de yazın operatör bey.bizde geliyoruz
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
GELENLER
1- simurg
2-Engin
3-Güneysu
4-Gemici
5-B.doktor
6-Ayı
7- gokhansell
8- efekent
9- boğaziçi77
10-cem17cem
11- souvenir
12- tyr"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
fikret hoca.........nickin neden yok....... Hasan nerde.......... neden yazmadınız adlarınızı......... Gelmeyen ilk dürümde hesapları öder.......... ceza olarak........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
vardır bir sebebi, acaba ne?guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret hoca.........nickin neden yok....... Hasan nerde.......... neden yazmadınız adlarınızı......... Gelmeyen ilk dürümde hesapları öder.......... ceza olarak........
Yorum
-
yarın arada konuşalım biraz......... 12.30- 14.30 arası hariç............... toplantıda olacağımFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervardır bir sebebi, acaba ne?!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
GELENLER
1- simurg
2-Engin
3-Güneysu
4-Gemici
5-B.doktor
6-Ayı
7- gokhansell
8- efekent
9- boğaziçi77
10-cem17cem
11- souvenir
12- tyr
13-sinko
14-kimseo
15-sajida
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum