22 Ocak 2011 Keyborsa İstanbul/Beykoz Toplantısı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dilruba tmm daguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn güzel boğaz manzaralı BRUNCH Dilruba'da!
100'den fazla çeşidi ile haftaiçi 18 TL; haftasonu-resmi ve dini tatillerde 25 TL'ye açık büfe BRUNCH keyfi Dilruba'da!
boğaz köprüsünde YANAR DÖNER IŞIKLAR OLURSA
k14k14
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
her yol paris eskişehire geldim avrupa yakasına da geçerim ne ma problema.ama anadolu akası olsa benim için çok iyi olur valla.yalovadan geleceğim için.ama avrupa yakasına da gelirim.bu kahvaltıya herkes gelsin kalabalık olalım.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Ayarlama olmadımı hala.........
zaman su gibi akıp geçiyor..........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
.....
.....
İBB Beykoz sosyal tesisleri....
Çubuklu'yu geçince...
Beykoz Devlet Hastahanesi altında...
Paşabahçe'ye inmeden...
Tümüyle sahil....
Otopark imkanı rahat.....
Misafirlerinizi günün her yemeğinde ağırlayabileceğiniz müstesna bir mekân... (Ben öyle yapıyorum).
Not: Kış ortamında nispeten tenha da olabilir... Acıbadem'de oturuyorum.. Zamanım denk düşer de katılabilirsem 3 kişiye kadar ulaşım destek sağlayabilirim.
Saygılarımla
AYI (A.İmdat Salihoğlu 0 533 423 20 10 )Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
ağırlık 22-23 ocak yavaşça netlik kazanıyorguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyarlama olmadımı hala.........
zaman su gibi akıp geçiyor..........
Yorum
-
AYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.....
.....
İBB Beykoz sosyal tesisleri....
Çubuklu'yu geçince...
Beykoz Devlet Hastahanesi altında...
Paşabahçe'ye inmeden...
Tümüyle sahil....
Otopark imkanı rahat.....
Misafirlerinizi günün her yemeğinde ağırlayabileceğiniz müstesna bir mekân... (Ben öyle yapıyorum).
Not: Kış ortamında nispeten tenha da olabilir... Acıbadem'de oturuyorum.. Zamanım denk düşer de katılabilirsem 3 kişiye kadar ulaşım destek sağlayabilirim.
Saygılarımla
AYI (A.İmdat Salihoğlu 0 533 423 20 10 )
BEYKOZ SAHİL SOSYAL TESİSLERİ
“Boğaz ile Karadeniz’in kucaklaştığı yemyeşil bir köşe” İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuklu sahilinde 1999 yılında hizmete açılan Beykoz Sosyal Tesisleri; temiz, nezih, damak zevkinize uygun, modern - Osmanlı motifleriyle döşenmiş salonu ile nostaljik bir ortamda ve boğazın güzel manzarasıyla farklı bir ayrıcalık sunuyor. Denize sıfır konumu ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenlerin, aileleriyle birlikte gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecekleri, çaylarını içebilecekleri bu ferah mekan, kaliteli hizmet anlayışı ile Boğazın incisi haline gelmiştir. Beykoz Sosyal Tesisimiz İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası ile ayrıcalıklı ve nostaljik bir ortam yaşamak isteyen herkesin uğramadan geçemeyeceği bir mekandır.
İLETİŞİM BİLGİLERİAdres:Çubuklu Cad. Hayal Kahvesi Yanı Burunbahçe / Beykoz Tel:444 10 34
KROKİ
http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/BeykozSahilKroki.aspx
Yorum
-
Selamlar. sn. engin yemeğin açıklmasını biraz daha yapsak. mesela öğle yemeğimi akşam yemeğimi kahvaltımı. 22-23 tarihi 2 günüdemi kapsar. malum ben 600 km. mesafedeyim. dışarıdan gelecek arkadaşlarla organization yapılabilir."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
engin düzenliyorsa 2 gün 2 gece sürer sabah öple akşam yemekleri arada aparatifler
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
son hafta olmasında........ istanbul dışındayım.....ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterağırlık 22-23 ocak yavaşça netlik kazanıyor
okullar tatil oluyor.... çok kişi kaçabilir.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
efekent kardeş ben yazıyorum atıyorum ortaya 22 de olur 23 de çoğunluğa uyarız hepimizEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar. sn. engin yemeğin açıklmasını biraz daha yapsak. mesela öğle yemeğimi akşam yemeğimi kahvaltımı. 22-23 tarihi 2 günüdemi kapsar. malum ben 600 km. mesafedeyim. dışarıdan gelecek arkadaşlarla organization yapılabilir.
hafta sonu alacağı için kahvaltı/brunch trzı olur ağırlıklı
herkse fikrini yazsın
ayı kardeşin teklifi güzel yeride güzel ortam manzara fiyat vs herşey olumlu
ben şöyle bir fikir atayım ortaya
tarih 22 ocak c.tesi saat 10.00-11.00 arası başlangıç ;)
Yorum
-
1 günü senn gelmen 1 günüde yemekayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterengin düzenliyorsa 2 gün 2 gece sürer sabah öple akşam yemekleri arada aparatifler
Yorum
-
Tarih 22 ocak c.tesi saat 10.30
YER
BEYKOZ SAHİL SOSYAL TESİSLERİ
“Boğaz ile Karadeniz’in kucaklaştığı yemyeşil bir köşe” İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çubuklu sahilinde 1999 yılında hizmete açılan Beykoz Sosyal Tesisleri; temiz, nezih, damak zevkinize uygun, modern - Osmanlı motifleriyle döşenmiş salonu ile nostaljik bir ortamda ve boğazın güzel manzarasıyla farklı bir ayrıcalık sunuyor. Denize sıfır konumu ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenlerin, aileleriyle birlikte gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecekleri, çaylarını içebilecekleri bu ferah mekan, kaliteli hizmet anlayışı ile Boğazın incisi haline gelmiştir. Beykoz Sosyal Tesisimiz İstanbul Boğazı’nın büyüleyici manzarası ile ayrıcalıklı ve nostaljik bir ortam yaşamak isteyen herkesin uğramadan geçemeyeceği bir mekandır.
İLETİŞİM BİLGİLERİAdres:Çubuklu Cad. Hayal Kahvesi Yanı Burunbahçe / Beykoz Tel:444 10 34
KROKİ
http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/BeykozSahilKroki.aspx
Yorum
Yorum