KUTERO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
22 Ocak 2011 Keyborsa İstanbul/Beykoz Toplantısı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Anadolu yakasından herkesi alabilirim.....
arayın görüşelim....... 24 saat cebim açık.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
eksik rakamı tamamlayayım dedim........ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana uyar çengelden geçerken alma durumun olursa 542 577 05 85!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
telefon meŞgul abİguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranadolu yakasından herkesi alabilirim.....
Arayın görüşelim....... 24 saat cebim açık.........
Yorum
-
tŞkler;)demobig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkahvaltıya katılan arkadaşlara afiyet olsun slmlar...
Yorum
-
dostlar afiyet olsun...
iyi eglenceler....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnadolu yakasından herkesi alabilirim.....
arayın görüşelim....... 24 saat cebim açık.........

Akrep var cebinde diye duydum ben.
))
Yoldan yeni geldim.Gözümden uyku akıyor.İlerleyen saatlerde haleti ruhiyem düzelirse aranızda olurum.:040::040:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Kahvaltı programına , katılıp bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza ayrıca telefonlarıyla yanımızda olan sn. Penguen ve ketenhelva'ya yürekten teşekkür ederim.
Yorum
-
teşekkür ederimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi destekte hem gönülden hem de tel dan benden olsun sn hocam
inş. başka programlarda yine birlikte oluruz.SELAMLAR.
Yorum
Yorum