ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
22 Ocak 2011 Keyborsa İstanbul/Beykoz Toplantısı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
asıl çakal yetmiyor da yedeğide mi var bunun...................ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYedek:ÇAKAL:081::081::081:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Elinde bir şeyler varsa, kavacık köprüsünden alırım senide.........:081::081:FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSN guneysu, geçerken uğrayıp bizi de al.!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
-
emin olabilirsin elime bir şey alarak seni bekleyeceğim...........bakınca anlarsın tanırsın beni zaten o halimle................tarife gerenk yok selimsu bey............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterElinde bir şeyler varsa, kavacık köprüsünden alırım senide.........:081::081:
Yorum
-
tam senin yanına yaklaşınca "herkesin elindeki kendine!" derse ne yapacaksın balıktutandaktır?balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremin olabilirsin elime bir şey alarak seni bekleyeceğim...........bakınca anlarsın tanırsın beni zaten o halimle................tarife gerenk yok selimsu bey............
Yorum
-
Benim öyle bir şey demeyeceğimi bilir....................!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-

Yorum